MEDIERE

La ce să te aștepți când mergi la muncă în Germania

Plasarea fortei de munca

Este oficial. Te-ai decis și ești sigur că îți dorești să mergi la muncă în Germania.​ 

Crezi că situația din România nu te satisface și ai apelat la LuciCosm Mediere​ ca să ai un loc de muncă asigurat în Germania. 

Știi deja că la LuciCosm Mediere​ ai locul de muncă garantat, carte de muncă​   asigurată, salariu de 9,30 euro/ora și cazare decentă la costuri reduse. Ne asigurăm că experiența ta cu noi este cea mai bună și ne angajăm într-un parteneriat de lungă durată.

Tot cu noi ai și transport gratuit la locul de muncă și asigurare medicală. Mai mult, este asigurat și contract de muncă legal pentru o perioadă de minimul 56 de zile. 

Prin urmare, nici un fel de griji nu-și au rostul. Experiența ta peste hotare va fi sigură și asistată non-stop.

Haii la muncă în Germania

Faci pasul ăsta pentru că nu-ți ajung banii din țară? Cel mai probabil că un număr covărșitor de români se află în aceeași situație. Banii nu sunt suficienți pentru un trai decent, iar salariul minim poate fi prea mic pentru a asigura cele necesare unei familii. Ideea unui împrumut nu este cea mai bună, iar pentru a avea 2 job-uri nu ai suficient timp. Nu este neobișnuit și asta poate fi supărător.  Dar un loc de muncă în Germania îți poate cumpăra mașina de care ai nevoie să te deplasezi la un posibil job în România, poate să-ți plătească întreținerea la casă sau poate să plătească cele mai bune condiții pentru copii.  De multe ori, un loc de muncă în Germania este răspunsul pentru multe probleme care nu pot fi rezolvate în țară. Așa poți să-ți asiguri traiul decent la care speri cu efortul pe care oricum îl depui în țară.

Dacă încă nu ai descoperit, Lucicosm Mediere​   î​ți pune la dispoziție mai multe locuri de muncă, toate cu aceleași condiții peste medie garantate. Activitatea se desfășoară în agricultură și uite ce ar trebui să faci:

 • la cules de ridichi
 • la cules de ceapă ● la cules de salată
 • la cules de morcov
 • muncă la hală

Ce ai nevoie să iei cu tine pentru perioada în care o să fii plecat

Așa cum faci de fiecare dată atunci când pleci de acasă, este nevoie să fii sigur că ai cu tine strictul necesar. Nu este comod să pleci de acasă, dar dacă este necesar, fii sigur că ai cu tine lucrurile care ți-ar putea trebui. Mai jos, îți lăsăm o listă cu ce trebuie să ai cu tine:

 • Haine și schimburi. Aici nu încape îndoială, știi și tu că ai nevoie de suficiente haine pentru perioada în care stai, fie ea de 3 sau mai multe luni; 
 • Medicamente. Fii sigur că ai la tine medicamente de care s-ar putea să ai nevoie precum cele de dureri de cap, dureri de stomac, grețuri sau stări de amețeală; 
 • Elemente de igienă. Ia tot ce consideri necesar la acest capitol, fără să exagerezi. Nu uita să ai cu tine dezinfectant, spirt și câteva bandaje pentru eventualitatea în care ai nevoie;
 • Veselă. Ia cu tine câteva ustensile de bucătărie absolut necesare, să nu fii nevoit să cumperi în momentul în care ajungi acolo;
 • Pelerină. Dacă lucrezi la câmp, pentru zilele mai puțin însorite vei avea nevoie de una;
 • Mănuși;
 • Produse de îngrijire;
 • Alte elemente pe care le consideri absolut necesare. 

Amintește-ți, este o plecare de câteva luni, așa că ia ce ai nevoie, fără a avea prea multe bagaje. Sigur că poți să achiziționezi și de acolo cele necesare, însă în primele zile probabil va trebui să te acomodezi. Prin urmare, fii echipat cu tot ce trebuie.

Pregătește-te de drum

Drumul nu este cea mai frumoasă parte. Sunt peste 20 de ore pe care le petreci în autobuz, așa că fă să-ți fie călătoria comodă. Ia cu tine apă, câte ceva de mâncare și eventual o pernă, ca să te odihnești cât mai comod. Este bine dacă ai la tine niște căști, reviste sau cărți pentru a face timpul să treacă mai ușor. 

Cum va fi la muncă în Germania

Păi, la acest capitol, este chiar simplu. Vei munci în agricultură. Volumul de muncă nu este imens, este decent, și dacă acesta va fi gândul tău de plecare sigur vei trece cu bine peste experiență. 

Dacă îți faci griji că nu vei face față, să știi că nu este cazul. Este un loc de muncă la fel ca oricare altul. Vei putea să-ți faci treaba, să câștigi banii pe care ți-i dorești și apoi să pleci acasă. Vei avea zile libere și vei putea să-ți iei și tu zile libere dacă se întâmplă să ai o problemă. 

A avea un loc de muncă în Germania nu este diferit de a avea aici, în România, un loc de muncă. Este important să tratezi jobul cu responsabilitate și să-ți respecți îndatoririle, atât cât poți. 

Nu uita că locul de muncă din Germania poate fi și de lungă durată și că te-ai putea reîntoarce atunci când mai ai nevoie.

Pe site-ul Lucicosm Mediere – lucicosmjobs.ro​   – afli când anume poți începe jobul tău în Germania, care este salariul pe care îl vei primi și ce condiții vei avea. 

Dacă și tu îți dorești să mergi la muncă în Germania​  , nu sta prea mult pe gânduri. Înscrierile pentru plecările din 2021 au început. 

Locurile sunt limitate! Ne găsești la 0758276994 și 0743532563.

Rezervă-ți acum locul de muncă în străinatate și asigură ție și familiei tale un trai decent. 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top