MEDIERE

Locuri de munca Germania: recuperare impozite și alocații

locuri de munca Germania

Atunci când cauți locuri de munca Germania, este important să alegi o firmă care să se ocupe cu recuperarea taxelor și impozitelor.

Lucicosm Mediere este o firmă cu experiență pe piață. De peste 11 ani ne ocupăm de plasarea forței de muncă în Germania. Toți clienții noștri au fost mulțumiți. Dovada? Recenziile pe care le primim zilnic. 

Uite ce scriu cei care au ales să colaboreze cu Lucicosm Mediere pe facebook:

Vlad B: Este o firmă foarte serioasă cu care merg de 15 ani. Recomand!

Ionuț L. Firma serioasa și de încredere. Recomand

Daniela E.: Este o firma serioasa muncesc aici de ani buni si tot timpul am luat bani corect

Cătălin P.: O firma serioasa, condiții bune, la lichidare se plătește pana la ultimul cent. Fiecare persoana are locul sau în firma, dacă nu poți intr-un loc  să lucrezi, te schimba și te muta unde poți, trebuie doar sa vrei sa muncești. Toată lumea pleacă cu bani, iar cei care își dau interesul pleacă cu bani mulți.

Germaia este o țară în care salariile sunt foarte mari, comparativ cu cele din România. De aceea românii preferă să plece la muncă în Germania. Condițiile sunt foarte bune, nivelul de trai mai ridicat, iar salariile mult mai mari. Indiferent că ești bărbat sau femeie, poți găsi un loc de muncă în Germania cu Lucicosm Mediere. 

Ce locuri de munca Germania găsești în agricultura

Atunci când lucrezi la o firmă de încredere, ești răsplătit corect. La Lucicosm, atât oamenii calificați cât și cei necalificați își pot găsi un loc de muncă foarte bine plătit. Mai mult, taxele pot fi recuperate cu ajutorul nostru. 

În Germania, pentru necalificați se pot găsi locuri de muncă în agricultură, în seră, în hală, în construcții.

La Lucicosm Mediere poți lucra la cules de fructe, leguminoase sau rădăcinoase. 

Intră pe link-ul următor și vezi ce alte locuri de muncă poți găsi la noi: https://lucicosmjobs.ro/oferte-de-munca/

Lucicosm Mediere este o firmă serioasă, cu toate actele în regulă. Indiferent de jobul pe care îl iei la noi, vei avea un contract de muncă, asigurare, cazare și consiliere. Te ajutăm cu răspunsuri și sfaturi pe toată durata plecării tale la muncă în Germania. 

Aici, vei lucra în jur de 8-10 ore pe zi, în funcție de cererea de producție. Ai pauze zilnice de masă, iar duminica este liberă. De asemenea, primești bani săptămânal din salariu ca să poți merge la cumpărături pentru mâncare și alte bunuri necesare. 

Dacă locul de muncă ales este prea greu pentru tine, poți să alegi altul de acolo și să faci o treabă mai ușoară. Important este să fii dispus să lucrezi. 

Sună-ne la 0758276994 sau la 0743532563 ca să afli mai multe detalii și să afli disponibilitatea de plecare. 

Pentru alte detalii ne găsești și la sediul din Suceava,  pe Str. Statiunii, Nr. 2 72028. 

Ce documente sunt necesare pentru recuperare de impozit și alocație

Ca să-ți pregătești dosarul pentru recuperarea impozitului și alocației din Germania, ai nevoie de următoarele documente:

  • Copie de  buletin sot/sotie (dupa caz)
  • Copie dupa certifcat de casatorie/decizie de divort/certificate de deces (dupa caz);
  • Copie  certificat de nastere + copie de indentiate (dupa caz);
  • Documente eliberate de angajator, (fisa fiscala, contract de munca , fisa de cazare , fluturase de salariu );
  • In cazul acestor documente  daca nu se afla in posesia dvs , se vor obtine de catre noi.

Toate aceste documente pot fi predate personal la biroul Lucicosm Mediere din Suceava. Dacă nu ai posibilitatea să ajungi la sediu, poți să scanezi documentele și să le trimiți la adresa lucicosm.alocatii@gmail.com. Trece în email și datele de contact, ca să te putem suna în caz de nelămuriri. 

Recuperarea de impozit și alocație este posibilă doar pentru persoanele care au lucrat în Germania cu contract legal de muncă. Prin urmare, e important să colaborezi cu o firmă care îți garantează că lucrezi cu contract legal de muncă. Pentru alte detalii sună la 0743532563.

Share

Scroll to Top