MEDIERE

Locuri de munca in Germania

locuri de munca in germania

Căutările pentru locuri de munca in Germania au devenit tot mai numeroase, fie că e vorba despre bani sau experiență,. Oamenii își doresc independență financiară și mulți știu că nu o pot găsi în România. 

Statisticile cele mai recente arată că rata șomajului a crescut în țară, dar că un număr mare de români au optat pentru locuri de muncă în Germania. 

Și asta pentru că salariile sunt mai mari, iar șansele spre a ajunge la independență financiară cresc considerabil. 

Știi deja că salariile în Germania pot fi și de 4 ori mai mari față de cele din România. Asta în condițiile în care, în mare parte, prețurile alimentelor de bază din Germania nu diferă față de cele din România. Între cele două țări există șanțuri adânci care nu vor fi depășite curând, dar tot ce putem face este să luptăm pentru un trai mai bun. 

Sigur vrei și tu să nu-ți faci griji de bani, de facturile care trebuie plătite sau de nevoile familiei pe care o întreții. Pentru mulți români, răspunsul la aceste impedimente este un loc de muncă în Germania. Fie că vorbim despre agricultură, horeca sau curățenie, Germania a devenit foarte ofertantă pentru români. În același timp, Germania se uită cu mare interes către țara noastră, deoarece știe că aici se află resursa lor umană. 

locuri de munca in germania

Win-win

E vorba despre o situație de win-win, pentru că și guvernul german încearcă să mulțumească forța de muncă din România și să le ofere condiții decente și salarii pe măsură. 

Sigur știi și tu măcar o persoană plecată la muncă în Germania și măcar o altă persoană care nu se întoarce acasă decât în vacanță. Asta este situația și nu e neapărat una nefericită. 

Căutarea de locuri de muncă în Germania a devenit aprigă, mai ales de când salariile de acolo au crescut, iar condițiile de viață au devenit și mai bune. 

Nu lăsa oportunitatea să treacă pe lângă tine și aplică pentru un loc de muncă în Germania. 

Principalul beneficiu pe care îl vei obține este o sumă mare de bani într-un timp scurt. Acea sumă de bani poate fi răspunsul unor probleme pe care le ai. Poți să faci o investiție majoră fără să fie nevoie să faci credit sau să împrumuți bani de la prieteni. Și asta doar în câteva luni de muncă. 

Un loc de muncă în Germania, în doar câteva luni îți poate asigura salariul pe un an din România. Da, așa stă situația. 

Iar dacă ești în dubii și nu știi dacă să cauți locuri de muncă în Germania, uite de ce ar trebui să începi să faci asta de acum: motive să mergi la muncă în străinătate.

Locuri de munca in Germania: beneficii

Dacă vei alege un loc de muncă prin intermediul Lucicosm Mediere, vei primi un salariu de 9, 35 euro/oră net. 

Asta înseamnă cel puțin 1 600 de euro pe lună la un program de 40 de ore pe săptămână. După câteva luni, vei putea să nu-ți mai faci griji pentru facturile pe următorul an. Vei reuși să schimbi mobila din casă sau să repari ce tot amânai de o perioadă bună de timp. 

Lucicosm Mediere îți asigură și cazare la doar 7, 5 euro/zi. Asta înseamnă că mai puțin de o oră din programul tău vei munci pentru locul pentru care stai. Câte zile ai munci în România pentru o chirie de 250 de euro pe lună? Diferențele pot fi uriașe, iar balanța se înclină de fiecare dată în favoarea locurilor de muncă în Germania. 

Și dacă asta nu te-a convins, Lucicosm Mediere îți asigură transport și carte de muncă. Mai mult, unele companii din Germania oferă și asigurare de sănătate, suportă costul relocării și pot achita taxe pentru școlile copiilor.

Locuri de munca in Germania: Firmele

Firmele din Germania oferă o mulțime de beneficii specifice pentru muncitorii străini. 

Suntem atrași de aceste job-uri nu doar pentru salariul mare și beneficiile de acolo, ci și pentru reputația pe care o are Germania, o țară civilizată în care poți duce o viață mai bună. 

Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție locuri de muncă Germania 100% sigure și legale. Ne angajăm să fim alături de tine, așa că te ghidăm în fiecare proces pe care-l întâlnești. Obligațiile tale sunt minime, dar câștigurile sunt la cel mai înalt nivel. Îți asigurăm transport, cazare și consultanță pe toată durata plecării tale. Nu vei fi singur, iar noi te vom ghida în întreg demersul.

Rezervă-ți acum locul de muncă în Germania și dă-ne un telefon la 0758276994​ și 0743532563. Dacă ești în căutare de locuri de muncă Germania, Lucicosm Mediere este pentru tine. 

Îți oferim job-uri în agricultură (la cules de ceapă, salată, morcov, rădăcinoase), hală și seră.

Stabilitatea financiară este mai aproape de tine decât crezi. Îndrăznește să fii independent și ia-ți acum locul de muncă în străinătate. 

Urmărește-ne si pe facebook

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top