MEDIERE

Plecari Germania: cele mai căutate joburi

plecari Germania

Ești sigur că-ți dorești să pleci o perioadă din țară și-ai început să cauți date despre plecari Germania?

În România e clar că nu ai găsit ce îți doreai, așa că e cazul să te aventurezi în altă țară pentru mai mulți bani. 

În acest articol afli unde trebuie să cauți jobul pe care ți-l dorești, care sunt cele mai căutate joburi și cum poți pleca la muncă în Germania cât mai repede. 

Care sunt cele mai căutate joburi

Dacă încă nu ești hotărât unde să pleci la muncă, află că e mai bine să te orientezi către statele Uniunii Europene. 

Și aici ne referim la cele care caută forță de muncă străină, precum Germania. Avantajul este că vei putea călători doar cu cartea de indentitate. De asemenea, nu vei avea nevoie de permis de muncă, așa cum ai nevoie, de exemplu, dacă vrei să lucrezi în Rusia. 

Mai mult, vei avea aceleași drepturi ca cetățenii Germaniei. Așa cum știi, una dintre valorile Uniunii Europene este dreptul la liberă circulație. 

Cele mai căutate job-uri de către românii care vor să lucreze în Germania sunt următoarele:

Muncitor în agricultură – plecari Germania

Este unul dintre cele mai căutate joburi de către românii care vor să plece în Germania. Agricultura este domeniul pentru care se caută masiv muncitori. 

Lucrul în agricultură presupune munca necesară pentru plantarea, creșterea și culegerea unei culturi. 

Sigur te-ai prins că nu ai nevoie de experiență în acest caz, nici de studii sau de calificări. Totuși, e o muncă destul de solicitantă, așa că va trebui să depui ceva mai mult efort decât în cazul unui job de vânzător. 

În funcție de locul pe care-l alegi pentru plecari Germania în agricultură, poți avea mai multe responsabilități. E vorba despre culesul fructelor și al legumelor.

Partea bună este că acest job este foarte bine plătit și că vei avea în buzunar o mulțime de bani. 

Rămâi pe articol până la final și află cât de bine sunt plătite locurile în agricultură la Lucicosm Mediere.

Muncitor în construcții

Ei bine, în cazul unui astfel de job treaba este mai complicată. Ai nevoie de câțiva ani de experiență și de un certificat care să ateste că te pricepi la construcții. 

Sigur, vei avea parte de o inițiere la început, dar trebuie să cunoști materialele, cum se zugrăvește sau cum se tencuiește. 

De asemenea, în cazul joburilor în construcții angajatorii preferă oameni care știu limba engleză, pentru a înțelege mai bine ce ai de făcut. Și aceste job-uri sunt plătite bine și căutate, însă în general sunt căutți bărbați cu experiență în construcții.

Șofer

Șoferii sunt căutați și în România, însă aici salariile nici măcar nu se apropie de cele din Germania. 

Pentru a-ți lua un job de șofer în Germania, nu e necesar să ai doar o pasiune pentru condus, ci trebuie să fii un om responsabil, atent și care se poate orienta ușor. 

Aici, fișa postului devine ceva mai complicată. Este nevoie atât de carnet de șofer cât și de câteva atestate. Există oportunități pentru șoferi de limuzină, de autobuze sau de taxiuri. De asemenea, sunt oportunități pentru șofer de livrări sau transport.

Cum poți aplica pentru plecari Germania cât mai repede

E simplu: cu Lucicosm Mediere. 

Suntem o agenție de plasare a forței de muncă în străinătate cu o experiență în domeniu de peste 10 ani. 

Dacă-ți dorești un job în Germania, să câștigi mai mulți bani și să-ți permiți să-ți duci planurile la bun sfârșit, apelează la noi. 

Îți oferim un salariu de 9,35 euro/oră, contract de muncă, transport și cazare. Da, toate facilitățile de care ai nevoie în Germania îți sunt la dispoziție prin intermediul aceleași firme.

Îți punem la dispoziție job-uri în agricultură, în seră sau la hală. 

Așa cum îți ziceam mai sus, munca nu e neapărat ușoară, dar are o intensitate moderată. Adică nu vei fi forjat, ci vei lucra la fel ca la orice alt job în agricultură. 

Dacă încă te sperie ideea unui astfel de job, ți-am detaliat într-un articol ce se întâmplă de fapt în cadrul unui job plecari Germania.

Știm că vrei să pleci cât mai repede, pentru a te întoarce cât mai repede acasă cu o sumă mare de bani. 

De aceea, înscrierile pentru plecari Germania sunt în toi. Nu trebuie decât să-ți alegi unul dintre joburile pe care ți le punem la dispoziție și să alegi data plecării. Plecările au loc cât de repede se poate, chiar și în luna înscrierii. 

Și, ca să fii pregătit cu tot ce te așteaptă în Germania, intră pe blogul nostru și descoperă toate informațiile de care ai nevoie pentru plecarea ta. 

Ți-am pregătit informații despre ce ai nevoie în Germania, care sunt documentele pe care să le pregătești și cum va fi la locul tău de muncă. 

Ia-ți acum locul de muncă în Germania și biletul tău către stabilitate financiară și sună-ne la 0758276994​ și 0743532563.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top