MEDIERE

Locuri de munca Germania: cum va fi

locuri de munca Germania

Te atenționăm din start: dacă ai ales locuri de munca Germania, află că nu e lapte și miere. Așa cum nu e nici în România de altfel. 

Totuși, dacă e prima ta plecare la job sunt câteva aspecte pe care ar trebui bine să le știi.

Jobul din Germania, ce-o să fie

Nu te panica, n-o să fie mare lucru. O să fie un job la care ai responsabilități de care trebuie să te ții. 

Vei avea o serie de obligații și vei munci în funcție de jobul ales. Dacă te-ai înscris la Lucicosm Mediere, știi deja ce job vei avea. 

Programul tău nu va fi unul imposibil, dar vei lucra mai mult de 8 ore pe zi. Vei avea pauze de masă și de țigară, dacă e cazul și mai mult decât suficient timp să te odihnești. Sigur că vei avea și zile libere. 

La Lucicosm Mediere vei putea să-ți alegi un job din următoarele: la leguminoase, la rădăcinoase, la hală sau seră. Prin urmare, știi ce ai de făcut: vei culege salată, morcov, țelină și alte legume. 

Află că o vei face în ritumul tău, fără să te grăbească cineva. 

Important e să înțelegi că jobul din Germania nu e diferit față de cel din România. Prin urmare, nu e cu nimic mai necunoscut sau dificil. 

Vei sta acolo pe o perioadă de cel puțin 56 de zile. Dar dacă se ivesc probleme sau pur și simplu nu mai poți și vrei să te întorci în țară, o poți face fără probleme. 

Un alt aspect pe care trebuie să-l cunoști este că nu ești obligat să faci nimic din ce nu poți sau nu vrei. 

Vei avea o cazare decentă, cu încălzire și utilități și, cel mai probabil, un coleg de cameră. Spațiul este decent și după doar câteva zile te vei simți ca acasă. 

Locuri de munca Germania – ce să ai în bagaj

Ei, bagajul poate fi o reală bătaie de cap. Pleci pentru 2 luni, dar nu poți lua tot dulapul cu tine. 

Gândește-te că mergi acolo să muncești, nu să te distrezi. Prin urmare, hainele elegante și de party nu prea au ce căuta. Și cum mergi să muncești, nici cărțile nu-și au locul, așa că rezumă-te la una sau două. 

În principiu, bagajul trebuie să aibă neapărat schimburi de haine, papuci pentru lucrul afară, un rucsac și elemente pentru bucătărie. Nu uita să împachetezi și o pelerină. 

Ploile de vară sunt scurte și călduroase, dar sigur n-ai vrea să te uzi cu totul. De asemenea, ți-ar fi utile și o pereche de cizme și de mănuși. 

Nu uita să ai cu tine toate actele. Am scris și un articol despre asta, așa că ai putea să arunci o privire să fii sigur că ai tot ce trebuie cu tine. Articolul îl găsești la link-ul următor: documente necesare locuri de munca Germania.

După ce te-ai asigurat că ți-ai luat actele, împachetează și medicamente de care crezi că ai avea nevoie. Nu le ignora pe cele de răceală, de greață sau de dureri. Pune-ți în bagaj și toate elementele de igienă pe care știi că le folosești constant.

E bine ca bagajul tău să nu fie prea mare, însă dacă ești organizat îți vor încăpea multe lucruri. 

De asemenea, nu uita de bani. Vei avea nevoie de bani pentru plata autocarului și de euro pentru a merge la toaletă, a-ți lua o cafea și un sendviș atunci când vrei. 

Ia cu tine și câteva conserve și mâncare neperisabilă. Este posibil să mergi la magazin abia după câteva zile de când ajungi la locație. Prin urmare, ți-ar prinde bine câteva de-ale gurii. 

Locuri de munca Germania – alte detalii despre pe care trebuie să le știi

O dată ajuns la locul de muncă, îți vei face o mulțime de cunoștințe. Vei interacționa cu toată lumea și vei vedea că te vei simți confortabil.

Vei putea să iei oricâți bani ai nevoie, o dată pe săptămână. Banii respectivi vor fi retrași din salariu. Înainte de plecarea ta vei primi un plic cu salariul tău, dar și o adeverință cu orele pe care le-ai lucrat și banii pe care i-ai retras. 

Lucicosm Mediere îți asigură și transport spre casă, ca serviciile oferite să fie complete.Dacă nu știi ce să faci cu banii pe care i-ai câștigat în Germania sau nu știi cum să economisești eficient, aruncă o privire peste următorul articol: soluții de economisire.

Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție locuri de munca Germania

Dacă încă nu ai găsit un loc de muncă în Germania, Lucicosm Mediere încă are listele deschise. 

Contactează-ne, spune-ne ce loc de muncă vrei și noi te înscriem. 

Îți oferim întregul pachet de servicii: mediere în alegerea locului de muncă, transport, contract de muncă și cazare. 

Intră pe site-ul nostru și află toate informațiile de care ai nevoie.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top