MEDIERE

Cum să-ți faci valiza cât mai practic pentru plecare în Germania

plecare in germania

Te-ai înscris pentru un loc de muncă în Germania în 2021 la Lucicosm Mediere? Atunci e cazul să te pregătești, îndată de plecare in Germania, spre o situație financiară mai bună. 

Dacă ai mai fost, știi deja ce trebuie să conțină bagajul tău, iar dacă încă ai probleme în a te organiza, ți-am pregătit câteva articole pe blogul nostru în care afli tot ce ai nevoie despre jobul tău din Germania. 

Dar până acolo, ai de făcut bagajul. Și, ca de obicei, nu știi ce să iei și cum să le pui. Nici n-ai vrea să ai foarte multe valize, dar nici să duci lipsa lucrurilor cât ești plecat. Și chiar dacă uneori plecarea este un motiv de bucurie, sentimentul se estompează atunci când e cazul să faci bagajul.

Așa că venim în ajutorul tău cu câteva idei inteligente de împachetare.

Scapă de chinul împachetării pentru plecarea in Germania

plecare in germania

LISTA. Indiferent de cât de multe lucruri pare că ai luat, mereu sunt insuficiente. Ți se pare că nu ai luat tot ce trebuie, dar totuși ai vreo 2 valize împachetate. 

Mai mult, atunci când te întorci din vacanță sau de la job, realizezi că multe lucruri nici nu ți-au fost de folos. 

Ce trebuie să faci? Pentru început, o listă exactă cu lucrurile de care ai neapărată nevoie. Nu cele dispensabile, ci cele de care nu te poți lipsi precum produse de igienă sau medicamente. 

O dată ce ai pus la punct această listă, îți va fi mult mai clar ce vei putea să mai adaugi în bagajul tău și cât. Lista te va ajuta să clarifici care ar fi lucrurile de care ai nevoie și de care nu. Ține cont și de perioada pe care o petreci departe de casă.

Munca Germania

Dacă pleci la un loc de muncă în Germania, sigur că bagajul tău va fi ceva mai mare, iar lista va fi mai lungă. În acest caz, trebuie să ții cont și de ce loc de muncă vei avea, pentru că în funcție de asta vei lua anumite articole de îmbrăcăminte. Dacă vei lucra în câmp în sezonul ploios, nu uita că pelerina trebuie să o ai obligatoriu. 

În orice caz, orice fel de împachetare inteligentă a bagajului tău trebuie să înceapă cu o listă. Uite câteva lucruri de care ai putea avea nevoie:

  • produse de igienă (unghieră, pilă, gel de duș, săpun, șampon, cremă de corp cu protecție solară)
  • prosoape și periuță de dinți;
  • ață, ac, bold și foarfecă;
  • produse textile intime;
  • pastile.

Nu uita nici de actele personale, carduri bancare, dispozitive electronice sau alte medicamente. Majoritatea sunt produse mici dar care sunt indispensabile, mai ales în cazul unei plecări de lungă durată. 

Mai apoi, dacă îți vei lua toate aceste produse de acasă, vei economisi niște bani. Nu vei mai fi nevoit să le cumperi din nou atunci când realizezi că îți sunt utile. 

Câteva sfaturi pentru a fi gata pentru plecare in Germania

VALIZA. Neapărat, ia o valiză ceva mai mică. Ai fi surprins că și acolo îți încap toate lucrurile. 

Avantajul este că vei avea mai puțin de cărat, iar în cazul în care pleci într-o vacanță și ești genul care își ia lucrurile după el, o valiză mai mică ar fi mult mai mobilă.

Totuși, grijă mare ce pui în valiză și ce porți în rucsacul pe care îl ai în spate. Nu lăsa lucrurile de mare valoare în valiză, deoarece s-ar putea pierde oricând. Ține lucrurile de mare valoare în rucsac, lângă tine. Nu uita să ai în rucsac câteva lucruri esențiale pentru atunci când rămâi fără, precum lenjerie, un rând de haine sau șervețele.

Haine comode. Indiferent de locul în care mergi, ia cu tine doar haine comode. Amintește-ți, ești departe de casă și probabil vei merge destul de mult. 

Sigur n-ai putea să faci asta pe tocuri sau la costum. Prin urmare, pune în bagaj doar haine comode. Ca să-ți încapă cât mai multe, poți să le rulezi ca pe un sul și să le pui în bagaj. Așa, vei avea loc de mai multe lucruri. 

Împarte valiza. Dacă pleci într-o vacanță sau la job în Germania cu o cunoștință, poți împărți valiza. Așa, salvezi mult spațiu. 

Îți dorești să-ți împachetezi valiza inteligent? Ia în considerare aceste sfaturi. Mai mult, dacă vrei să pleci la un job în Germania, nu uita că înscrierile la Lucicosm Mediere pentru anul 2021 sunt în plină desfășurare. 

 Îți asigurăm:

  • Cazare decentă la un preț minim, 7,5 euro pe zi;
  • contract legal pentru o perioadă minimă de 56 de zile;
  • Un venit de minim 9,35 euro/oră net;
  • Asigurare medicală;
  • Transport gratuit la locul de muncă.

Pe lucicosmjobs.ro afli care este salariul pe care îl vei primi și când ai putea să pleci la muncă în Germania. Iar pe lucicosm.transport.com afli detalii care te-ar putea ajuta pentru transport.

Înscrierile pentru plecările din 2021 au început deja. Dacă și tu îți dorești să câștigi mai bine și să duci un trai decent, atunci contactează-ne 0758276994 și 0743532563

Share

Scroll to Top