MEDIERE

Oferte de munca in Germania

munca in Germania

E o certitudine: locurile de munca in Germania sunt tot mai căutate. Prin urmare, Lucicosm Mediere și-a dedicat activitatea pentru a găsi locurile de muncă potrivite pentru tine. 

Dacă îți dorești independență financiară și job ce poate să te scape de grija facturilor, optează pentru un loc de munca in Germania.

Perioada verii este perfectă pentru o astfel de activitate, deoarece vei avea ocazia să câștigi mai mulți bani și să-ți desfășori activitatea într-un mediu cât mai plăcut. Pentru că am observat că ești în căutare de locuri de muncă diverse, îți oferim mai opțiuni din care poți alege.

Activitatea Lucicosm în domeniul plasării forței de munca in Germania

Lucicosm Mediere are o experiență în acest domeniu de peste 9 ani. Încă de la început, tu ai fost prioritatea noastră. Am făcut tot posibilul să-ți oferim condiții mai mult decât decente și locuri de muncă bine plătite. De asemenea, colaboratorii noștri au fost de fiecare dată mulțumiți de persoanele pe care am reușit să le angajăm.

Viziunea noastră a fost să-ți oferim o colaborare sigură și o experiență completă. Sigur că în drumul nostru am dat și peste oameni nemulțumiți, însă de fiecare dată am remediat problema. Fiecare serviciu pe care ți-l oferim are drept scop realizarea unei colaborări complete, astfel încât să-ți aducem rezultatele dorite. 

Lucicosm a fost înființată în anul 1996, iar de atunci am extins gama noastră de servicii. Astfel, am obținut și licența pentru transportul internațional de persoane. Prin intermediul firmei noastre vei beneficia și de transport până la locul de muncă în Germania. 

Firma Lucicosm îndeplinește toate condițiile legislative ale statului român

Actualmente, firma își are sediul în Suceava, într-un spațiu propriu din cartierul Obcini. Ne-am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor tale într-un mod cât mai profesionist și cât mai plăcut cu putință. 

Încă de la prima discuție, echipa noastră este alături de tine pentru a-ți oferi sfaturi legate de jobul cel mai potrivit și informații despre întregul proces. Asigurăm o colaborare transparentă și 100% legală. Îți punem la dispoziție o varietate de locuri de muncă, toate cu contract de muncă, salariu motivant și condiții decente. 

Mai mult, indiferent de decizia pe care o iei, vei beneficia și de cazare în apropierea job-ului tău. Nici drumul până în Germania și înapoi acasă n-ar trebui să fie o bătaie de cap, pentru că îți oferim și servicii de transport. Întreaga activitate este pusă la dispoziția ta într-un mod profesionist, transparent și la prețuri excelente.

Din serviciile oferite amintim:

  1. Transport persoane național și internațional
  2. Închiriere de autocare și microbuze
  3. Plasare forta de munca în Germania
  4. Recuperare taxe și impozite
  5. Consultanță în domeniul impozitelor și plasării forței de muncă

Ce locuri de munca in Germania îți oferim

La cules de morcovi sau ridichi. Activitatea nu este una complicată sau care să necesite efort mare. În cazul în care nu ai mai fost la cules de morcovi sau de ridichi, vei afla ce presupune jobul la fața locului. Nu este nevoie de experiență, ci doar de ambiție și dorință de muncă. 

La cules de salată iceberg. Să culegi salată este chiar o activitate plăcută și cu solicitare fizică medie. Cu alte cuvinte, nu vei fi nevoit să depui un efort imens, iar modul de lucru îți va fi explicat la fața locului.

La cules de căpșuni sau zmeură. Pe lângă faptul că e un loc de muncă absolut „delicios”, este un loc de muncă relaxant și care necesită atenție. Zmeura se poate sfărâma ușor, așadar graba nu e necesară în acest caz.

Locuri de muncă în hală și în seră. În acest caz, îți vei desfășura activitatea în interior și vei fi ferit de eventualele fenomene meteo neprielnice. 

Salariul pe care îl vei primi, indiferent de locul de muncă pe care îl alegi, va fi de 9,35 euro/ oră. Numărul de ore lucrate variază de la zi la zi, în funcție de comenzi, însă nu vei fi nevoit să faci un efort supraomenesc și să lucrezi prea multe ore. Ce trebuie să știi e că job-ul din Germania este exact ca unul din România, doar că diferă salariul. 

Cazarea costă 7 euro/zi și îți aduce condiții decente: pat, frigider, dulap și dotări de bucătărie. Cu Lucicosm vei avea asigurare medicală și contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile. Pe site-ul lucicosmjobs.ro vei găsi mai multe detalii despre beneficiile pe care le ai, dar și informații legate de cum îți vei desfășura activitatea acolo. Lucicosm Mediere îți stă la dispoziție pentru orice fel de informații legate de locurile de munca in Germania. 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top