Despre

Lucicosm Mediere

Firma Lucicosm are experienta in domeniul plasarii si recrutarii fortei de munca de peste 11 ani . In decursul acestor ani prioritatea noastra au fost clientii si colaboratorii astfel incat clientilor sa le oferim conditii decente si locuri de munca bine platite iar colaboratorilor persoane calificate si productive . Mentionam ca misiunea si viziunea firmei este sa le oferim clientilor o colaborare si o siguranta asupra locurilor de munca gasite . Incercarea noastra a avut pe parcurs si anumite nemultumiri unde am depus efortul sa le remediem .

Firma LUCICOSM ,a fost infiinta in anul 1996 urmand ca in anul 2007 sa obtinem licenta de transport international de persoane cu autocarul sau microbuzul ,licenta ce se reinoieste, astfel ca in prezent licenta noastra este pana in 2026.
In anul 2011 am obtinut dovada licentei pentru activitatea plasarii fortei de munca,activitate principala a firmei. Toate aceste licente au putut fi obtinute ,fara sa indeplinim cerintele legislative ale statului Roman.
Pentru a oferi serivii cat mai complete clientilor in anul 2016 am inceput o colaborare cu UnionTax , o colaborare pe recuperare taxe si impozite din Europa.
Statutul juridic al firmei este cel de societate cu raspundere limitata(SRL), firma avand un capital social subscris si varsat de 200 RON. Numarul angajatilor care isi desfasoara in prezent activitatea in firma este de 7 dar acesta urmand sa creasca intr-un viitor apropiat datorita tendintei si totodata necesitatii de extindere a activitatii atat in planul diversificarii serviciilor cat si privind locatiile, respectiv punctele de lucru ale firmei.

In prezent agentia isi desfasoara activitatea in Municipiul Suceava, jud. Suceava intr-un spatiu propriu, in imediata apropiere a cartierului Obcini, acest lucru fiind un atu al firmei intrucat este stiut faptul ca pozitionarea este unul din aspectele cheie in succesul unei afaceri.
Agentia a fost înfiintata cu scopul de a veni in întâmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta. Astfel echipa agentiei încearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora.
Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre firma.
Din serviciile oferite enumerez:
-Transport persoane national si international
-Inchiriere de autocare si microbuze
-Plasare forta de munca in Germania
-Recuperare taxe si impozite
-Consultanta in domeniul impozitelor si plasarii fortei de munca

Plasarea fortei de munca

Recuperăm impozitele plătite de tine în Germania

Ai lucrat în Germania cu Lucicosm Mediere? Recuperăm pentru tine impozitele pe care le-ai plătit în Germania. Ca să putem face acest lucru este important să fii cât se poate de atent și să păstrezi toate documentele primite de la angajator. Este vorba despre fluturaș de salariu, de stat de plată, contract de muncă, adeverințe

Citește mai mult

Care sunt documentele de care ai nevoie pentru munca in Germania

Cauți locuri de munca in Germania? Lucicosm Mediere îți oferă o varietate de locuri de muncă legale, cu contract din care poți alege.  Dacă și tu îți dorești să te angajezi, în acest articol găsești toate documentele necesare pentru înscrierea la Lucicosm Mediere. De ce pleacă românii la munca în Germania? Sunt o mulțime de

Citește mai mult

Locuri de munca in Germania disponibile

Cauți locuri de munca in Germania? La Lucicosm Mediere găsești mai multe locuri de munca disponibile în Germania pentru anul 2023. Pentru că plecările au loc rapid, poți începe să lucrezi chiar de luna viitoare.  Ce asigură Lucicosm Mediere Indiferent de locul de muncă pe care îl alegi din portofoliul nostru, firma noastră îți asigură

Citește mai mult
Scroll to Top