MEDIERE

Locuri de muncă în Germania pentru 2022

muncă în Germania

Lucicosm Mediere a dat startul campaniei de înscriere pentru un loc de muncă în Germania pentru 2022. Știm că locurile de muncă în Germania sunt la mare căutare, chiar și în contextul pandemiei de Covid-19. Oamenii își doresc stabilitate financiară, iar statisticile arată că în ultimii ani tot mai mulți români aleg să plece în Germania ca să-și câștige banii.

Germania rămâne cel mai mare importator de forță de muncă, iar România – cel mai mare exportator. Iar lucrurile nu fac decât să meargă spre bine. Lucicosm Mediere, firmă de mediere din județul Suceava, îți pune la dispoziție o varietate de locuri de muncă. Dacă încă ești indecis, uite câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare un job peste hotare. 

De ce să mergi la muncă în Germania

De fiecare dată când aceasta întrebare este adresată, răspunsurile sunt evidente. Totuși, sunt mulți români care încă privesc cu reticență plecarea în Germania, din necunoștință de cauză sau din frica de schimbare. Un loc de muncă în Germania îți poate aduce:

  • stabilitate financiară și libertate de decizie
  • un loc de muncă stabil și bine plătit
  • șansa de a-ți pune în practică planurile
  • alocație subsanțială pentru copii.

Un loc de muncă în Germania vine doar cu avantaje. Dacă te-ai hotărât să faci acest pas, află că beneficiile sunt nenumărate. Ai șansa la un loc de muncă stabil, legal și bine plătit. Anul nou bate la ușă și, de obicei, e întâmpinat cu datorii sau cu plata facturilor la limită. Începutul de an înseamnă datorii, bani cheltuiți pe cadouri, facturi mai mari, și economii risipite. Rupe cercul vicios și alege să mergi în Germania în 2022. Lucicosm Mediere a dat startul campaniei și te invităm să te înscrii pentru lunile ianuarie, februarie sau martie. Locurile de muncă sunt disponibile la câmp, în seră sau în hală.

Ce locuri de muncă în Germania îți pune la dispoziție Lucicosm Mediere

Lucicosm Mediere acoperă o largă arie a locurilor de muncă. De-a lungul timpului ne-am dat seama că oamenii își doresc locuri de muncă diverse și care să se plieze pe abilitățile lor. De aceea, Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție locuri de muncă în hală, în seră sau în câmp. Ocazional, punem la dispoziția ta și locuri de muncă pe post de șofer profesionist. În acest sens, te invităm să ne urmărești pe pagina de facebook pentru a afla ultimele noutăți. 

La câmp îți punem următoarele locuri de muncă la dispoziție: la cules de leguminoase, rădăcinoase și la cules de fructe. În funcție de aptitudinile și abilitățile tale fizice poți să alegi locul de muncă dorit. 

Ce beneficii îți oferă Lucicosm Mediere în 2022

Cum am dar drumul noului sezon, e cazul să afli și felul în care colaborarea cu noi îți este de folos. Lucicosm Mediere desfășoară activitate complet legală și ne0am angajat, încă de la început, să-ți oferim o colaborare serioasă, profesionistă și transparentă. 

Îți punem la dispoziție locul de muncă dorit cu forme legale (contract de muncă și asigurare) și îți oferim cazare în apropierea locului de muncă. Locul de cazare costă aproximativ 7 euro pe zi.

Indiferent de locul de muncă ales, vei fi plătit cu peste 9 euro/oră. Programul de lucru este în jur de 8-10 ore. Locurile pe care le punem la dispoziția ta sunt limitate, așa că te invităm să te înscrii cât mai curând la numărul de telefon 0758276994 și 0743532563.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top