MEDIERE

Locuri de munca Germania pentru 2023

locuri de munca Germania

Cauți locuri de munca Germania pentru 2023? Lucicosm Mediere îți oferă locuri de muncă sigure, fără comision și cu contract de muncă.

În plus, Lucicosm Mediere îți oferă servicii integrate. Asta înseamnă că firma noastră se ocupă atât de recrutare, cât și de angajare, transport, cazare și consultanță. Practic, la noi găsești tot ce ai nevoie ca să lucrezi legal și sigur în Germania. 

În acest articol detaliem serviciile integrate pe care le oferim, iar la final găsești și locurile de muncă pe care le oferim la Lucicosm pentru anul 2023.

Servicii integrate de mediere la Lucicosm 

Recrutare. Firma noastră îți pune la dispoziție un catalog bogat de locuri de muncă din care poți alege. Avem disponibile atât locuri de muncă la câmp, în agricultură, cât și locuri de muncă în hală sau la seră. În funcție de ce-ți dorești să faci, poți să alegi un loc de muncă. Menționăm că toate locurile de muncă sunt la fel de bine plătite, salariul fiind clar specificat la început.

Angajare. Odată ce ai ales locul de muncă pe care îl vrei, începe procesul de angajare. Avem nevoie de câteva documente ca să completăm contractul de muncă, urmând semnarea acestuia. Vei fi angajat cu carte de muncă și vei avea toate beneficiile aferente. Procesul de angajare este unul super ușor, fără să fie nevoie să vii de multe ori la sediu.

Transport. După ce te-ai hotărât cu privire la locul de muncă și am semnat documentele de mediere, urmează transportul la data stabilită împreună. De obicei, plecările au loc săptămânal, în funcție de cereri și de nevoi. Dacă alegi un loc de muncă în Germania pentru 2023 în martie, spre exemplu, atunci plecarea are loc cu 2-3 zile înainte de a începe activitatea propriu-zisă. Te luăm de acasă și te ducem până la locul de cazare. Asigurăm și transport la întoarcere, Germania România. 

Cazare. Firma noastră îți asigură și cazare în apropierea locului de muncă ales. Cazarea este la prețul de 7.5 euro/ zi. Vei avea și bucătărie, dulapuri, toaletă și toate cele necesare locuinței. 

Consultanță. O dată ajuns în Germania nu vei fi singur! Echipa noastră e la un telefon distanță, dacă ai nevoie de informații sau de ajutor de orice fel. 

Locuri de munca Germania pentru 2023

Am deschis deja lista de înscrieri pentru anul 2023. Salariile sunt de 12 euro/pe oră, în mână. 

Pe pagina noastră de facebook și pe site postăm constant locurile de muncă disponibile și toate detaliile de care ai nevoie pentru anul 2023. 

Locurile de muncă pe care le avem disponibile pentru anul 2023 sunt în agricultură, în câmp, la hală sau la seră. Ocazional, oferim și alte locuri de muncă precum de șoferi sau îngrijitori.

Ca să fii la curent cu aceste oferte, te invităm să ne urmărești pe pagina de facebook Lucicosm Mediere.

Avantajele pe care le ai:

  • Perioadă contractuală min 56 zile – maxim 79 zile;
  • Contract de muncă legal;
  • Cazare: 7, 5 euro / ZI;
  • Asigurare medicală garantată;
  • Transport dus-întors contra cost;
  • Acces la bucătărie, utilată modern și complet;
  • Transport asigurat la locul de muncă.
  • Acces magazin alimentar;

În plus, prin intermediul firmei noastre recuperezi și impozitul sau alocația la final de contract de muncă. Practic, câștigi bani în plus. Mai multe detalii am scris pe blogul nostru: https://lucicosmjobs.ro/ai-fost-la-munca-in-germania-ghid-util-pentru-recuperarea-alocatiei

Ca să obții un loc de muncă în Germania pentru 2023 nu trebuie decât să ne suni la unul dintre numerele de telefon afișate pe site. Un membru al echipei Lucicosm îți va răspunde prompt și vei afla toate detaliile de care ai nevoie.

Share

Scroll to Top