MEDIERE

Înscrieri pentru plecari in Germania la Lucicosm Mediere

plecari in Germania

Lucicosm Mediere dă startul înscrierilor pentru plecari in Germania. Punem la bătaie o varietate de job-uri în Germania, servicii complete de mediere și consiliere pe toată durata procesului.

În acest articol, afli care sunt joburile despre care vorbim, ce ai de câștigat și cum te putem sprijini.

De ce aleg românii să se înscrie pentru plecari in Germania

Motivele sunt evidente. Totuși, o declarație recentă a premierului Florin Câțu spune că în jur de 1 milion de români s-au întors în țară și și-au găsit joburi. Dar în domeniu IT, care presupune o pregătire complexă pe care, poate, mulți dintre cei întorși au obținut-o în străinătate. 

Domeniul IT este în floare în România, aici unde avem una dintre cele mai bune viteze de internet, iar industria dezvoltării de jocuri a prins având. 

Cealaltă realitate, dincolo de domeniul IT, este că un număr la fel de mare de români aleg să plece în Germania. Acolo au aigurat un salariu decent și o carte de muncă. Dar ce este mai important e că plecarea în Germania le asigură stabilitate financiară. 

România este o țară superbă și nimeni nu contestă asta. Însă, la capitolul venituri și cheltuieli, decalajele sunt imense. De aceea cheltuielile minime ale unei familii sunt deseori egale cu un venit minim (pentru întreaga famili). 

Asta înseamnă că mulți români ar trebui să-și ia gândul de la o educație mai costisitoare, de la îmbunătățirea locului în care stau sau de la atingerea standardelor societății. Lucru care nu poate fi făcut. Tocmai aceste decalaje sunt responsabile de plecari in Germania.

Dar situația nu este atât de neplăcută pe cât pare, pentru că un job în Germania vine cu o mulțime de facilități.

De ce să te înscrii pentru plecari in Germania

Pentru început, un loc de muncă în Germania îți oferă toate acele lucruri pe care un job în România nu ți le poate oferi: un salariu care să-ți acopere toate cheltuielile și să-ți permită să economisești sau să investești în visele tale. 

Un loc de muncă în Germania îți oferă un program de lucru decent, salariu de peste 9 euro pe oră, asigurare de sănătate, cazare și un contract de muncă. 

La Lucicosm Mediere nu vei lucra „la negru”, vei avea o carte de muncă. 

De fapt, toate locurile de muncă pe care ți le punem la dispoziție sunt cu carte de muncă. 

Ai posibilitatea să lucrezi cel puțin 56 de zile, după care te poți întoarce în țară să-ți manageriezi banii. 

Ce locuri de muncă îți pune la dispoziție Lucicosm Mediere

Nu mai sta pe gânduri și renunță la căutările de locuri de muncă în Suceava. Apelează la Lucicosm Mediere și alege locul de muncă în Germania care ți se potrivește cel mai bine. 

Îți oferim locuri de muncă în agricultură, la leguminoase, în seră sau în hală. Mai mult, Lucicosm Mediere îți oferă transport până la locul de muncă. 

Serviciile pe care ți le oferim sunt complete și ne asigurăm că te simți în siguranță, iar relația de colaborare are la bază transparența și seriozitatea. 

Pe lângă transport, ai asigurată și cazarea. Așadar, atunci când vei ajunge în Germania nu vei rămâne pe drumuri, ci ai un loc de cazare garantat la locul de muncă pe care îl alegi. 

Mai mult, pe tot parcursul colaborării noastre îți oferim mediere și suntem aici să-ți răspundem la fiecare întrebare legată de plecarea ta.

Facilități Lucicosm Mediere

Colaborarea cu Lucicosm Mediere vine cu o mulțime de facilități, toate absolut necesare pentru un loc de muncă.

O dată ce ai optat pentru plecari in Germania și ți-ai ales locul de muncă pe care îl preferi, Lucicosm vine în sprijinul tău.

Îți oferim transport până la locul de muncă din Germania. Autovehiculele pe care le deținem sunt moderne, confortabile și revizia este la zi. 

Cum pandemia încă este un pericol pentru sănătatea noastră, autovehiculele sunt dezinfectate periodic. De asemenea, la intrare vei găsi dezinfectant pe care te îndemnăm să-l folosești. 

Îți garantăm cazare. O dată ce ai ales un loc de muncă, Lucicosm Mediere îți asigură cazare decentă lângă locul de muncă, cu toate facilitățile incluse. Cazarea costă 7,5 euro pe zi. 

Îți asigurăm contract de muncă. Pe lângă asta, salariul tău va fi de 9,35 de euro/oră, net.

Ai asigurare medicală și este asigurat și transportul de la cazare la locul de muncă. De asemenea, ai posibilitatea de a merge la cumpărături o dată pe săptămână.

Înscrie-te acum pentru plecări în Germania

Intră în contact cu noi, alege locul de muncă preferat și înscrie-te pentru plecari in Germania. 

Înscrierile pentru 2021 au început, iar locul tău de muncă te așteaptă. 

Ne găsești la numerele de telefon 0758276994​ și 0743532563.

Intră pe blogul Lucicosm Mediere pentru a afla mai multe detalii despre plecari in Germania, despre cum te putem susține și care sunt beneficiile tale. 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top