MEDIERE

Locuri de muncă la seră în Germania: cum stă treaba de fapt

sera munca

Să cauți un loc de muncă la seră în Germania​  este de mult o normalitate. Oamenii​ vor să plece, iar motivele sunt nenumărate. Și chiar dacă perioada pandemiei a cam dat treburile peste cap, un loc de munca la seră​     ​ este ceea ce au căutat în continuare românii. 

Știi deja că țara noastră este unul dintre cei mai mari exportatori de forță de muncă din Europa, prin urmare este de înțeles care este motivul pentru care oamenii pleacă. Un loc de muncă la seră în Germania este o variantă mai u​    șoară decât un loc de muncă în agricultură, în câmp. Motivele sunt nenumărate, dar dacă ești în căutare de un loc de munca la seră în Germania​, să știi că Lucicosm Mediere​  a început deja înscrierile pentru anul 2021. Locurile sunt limitate, prin urmare rezervă-ți acum locul de munca la seră. 

Oamenii care caută un astfel de loc de muncă se gândesc că este un loc de muncă ușor și unde se pot face mulți bani. Mai mult, este un loc potrivit pentru toată lumea. 

Dacă cum stă treaba de fapt?

Peste tot poți găsi anunțuri cu locuri de muncă la seră în Germania, însă mare atenție! Poți fi păcălit foarte ușor și să rămâi fără bani. Poți rămâne și fără avansul pe care l-ai dat pentru transport și fără loc de muncă, din nefericire.

 Este mult mai bine să apelezi la o firmă cu experiență care să se ocupe de întregul demers, astfel încât plecarea ta să fie cât mai plăcută și să nu ai parte de incidente. Cerințele pentru un astfel de loc de muncă nu sunt mari. Însă, este indicat să nu ai probleme de sănătate, deoarece volumul de muncă poate fi ceva mai mare decât în România. 

Vorbim de astm, probleme cu spatele, probleme cu ridicarea greutăților, probleme ale inimii sau orice alt tip de probleme care pot fi agravate prin muncă. Dacă ai un astfel de istoric medical, este cazul să renunți la locul de muncă la seră în Germania. Mai mult, vârsta maximă pe care o poți avea dacă vrei să lucrezi în seră este de 45 de ani.  Mai ales pentru persoanele care provin din mediul rural, un astfel de loc de muncă poate părea ușor. 

Asta deoarece de cele mai multe ori, persoanele din mediul rural sunt învățate cu munca mai dificilă și pot face față mult mai ușor volumului de muncă din Germania. Însă dacă știi că ești o persoană care obosește ușor și care nu este foarte rezistentă în situații de stres, atunci poate ar fi cazul să reconsideri jobul pe care îl cauți. 

Nu este nimic de speriat, un loc de muncă la seră în Germania nu este dificil. Însă, cu siguranță nu este la fel de ușor ca un job de vânzător din România. 

Ce e drept, banii sunt mult mai mulți (salariul tău poate fi și triplu față de cel din țară) dar și volumul de muncă este ceva mai mare. 

Trebuie să știi că munca la seră poate fi grea, iar condițiile sigur nu sunt de 5 stele. Însă ai parte de un mediu curat, îngrijit și dotat cu tot ce ai nevoie: toaletă, bucătărie, duș, pat și dulap. Mulți oameni rămân speriați de stilul minimalist de cazare, însă având în vedere suma mică pe care o plătești pe lună, sigur vei fi mulțumit.  Salariul minim pe care îl primești dacă alegi să colaborezi cu Lucicosm Mediere pentru un loc de muncă la seră în Germania este de 9, 35 de euro. Uite ce facilități îți oferim:

  • 9,35 euro / ora NET (bani în mână)
  • asigurare medicală 
  • 1 oră pauză
  • cazare de 7,5 euro pe zi
  • durata contractului de muncă este de maxim 79 de zile calendaristice!

Astfel, prin intermediul agenției noastre, vei avea un loc de muncă asigurat plus toate facilitățile necesare: cazare, transport, contract de muncă și asigurare. 

Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție servicii complete pentru ca tu să mergi la job în Germania. 

Deja știi care sunt condițiile ca să poți merge la un job în seră. Este adevărat, un astfel de job poate fi, în anumite perioade ale anului, mai ușor decât un job în agricultură, la cules de leguminoase și rădăcinoase. 

Deși la Lucicosm Mediere orice job are aceleași beneficii, un job în seră poate fi potrivit pentru tine dacă ești o persoană meticuloasă și nu îți place să te grăbești.  Înscrierile pentru luna ianuarie 2021 au început deja și dacă plănuiești să începi noul an cu bani și punând în aplicare visele legate de casă sau achiziții, atunci este cazul să ne cauți. 

Detalii și Înscrieri se pot face de Luni până Vineri, între orele 08.00-16.00, la numerele de telefon: 0758276994 și 0743532563.

Share

Scroll to Top