MEDIERE

De ce să mergi la munca in strainatate în perioada verii

munca in strainatate

Pentru mulți, perioada verii este o perioadă de relaxare și de concedii. Dar dacă ai putea să faci mult mai mulți bani cu un loc de munca in strainatate, ai renunța un an la concediul din vară?

Mai ales dacă ți-ai permite să mergi undeva în Grecia în concediu în noiembrie. Așa, ți-ai permite să ai un concediu relaxant și în care să nu ai grija banilor sau a faptului că nu-ți mai permiți nici o cafea în oraș în luna următoare. 

Un loc de munca in strainatate pe perioada verii te-ar putea scăpa de multe griji. Câștigi bani cât să-ți ajungă și pentru concediul de Crăciun sau pentru facturile de început de an și vei avea experiența unui loc de munca in strainatate. 

Dacă încă ești în dubii și nu știi dacă să mergi la muncă în Germania, aici găsești câteva motive care ar trebui să te scape de griji.

Dacă ești student, poți merge la munca in strainatate în vacanță

Ca student poate fi dificil să câștigi bani cât să reușești să-ți satisfaci toate poftele. Și știm cu toții că vârsta studenției e acea vârstă la care nu îți este deloc comod să ceri bani de la părinți. Mai ales în cazul în care vrei niște bani în plus să mergi la o petrecere sau să ieși la o cafea în oraș. 

Și sigur nu-ți este comod să nu ieși nicicând din vina lipsei banilor. Această problemă poate fi rezolvată foarte ușor. Având în vedere că vacanța de vară se întinde pe trei luni, poți alege să mergi la muncă în Germania. 

Și, dacă vrei să ai și tu momente de relaxare, poți alege să lucrezi în străinătate doar două luni. Așa, îți rămâne o lună întreagă la dispoziție, timp în care te poți distra și te poți bucura de banii pe care i-ai câștigat. 

Chiar dacă ai restanțe sau vrei mai mult timp pentru învățat, poți oricând să alegi să pleci la muncă pe o perioadă mai scurtă, astfel încât să-ți rămână timp să înveți.

Perioada verii este cea mai potrivită pentru a face bani cât să-ți acoperi cheltuielile pe un întreg an. Așadar, sfatul nostru e să nu stai mult pe gânduri și să îți programezi acum plecarea în străinătate.

Volumul de muncă nu este unul imens și îți permite să te odihnești suficient și să ai și o zi liberă pe săptămână. Vei putea să-ți iei liber ori de câte ori ai ocazia și vei avea ocazia să interacționezi cu alte culturi. 

Germania este cunoscută pentru importul de forță de muncă, astfel că acolo vei cunoaște și oameni din Polonia, Republica Moldova, Ucraina sau chiar Bulgaria.

Indiferent de statutul pe care îl ai, poți câștiga mai mulți bani decât în România

Un job în Germania, chiar și pentru o perioadă de 2-3 luni îți poate aduce salariul pentru un an în România. Știi că sunt foarte mulți români plecați la muncă în străinătate. Un număr foarte mare dintre aceștia pleacă periodic sau chiar au un job stabil acolo pentru o parte a anului. 

Dacă ai auzit că se câștigă bine la munca in strainatate, ai auzit bine. Salariile ajung și la 2000 de euro pe lună. Cum în perioada verii ai mai puține activități care să necesite prezența ta obligatorie în țară, poți pleca la muncă. Copiii sunt în vacanță, iar munca la câmp nu mai e așa solicitantă. Prin urmare, dacă vei pleca pentru două luni vei avea doar beneficii.

Înscrie-te la munca in strainatate cu Lucicosm

Dacă vrei să mergi la sigur cu locul tău de muncă, este indicat să apelezi la o firmă care acționează legal și care îți oferă garanția locului de muncă. 

Lucicosm Mediere are o experiență de peste 10 ani în plasarea forței de muncă în străinătate. Prin urmare, la noi găsești locuri de muncă sigure, bine plătite și care îți pun la dispoziție toate facilitățile necesare. Imediat ce te-ai hotărât că vrei să ai un venit mai mare pe perioada verii, apelează-ne și stabilim detaliile plecării tale. 

Îți punem la dispoziție o varietate de locuri de muncă, iar tu îl poți alege pe cel care este potrivit pentru tine. Tu decizi perioada pe care vrei să o petreci acolo, iar împreună vom stabili toate detaliile contractuale. 

Fiecare informație este transparentă, iar echipa Lucicosm îți oferă consultanță pe toată durata plecării tale. Vei avea contract de muncă, asigurare de sănătate și un salariu de peste 9 euro pe oră. De asemenea, vei avea și cazare în apropierea locului de muncă, iar Lucicosm îți oferă și transport până la locul de muncă. 

Dacă și tu îți dorești să nu-ți mai faci griji legate de bani, sună-ne și înscrie-te la munca in strainatate. Intră pe blogul Lucicosm pentru mai multe informații legate de salarii, cheltuieli, dar și alte sfaturi utile pentru plecarea în Germania.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top