MEDIERE

Locuri de munca Germania: cele mai frecvente întrebări

locuri de munca Germania

Ești în căutare de locuri de munca Germania? Acest articol îți răspunde la cele mai frecvente întrebări pe care le ai legate de plecarea ta. 

Lucicosm Mediere încă are listele deschise, așadar te poți înscrie și tu pentru a pleca în Germania la muncă. Dacă ai nedumeriri, intră pe pagina de contact, copiază numărul de telefon și sună-ne pentru a primi informațiile de care ai nevoie.

Cine e Lucicosm Mediere?

Lucicosm Mediere este o firmă care facilitează angajarea în străinătate. Dacă ai nevoie să lucrezi în Germania, Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție mai multe locuri de muncă din care poți alege. În funcție de aptitudinile și dorințele tale, poți alege locul care ți se potrivește și la care crezi că te-ai descurca mai bine.

Așadar, îți oferim locuri de muncă în agricultură, în hală sau în seră. Locurile de muncă în agricultură presupun lucrul la leguminoase și rădăcinoase. 

Așa cum ți-am explicat în articolele precedente, locul de muncă din Germania nu e cu mult diferit față de cel din România. Diferența cea mai mare este dată de salariul pe care îl primești. Cu Lucicosm Mediere primești o sumă de 9,35 de euro/oră, o sumă pe care nu o primești în România ca muncitor necalificat. Sigur, nici în Germania nu „umblă câini cu colaci în coadă”, însă salariul este cu mult mai promițător.

Prin urmare, te invităm să ne contactezi pentru a stabili împreună detaliile plecării tale. Nu-ți rămâne decât să-ți alegi jobul și să pleci la muncă. 

Știi deja că România este cunoscută pentru exportul de forță de muncă. Fapt care nu este rău, deoarece românii câștigă mult mai mulți bani în Germania decât în România. 

Lucicosm Mediere a fost gândită ca o firmă care să aducă beneficii oamenilor. Prin urmare, îți asigurăm consultanță pe durata întregului proces.

Indiferent de întrebările pe care le ai, suntem aici pentru a răspunde la ele. Mai mult, îți oferim și servicii de transport și de cazare. Află toate detaliile de care ai nevoie mai jos:

Uite care sunt cele mai frecvente întrebări legate de locuri de munca Germania

Este sigur?

Dacă alegi să colaborezi cu o firmă legală și care are experiență, da. Lucicosm Mediere are o experiență de peste 10 ani în domeniul plasării de forță de muncă. 

Suntem o firmă cu activitate legală și îndreptată către oameni. Suntem aici să te sprijinim în evoluția ta financiară. Îți garantăm siguranță, transparență și consultanță în luarea deciziilor ce țin de locul de muncă.

Cât câștig și cât trebuie să stau în Germania?

Așa cum ți-am scris mai sus, primești 9,35 euro/oră, net. Contractul de muncă se realizează pentru o perioadă de 56 de zile. Sigur, în cazul unor probleme obiective te poți întoarce în țară. 

Câte ore voi lucra pe zi?

În principiu, undeva la 9 ore/zi. Nu este un număr exact, deoarece depinde și de comenzile pe care le are firma. 

Stai fără grijă, nu vei lucra până la epuizare și nici prea multe ore să le poți număra. Într-adevăr, pot fi mai mult de 8 ore/zi. Însă vei avea pauze de masă pe toată durata zilei, inclusiv o pauză de o oră la amiază.

Cum voi fi angajat?

Vei lucra în baza unui contract de muncă. Lucicosm Mediere îți oferă toate formele legale de lucru. Mai mult, vei avea și asigurare medicală. 

Locuri de munca Germania: Care va fi rolul meu acolo?

În principiu, de angajat. Vei avea responsabilități și obligații, iar întreaga activitate se desfășoară având la bază respectul și transparența. În funcție de job-ul pe care îl alegi, vei avea diferite îndatoriri. 

Cum îmi găsesc cazare?

Lucicosm îți asigură și cazare. Locurile de muncă pe care ți le punem la dispoziție au incluse și spații de cazare. Costă numai 7,5 euro pe zi, sunt spațioase și au toate dotările necesare: aragaz, frigider, dulapuri.

Ce trebuie să am cu mine?

Pentru început, ia-ți toate documentele de care ai nevoie și asigură-te că sunt toate valabile. Dacă nu știi care sunt documentele necesare, am scris un articol despre asta pe care îl găsești aici.

Pe lângă documente, ia cu tine elementele necesare de igienă, haine pentru lucru, o pelerină și o pereche de încălțăminte impermeabilă. 

Sigur, ia-ți hainele în funcție de sezonul în care vei fi plecat. Nu uita să ai și elemente de bucătărie, printre care cană și tacâmuri. 

Sună acum pentru locuri de munca Germania

Lucicosm Mediere îți oferă pachetul complet de servicii pentru locul tău de muncă. Nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți acum locul de muncă în Germania. 

Uite care sunt beneficiile tale:

  1. asigurare medicală;
  2. contract de muncă;
  3. cazare;
  4. transport;
  5. consiliere;
  6. salariu chiar și de 4 ori mai mare decât cel din România.

N-o spunem noi, o spun clienții noștri: la Lucicosm Mediere vii ca să pleci cu bani. Contactează-ne acum și hai să vorbim despre jobul tău din străinătate. Viața ta va arăta altfel, doar dacă muncești pentru asta. Asigură-ți șansa unui trai mai bun și independență financiară. 

Ne găsești la numerele  0758276994 și 0743532563.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top