MEDIERE

Locuri de munca Germania vs. locuri de munca Suceava

locuri de munca Germania

Cauți un loc de muncă? În acest articol vei găsi avantajele și dezavantajele pentru locuri de munca Suceava și pentru locuri de munca Germania.

Știm, poate fi mai ușor să fii acasă, alături de familie și să te întorci zilnic în patul tău. Dar cum te ajută asta dacă nu ai o situație financiară bună?

Dacă ești în căutare de locuri de munca Suceava, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. 

Ia în calcul pregătirea pe care o ai, venitul pe care îl vei avea și cum îți poate rezolva problemele. Dacă ești muncitor necalificat, la partea de venit vei avea o problemă. 

Știi că salariile nu sunt strălucite în Suceava. Sigur, vei putea trăi, dar la limita supraviețuirii. Mai mult decât sigur că nu vei reuși să faci schimbările majore pe care ți le-ai propus. 

Doar dacă vei accesa un împrumut. Dacă vrei locuri de munca Germania, cu toate că vei sta o perioadă departe de cei dragi, venitul tău va crește considerabil.

Pro și contra: locuri de munca Suceava

Să cauți locuri de munca Suceava poate fi complicat. Un loc de munca la noi se găsește dificil, mai ales dacă vrei să ai un salariu decent. 

Cultura angajatorului este șubredă în toată România și te vei putea lovi de stereotipuri și probleme.

Apoi, salariile știi că sunt și ele la fel de șubrede. Venitul minim pe care l-ai avea se învârte în jurul sumei de 1500 lei. Dacă ești parte a unei familii, iar partenerul de viață lucrează, venitul crește. 

Locuri de munca Suceava: ești sigur că vrei asta?

Dar cresc și cheltuielile. O mulțime de oameni trăiesc cu venitul minim în România, însă este dificil să crești și să te dezvolți într-o astfel de situație. 

Apoi, perioada pandemiei face ca totul să devină nesigur. Job-ul de aici ar putea fi oricând pierdut, pentru că și angajatorii se lovesc de probleme. 

Totuși, un loc de muncă în Suceava are și pro-urile lui. 

Chiar dacă ești muncitor necalificat ai șansa de a găsi un loc de muncă la care să câștigi o sumă de peste 2000 de lei. Ai fi aproape de familie, acasă și ai putea să-ți duci viața liniștit, confortabil și împlinit. 

Chiar dacă economiile pe care le-ai face ar fi mici, ai putea să accesezi un împrumut și să faci schimbările pe care ți le doreai. 

Sigur că Suceava are o mulțime de oportunități de muncă. Totuși, este vorba despre oameni calificați și cu experiență. Chiar și așa, Suceava rămâne județul cu cele mai mici salarii din țară. 

Sigur, la toate aceste argumente se adaugă și factorii subiectivi care -ți influențează decizia.

 O problemă de sănătate, a ta sau a unui membru al familiei te poate face să cauți locuri de munca Suceava. 

În orice caz, decizia pe care o vei lua va fi cea mai bună tocmai pentru că se pliază pe nevoile tale.

Pro și contra: locuri de munca Germania

Dacă te gândești să cauți locuri de munca Germania, să știi că nu ești singurul. Se știe că România este un exportator de forță de muncă. Și asta are la bază și motivele pentru care nu ai alege să lucrezi în Suceava. 

Oamenii pleacă la muncă în Germania din două mari motive: salariul mic din România și salariul mare din Germania. 

Nu este vorba despre materialism, dar banii susțin o viață fericită. 

De aceea, vei găsi mai multe motive pentru care ai putea alege un loc de muncă în Germania.

Pentru început, salariul. Este mult, mult mai mare decât cel din România. 

Ca muncitor necalificat, dacă alegi firma de mediere Lucicosm Jobs vei primi un salariu de 9,50 de euro/ora (în mână). Dacă te gândești că traiul și cazarea pot fi costisitoare, află că nu e așa. 

Cu toate că salariul este atât de mare, cheltuielile nu le depășesc pe cele din România. Iar Lucicosm Mediere îți asigură cazare cu doar 7,5 euro/zi. 

Dacă îți faci griji că vei munci fără carte de muncă, Lucicosm Mediere îți asigură carte de muncă pe o perioadă de cel puțin 56 de zile.

Dacă ești în căutare de locuri de munca Germania ai mai mult de câștigat. 

Pe lângă salariu și carte de muncă vei avea parte de cazare decentă, transport și un loc de muncă potrivit ție. Nu vei fi obligat să faci nimic din ce nu poți sau nu vrei. 

Ca la orice firmă de mediere, la Lucicosm Mediere îți alegi tu locul de muncă. Fie că vrei în hală sau în seră alegerea e de partea ta. 

Minusul existent în această ecuație este depărtarea pentru o perioadă scurtă de familie. Totuși, banii pe care îi faci în Germania ți-ar putea acoperi cheltuielile pe un an în România. 

Dacă ai dubii, află că jobul este sigur. Ai parte de transport și nimeni nu te obligă la nimic. Este ca un job în România, doar că mai bine plătit. 

Lucicosm Mediere a dat startul înscrierilor pentru locuri de munca Germania

Te-ai hotărât să cauți locuri de munca Germania? Perfect! 

Lucicosm Mediere tocmai a dat startul înscrierilor pentru locuri de muncă Germania. Află din următorul articol ce job-uri poți să alegi: locuri de munca Germania.

Îți oferim pachetul complet de servicii. Fie că ai nevoie de consultanță, sfaturi, sau vrei mai multe informații, ne găsești oricând la numărul 0758276994.

Share

Scroll to Top