MEDIERE

Cum să găsești un loc de muncă în Germania fără să știi limba

muncă în Germania

De 30 de ani, căutările pentru un loc de muncă în Germania sunt din ce în ce mai mari. Acum, 2022 n-a schimbat foarte multe, mai ales că situația financiară e la pământ. Unde mai pui că noile modificări fiscale lovesc atât angajații cât și angajatorii? Nevoia de bani și de stabilitate financiară este tot mai mare. 

Să întreții o familie, să te întreții pe tine, să-ți construiești o casă sau să cumperi un apartament. Să trimiți copiii la școală și să le asiguri un trai decent – toate cer bani, pe care nu-i poți face în România, mai ales ca muncitor necalificat. 

Dacă vrei să mergi la muncă în Germania ca să te stabilizezi din punct de vedere financiar, să știi că nu este nevoie să știi limba germană. Locurile pe care ți le punem la dispoziție prin intermediul Lucicosm Mediere nu cer cunoștințe de limbă germană.

Da, poți lucra în Germania fără să știi limba germană. Da, poți face asta chiar și fără limba engleză. Mediile de lucru din Germania sunt formate din români, așadar vei fi alături de oamenii tăi. 

Multe cupluri căsătorite sau necăsătorite preferă să vină împreună în Germania. Dacă acesta este și cazul tău, poți veni să lucrezi cu partenerul/partenera fără să cunoașteți o limbă străină. 

Pe lângă asta, dacă știi engleza la nivel conversațional, este suficient. Dacă îți faci griji că nu te vei putea descurca, află că aproape toți colegii tăi de muncă vor fi români. Prin urmare, dacă întâmpini vreo problemă, ei sigur te ajută. Însă Lucicosm îți oferă și consultanță gratuită pe toată durata plecării tale, așa că nu va trebui să-ți faci griji. 

Ce loc de muncă în Germania pot obține?

În general, locurile de muncă care nu necesită vorbirea limbii germane, sunt cele pentru muncitorii necalificați. Toate locurile de muncă pe care le găsești la Lucicosm nu necesită vorbirea limbii germane. 

Lucicosm Mediere îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de joburi. Printre acestea se numără:

  • locuri de muncă în agricultură, la câmp. În funcție de cerințe, oferim locuri de muncă la câmp la legume, fructe sau rădăcinoase. Toate joburile sunt postate atât pe site-ul nostru ( https://lucicosmjobs.ro/ ) cât și pe pagina de facebook ( https://www.facebook.com/LucicosmMediere ). 
  • locuri de muncă în hală. Dacă nu știi ce presupune un loc de muncă în hală, pe blogul Lucicosm Mediere am scris un articol în acest sens. Ai link aici: https://lucicosmjobs.ro/locuri-de-munca-sera-in-germania/
  • locuri de muncă în seră
  • locuri de muncă la fructe
  • alte locuri de muncă periodice (stivuitorist, îngrijitor cai, șofer + multe altele)

Te poți înscrie la oricare dintre locurile de muncă de mai sus fără să știi limba germană. Întreg procesul de angajare este făcut de către noi, toate documentele fiind traduse ca să le poți citi înainte de a semna. 

Ce-ți oferă Lucicosm Mediere?

Dacă alegi să pleci la muncă în Germania cu Lucicosm Mediere, ai o serie de beneficii precum:

Contract legal de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile. Da, asigurăm contract LEGAL de muncă. Chiar dacă nu reușești să stai toată perioada contractuală din varii motive, este în regulă, contractul va fi desfăcut. Dacă se întâmplă asta te invităm să revii oricând îți este posibil.

Asigurare medicală. Cum ai contract de muncă, vei avea și asigurare medicală.

Vei avea posibilitatea de a primi alocație pentru copii de la statul german și de a-ți recupera impozitul, tot prin intermediul firmei noastre.

Ai un salariu minim de 10,45 euro/oră, în mână. Aceștia sunt banii pe oră pe care îi primești. 

Cazare și transport asigurat. Cazarea este în apropierea locului de muncă, este dotată cu tot ce ai nevoie și ai acces și la o bucătărie complet utilată. Pe lângă asta, se asigură și transport la locul de muncă. 

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le ai dacă alegi să colaborezi cu Lucicosm Mediere. Locul de muncă potrivit ție și care să-ți aducă banii de care ai nevoie este la un telefon distanță. Sună-ne la numerele afișate pe site ( 0758276994 și 0743532563 )  sau vino la sediul nostru din Suceava ca să afli mai multe detalii. Str. Statiunii, Nr. 2 720281, Suceava România

Share

Scroll to Top