MEDIERE

Locuri de munca Germania – șansa la stabilitate financiară

locuri de munca Germania

Mulți oameni s-au gândit deja să opteze pentru locuri de munca Germania. Asta deoarece un astfel de loc de muncă vine cu nenumărate avantaje care, de multe ori, nu pot fi întâlnite în România. Îți dorești independență financiară și în România nu o poți întâlni, mai ales dacă ești muncitor necalificat. Vrei să ai și tu siguranța zilei de mâine și posibilitatea de a-ți îndeplini cât mai multe nevoi și dorințe. Un loc de muncă în Germania îți poate garanta toate aceste lucruri.

Dacă îți faci griji legate de condițiile de trai sau de muncă, află că diferența dintre un job din România și unul din Germania e doar salariul. 

În Germania, un salariu poate fi chiar și de 4 ori mai mare decât venitul tău din România. Și da, tu îl poți avea. Mai mult, fie că e vorba despre agricultură sau muncă la hală sau în seră, volumul de muncă este același. 

Și dacă-ți faci griji de cheltuielile pe care le ai acolo, află că ele nu sunt cu mult mai mari decât în România. Germania este cunoscută pentru stabilitatea economică pe care o are și pentru felul în care reușește să managerieze întregul sector financiar. 

Așadar, germanii câștigă foarte bine, iar cheltuielile nu sunt foarte mari. Pe când în România cheltuielile pot ajunge la suma unui salariu minim pe economie. 

E de la sine înțeles de ce oamenii preferă să plece la muncă în Germania. Jobul vine cu stabilitate financiară și cu toate facilitățile pe care le-ai avea în România. Exact asta vrem să-ți oferim la Lucicosm Mediere: un job care să te satisfacă din toate punctele de vedere.

Cine e Lucicosm Mediere – locuri de munca Germania

Suntem o firmă de mediere care activează de peste 10 ani în domeniu. În tot acest timp am avut grijă ca fiecare client să-și găsească jobul potrivit și să se bucure de facilitățile cu care vine la pachet. 

Îți punem la dispoziție un pachet complet de servicii, începând cu consultanță, înscriere și găsirea locului potrivit și până la transportul înapoi în România. 

Acoperim întreaga arie de servicii necesare în domeniul plasării de muncă în străinătate. Toate acestea se realizează având la bază colaborări bazate pe seriozitate, angajament și transparență.

Îți oferim toate detaliile de care ai nevoie și toate deciziile se află în mâna ta. De asemenea, sunt aici pentru consultanță, ajutor și orice chestiune legată de locul de muncă. 

Cum știm că e posibil să ai îndoieli, îți garantăm siguranța locului de muncă și prin faptul că suntem o firmă cu experiență și care-și desfășoară activitatea în mod legal.

Locuri de munca Germania: ce beneficii ai

Pentru început, trebuie să știi că e un job ca oricare altul. Întreaga noastră activitate se bazează pe o colaborare lungă și prosperă cu firme din Germania care au nevoie de forță de muncă. Având în vedere nevoia statului german, află că beneficiile tale sunt, de multe ori, mai numeroase decât ale unui locuitor german.

La Lucicosm Mediere, indiferent de locul de muncă pe care îl alegi, primești un salariu de 9,35 euro/oră net (în mână) și vei avea carte de muncă. La un calcul simplu, rezultă cel puțin 1 600 de euro pentru 40 de ore/săptămână muncite. 

După două luni petrecute în Germania, vei putea uita de grija facturilor pentru o lungă perioadă de timp. Tot prin intermediul Lucicosm beneficiezi și de cazare în apropierea locului de muncă la un preț de 7,5 euro/zi. Mai puțin de o oră din salariul tău este dată pe această cazare. Da, sună bine de tot aceste sume, având în vedere sumele cheltuite pe chirii în România. 

De fiecare dată, diferențele în materie de cheltuieli între România și Germania pot fi enorme. Însă, de fiecare dată Germania câștigă. Acolo vei avea și asigurare de sănătate și, de multe ori, Germania suportă și alocația sau taxele pentru școlile copiilor. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care românii aleg să plece în Germania. 

Lucicosm Mediere îți asigură și transport dus-întors cu autocar propriu, utilat și modern, având toate facilitățile de care ai nevoie.

Aplică acum pentru un loc de munca în Germania

Nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți acum locul de muncă în Germania. Ține cont și de faptul că locurile sunt limitate și sună-ne din timp pentru a discuta toate amănuntele.

Rezervă-ți acum locul de muncă în Germania și dă-ne un telefon la 0758276994​ și 0743532563. Dacă ești în căutare de locuri de muncă Germania, Lucicosm Mediere este pentru tine. 

Îți oferim joburi în agricultura (la cules de ceapă, salată, morcov, rădăcinoase), hală și seră.

Share

Scroll to Top