MEDIERE

Locuri de munca sera în Germania

locuri de munca sera

Locuri de munca sera în Germania sunt din ce în ce mai căutate, mai ales în contextul creșterii prețurilor din cauza inflației. Salariul minim în România a rămas la fel de mic, așa că singura soluție pentru majoritatea gospodarilor e să plece la muncă peste hotare. Dacă și tu te gândești la această soluție, în acest articol găsești detalii despre așteptările pe care le ai și care sunt responsabilitățile pe care le vei avea. 

Pentru început, nu colabora cu persoane fizice necunoscute care-ți promit un loc de muncă în Germania. Ei sunt cei care cer un comision, îți promit un loc de muncă, însă ajungi să fii înșelat. Alege să colaborezi cu o firmă pentru că vei avea benefiicii mai multe și reale. Uite care sunt principalele tale avantaje:

Vei primi un loc de muncă pe care îl alegi tu. Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție mai multe locuri de muncă din care poți alege. În funcție de capacitățile și dorințele tale, alegi locul de muncă potrivit ție.

Vei avea un contract legal de muncă. Orice firmă de mediere care are activitate legală de plasare a forței de muncă îți va oferi un contract de muncă. Prin urmare, este mult mai bine să alegi o astfel de colaborare. Lucicosm Mediere îți oferă contract legal de muncă pentru o perioadă de minim 56 de zile, indiferent de jobul pentru care optezi. 

Vei avea asigurare medicală. Având în vedere costul serviciilor medicale, mai ales în afara țării, acest aspect este unul foarte important. Indiferent de problema de sănătate cu care te vei confrunta, vei putea să o tratezi în Germania.

Vei avea parte de consultanță din partea echipei Lucicosm. Echipa noastră va fi alături de tine chiar de la începutul colaborării și până la întoarcerea în țară. Vei fi dus chiar la cazare și vei avea un număr de contact la care poți apela dacă întâmpini dificultăți. 

Locuri de munca sera – așteptări

Un loc de muncă la seră este mult mai bun și mai îngrijit decât un loc de muncă în agricultură. Nu vei sta în ploaie, în soare sau în vânt, ci vei fi ferit pe toată durata zilei de lucru.

Dacă vei alege un loc de muncă în Germania la seră, atunci cel mai probabil te vei ocupa cu plantarea, îngrijirea plantelor și culegerea fructelor și legumelor, în funcție de anotimpul în care vei fi plecat. Este un loc de muncă ușor și care nu necesită un efort fizic prea mare. Partea cea mai bună este că poți să te întorci indiferent de perioada anului. 

Să lucrezi în seră nu este deloc solicitant și este un job dedicat atât femeilor, cât și bărbaților cu vârsta peste 18 ani. Salariul este unul mai mult decât atractiv, deoarece a crescut în acest an la 9,82 de euro/oră. Vei lucra undeva la 8-10 ore pe zi, în funcție de solicitări. 

Duminica va fi zi liberă și vei avea zilnic o oră de pauză și alte pauze mici pe parcursul zilei. O dată pe săptămână vei putea să mergi cu echipa ta la cumpărături.

Cum să te înscrii pentru locuri de muncă sera

Lucicosm Mediere îți oferă mai multe locuri de muncă din care poți alege: în hală, în seră, la câmp la zmeură, căpșuni, leguminoase sau rădăcinoase. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre toate locurile de muncă pe care le găsești la noi, intră pe link-ul următor: Oferte de munca exclusiv in Germania | Lucicosm Mediere (lucicosmjobs.ro)

Lucicosm Mediere îți asigură o colaborare pe termen lung și suport pe toată durata acesteia. Dacă și tu îți dorești siguranță financiară și un venit stabil, atunci înscrie-te la muncă în Germania. 

Printre facilitățile pe care ți le punem la dispoziție se află și serviciul de transport de la locația ta și până la cazarea din Germania.

Află mai multe detalii sau înscrie-te acum la 0758276994 și 0743532563. Programul este de luni până vineri, între orele 08-16. 

Pe blogul nostru găsești mai multe informații și sfaturi legate de locurile de muncă. Urmărește-ne și pe pagina de facebook, pentru a fi la curent cu actualizările legate de job-uri.

Share

Scroll to Top