MEDIERE

Ești student și vrei bani pe vară? Mergi la munca in Germania

munca in Germania

Dacă vrei să ai bani pe tot parcursul anului, mergi la munca in Germania. Să fii student poate fi dificil, mai ales din punct de vedere financiar. 

Trebuie să mergi la ore, pentru că îți dorești să devii bun în domeniul tău, dar în același timp vrei să ai și bani să ieși în oraș, să te distrezi cu prietenii sau să-ți cumperi cel mai nou model de telefon. 

Dacă n-ai dormi deloc noaptea, poate ai avea șanse să le împaci pe toate, însă chiar și așa, slabe sunt șansele. 

În perioada studenției, dacă părinții nu sunt milionari, e cam nasol să te descurci singur. Nici bursele nu sunt chiar mari și chiar și cu părinți bogați, parcă e peste mână să ceri de la ei. 

Vrei să te descurci singur, să ai banii tăi și să nu fii nevoit să ceri de la familie sau să dai socoteală pentru cheltuieli. 

Și știi bine că, debutant fiind, n-ai șanse să-ți iei un telefon nou și să pui bani deoparte pentru un an întreg cu salariul pe trei luni de vară din România. 

Cea mai bună soluție? Munca in Germania

Așa că cea mai bună soluție este un loc de muncă în Germania. 

De ce? Pentru început, ai șansa să câștigi în jurul a 6 000 de euro, dacă ești cumpătat acolo în achiziții. 

Cu suma asta de bani clar poți să-ți schimbi și laptopul și să ieși seară de seară cu prietenii. Chiar să le mai faci câte o cinste din când în când. Și mai știi sneakersii ăia scumpi pe care îi voiai de mult, dar nu prea ți-ai permis să-i cumperi? Vei putea să-i iei din raft fără să te uiți la bani. 

Până aici, sună bine. Dar cum faci să lucrezi în Germania? Simplu. Apelezi la Lucicosm Mediere.

Cine e Lucicosm Mediere

Suntem o firmă de plasare a forței de muncă în străinătate. Acum un deceniu, am văzut că salariul minim din România nu satisface nevoile omului de rând. După 10 ani, situația este la fel.

Atunci, oamenii auzeau tot mai des de joburile bine plătite din Germania, de condițiile de acolo și de sumele de bani pe care puteau să le aibă în buzunar în câteva luni. 

Am văzut că tot mai mulți oameni vor să plece în afară să-și câștige traiul, așa că ne-am gândit că e cazul să facilităm această opțiune.

Am înființat firma Lucicosm Mediere în urmă cu 10 ani, iar de atunci toate serviciile noastre sunt în continuă perfecționare. Îți punem la dispoziție diferite joburi în agricultură, în hală sau în seră. 

Toate joburile sunt la fel de bine plătite, tocmai ca tu să te întorci acasă cu suma de bani de care ai nevoie.

Noi îți punem la dispoziție job-urile, iar tu alegi ce ți se potrivește. Ai joburi în Germania la leguminoase, rădăcinoase, la hală sau în seră.

Care sunt facilitățile pe care le ai dacă te inscrii la munca in Germania

Știm că ai vrea să trăiești comod în acele luni departe de casă. Tocmai de aceea, Lucicosm îți pune la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie.

Pentru început, ai un salariu de 9,35 euro/oră. Mai mult, vei lucra cu contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile. Îți dai seama câți bani poți face în perioada asta?

Și dacă te gândești la cazare, am acoperit-o și pe asta. Cazarea costă în jur de 7 euro/zi, o nimica toată în comparație cu salariul tău. La locul cazării ai tot ce ai nevoie: pat, dulap, aragaz, frigider, masă, etc. Nu trebuie decât să-ți faci tu bagajul de care ai nevoie. 

Pe lângă cazare, ai și transport până în Germania și înapoi. Amintește-ți că ești liber să te întorci oricând sau să stai pe o perioadă mai îndelungată, dacă vrei. 

Mai mult, ai asigurare de sănătate și suport total din partea echipei Lucicosm. Dacă ceva nu merge bine, ne suni. 

Ce mai aștepți? Sună-ne acum și rezervă-ți locul de muncă în Germania pe vară. 

Vei reuși să strângi toți acei bani de care ai nevoie, iar restul anului rămâne la dispoziția ta. Nu vei fi nevoit să lucrezi în țară și vei avea tot timpul să te axezi pe învățat și să te și distrezi atunci când e cazul. 

Lucicosm îți oferă transparență și o colaborare bazată pe încredere și seriozitate

Toate activitățile noastre sunt legale, iar clienții noștri fideli știu cât de bune sunt serviciile pe care le punem la dispoziție. 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cum va fi în Germania, la ce să te aștepți sau cum să economisești smart, atunci intră pe blogul Lucicosm. Acolo găsești toate informațiile de care ai nevoie.

Mai mult, te invităm să ne urmărești pe pagina noastră de facebook pentru a rămâne la curent cu noutățile.

Nu sta mult pe gânduri și ia-ți acum bilet către independență financiară!

Share

Scroll to Top