MEDIERE

Locuri de munca in sera Germania

munca la sera Germania

Te-ai înscris pentru un loc de munca in sera Germania? În acest articol afli toate informațiile care-ți vor fi de folos acolo. 

Așa cum știi, ești printre majoritatea românilor care au ales un trai mai bun. Vei avea un salariu mai mult decât satisfăcător și posibilitatea de a-ți duce toate planurile la îndeplinire. Munca in sera Germania este cu atât mai avantajoasă cu cât perioada rece e aici, iar tu vei fi ferit de frigul dur de afară. 

Pentru început, uite care sunt condițiile pe care le vei avea la munca in sera Germania.

Vei avea cazarea asigurată în apropierea locului de munca in sera Germania 

Lucicosm Mediere asigură cazare în imediata apropiere a locului de muncă. Aceasta cazare este garantată. Suntem siguri că ai auzit despre acele cazuri în care oamenii pleacă în Germania fără să aibă cazarea asigurată. Lucru care nu poate aduce decât incertitudine. 

Nu vei ajunge la timp la muncă, nu te vei putea odihni și nu vei avea unde să-ți lași lucrurile. Nimănui nu-i place să stea pe drumuri. Sfatul nostru e să nu accepți nici un loc de muncă care nu-ți garantează cazarea peste hotare. Vei fi într-o casă străină și fără acoperiș deasupra capului. Iar dacă nici nu cunoști limba germană sau engleză, vei rămâne într-un mare impas. 

Lucicosm Mediere îți asigură cazare în apropierea locului de muncă. Cazarea vine la un preț decent, de puțin peste 7 euro/zi. Mai mult, vei avea toate utilitățile necesare: baie, duș, dulapuri și bucătărie. Locul de cazare este încălzit și igienizat, astfel încât te vei simți ca acasă. 

Dacă vrei să afli câteva detalii despre ce trebuie să conțină bagajul tău în Germania, intră pe blogul Lucicosm Mediere. Am scris câteva articole cu informații utile legate de plecarea ta la muncă. 

Vei avea contract de muncă și asigurare de sănătate

Pe lângă condițiile bune de trai pe care le vei avea la munca in sera Germania, Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție o colaborare perfect legală. Astfel, vei avea contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile. Detalii despre cum arată un contract de muncă și ce conține el găsești accesând link-ul următor: contract de munca la sera Germania.

Mai mult, vei avea și asigurare de sănătate. În condițiile în care se ivesc anumite probleme medicale, fie ele majore sau minore, vei fi dus la un doctor de specialitate. Ce e important să știi e că un loc de muncă în Germania este la fel ca un loc de muncă în România. Salariul este principala diferență dintre cele două. 

În cazul în care se ivesc anumite probleme personale sau de sănătate, ele pot fi adresate managerilor care vor veni cu soluții potrivite pentru tine. Vei fi liber să acționezi cum e mai bine pentru tine. Fiind un loc de muncă care presupune efort fizic, e bine să nu ai probleme cu spatele, să fii rezistent la stres și la efort fizic și să fii capabil să lucrezi un număr de cel puțin 3-4 ore fără pauză. 

Cum e la munca in sera Germania

Odată ce ai semnat contractul și te-ai decis să pleci la munca in sera, viitorul tău financiar arată bine. Munca la sera presupune munca într-un spațiu acoperit, ferit de vânt, ploi și ninsori. Lucicosm Mediere este în plină căutare a unor oameni care-și doresc să câștige mai mulți bani și care sunt capabili de efort fizic. 

Punem la dispoziție locuri de muncă la cules de plante aromatice în seră, cu plecări în acest final de an (2021). Uite care sunt beneficiile tale:

  • 9,60 euro / ora NET (bani în mână)
  • asigurare medicală asigurată
  • durata contractului de muncă este de maxim 79 de zile calendaristice!
  • 1 oră pauză
  • cazare de 7,5 euro pe zi
  • se asigură măsuri speciale de igienă și prevenție împotriva Covid19.

Vârsta maximă admisă pentru colaboratorii noi este de 45 de ani. Mai mult, având în vede contextul pandemic, testul covid 19 este asigurat. 

Te poți înscrie rapid, apelând unul dintre următoarele numere: 0758276994 și 0743532563.Locurile sunt limitate. Află detalii despre ultimele locuri, dar și despre cum sunt conditiile la munca in sera Germania urmărindu-ne atât de blogul nostru cât și pe pagina de facebook.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top