MEDIERE

Iată unde poți găsi locuri de muncă în străinătate

oferte de munca

Sunt două categorii de oameni în România: cei care reușesc să-și găsească de muncă în țară și să trăiască decent și cei pe care sistemul românesc nu-i satisfac și preferă să plece în străinătate.
Statisticile arată că aproape 600 de oameni pleacă zilnic din țară. România a rămas cel mai mare exportator de forță de muncă din Uniunea Europeană.
Partea nevăzută a lucrurilor este că oamenii chiar preferă să plece să lucreze în altă țară. Ce e și mai evident e că o bună parte dintre oameni se află în cea de-a doua categorie: caută de muncă în străinătate. Probabil că îți dorești să mergi și tu, iar dacă nu, sigur știi pe cineva care a fost la muncă în Germania și ai auzit cât de bine se câștigă. Mulți români aleg să lucreze în Germania câteva luni pe an, după care se întorc acasă pentu a se odihni.
Motivele pentru care cei mai mulți oameni alegsunt evidente și chiar mai multe decât am crede:
● salariu mult mai mare. În timp ce în țară câștigi aproximativ 1.500 lei pe lună, în străinătate ai un venit de minim 1.000 euro/lună. Poți avea un job plătit cu cel puțin 9 euro pe lună, alături de condiții de trai decente.
● imposibilitatea de a-și menține traiul în țară. Să-ți găsești un job în România nu este greu. Însă este greu să trăiești din banii pe care îi câștigi, atâta timp cât cheltuielile sunt la fel de mari ca cele ale unui german. 1.500 de lei nu sunt suficienți pentru a întreține o familie și nici pentru a plăti facturile.
● dorința de a urca pe treapta socială. Fericirea este simplu de obținut, însă adevărul este că are nevoie de bani pentru a fi întreținută.
Cea mai la îndemână variantă pentru din ce în ce mai mulți români este munca în străinătate.
În rândul oamenilor sunt bine cunoscute motivele pentru care optezi pentru munca în străinătate. Însă, de multe ori este vorba despre joburi fantomă, firme fantomă și oameni pe care apoi nu îi mai găsești pentru a putea fi trași la răspundere. Nu poți colabora cu oricine pentru a putea lucra în străinătate. Așa că ai nevoie să ai încredere în firma cu care colaborezi pentru a fi sigur că locul tău de muncă în străinătate este garantat.
Cum poți să-ți dai seama că firma este una serioasă

 1. Verifică-i site-ul. Uită-te să vezi ce spun despre ei, ce îți pot asigura și cum îți pot câștiga încrederea.
 2. Verifică pagina de facebook. O firmă care oferă locuri de muncă în străinătate va avea activitate pe facebook. Poți să arunci un ochi peste recenzii să vezi ce spun oamenii care au colaborat cu firma respectivă.
 3. Ține cont de experiență. O firmă cu experiență sigur nu este una apărută peste noapte.
 4. Verifică-i la ITM

Ca și pentriu alți oameni care își doresc un loc de muncă în străinătate, și pentrutine este importantă siguranța. Lucicosm Mediere îți oferă garanția locului demuncă, siguranță pe parcursul călătoriei și ajutor pe toată perioada plecării tale la muncă.
A colabora cu o firmă pentru a-ți găsi un loc de muncă în străinătate nu presupune doar asigurarea locului de muncă. Firma are grijă ca tratamentul pe care îl primești în străinătate să fie adecvat și condițiile de cazare să fie familiare și decente. Avantajul tău în a colabora cu o firmă pentru un loc de muncă în străinătate este, în primul rând, garanția locului de muncă și garanția respectării promisiunilor făcute.

Vrei să fii sigur pe locul de muncă și pe banii pe care îi vei primi? Apelează la o firmă.
Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție o varietate de locuri de muncă în
Germania în agricultură. Îți asigurăm:
● Cazare decentă la un preț minim, 7,5 euro pe zi;
● contract legal pentru o perioadă minimă de 56 de zile;
● Un venit de minim 9,35 euro/oră net;
● Asigurare medicală;
● Transport gratuit la locul de muncă.

Vrei să lucrezi în Germania în agricultură? Ai șansa de a câștiga o sumă mare de bani, pe baza unui contract de muncă. Îți garantăm siguranță, transparență și seriozitate în colaborarea cu tine. Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție mai multe locuri de muncă. Alege-l pe
cel potrivit pentru tine.

 1. La cules de ridichi;
 2. La cules de ceapă;
 3. La cules de salată;
 4. La cules de morcov
 5. La cules de radacinoase
 6. Munca in hală
 7. Munca in seră

Pe lucicosmjobs.ro afli care este salariul pe care îl vei primi și când ai putea să pleci la muncă în Germania.
Înscrierile pentru plecările din 2021 au început deja. Dacă și tu îți dorești să câștigi mai bine și să duci un trai decent, atunci contactează-ne 0758276994 și 0743532563

Pe lucicosmjobs.ro afli toate informațiile de care ai nevoie. Rezervă-ți acum locul la muncă în străinătate în Germania

Share

Scroll to Top