MEDIERE

Cum să cauți locuri de munca Germania

locuri de munca Germania

Ești interesat de locuri de munca Germania? Ai gijă unde cauți, pentru că sunt șanse să fii păcălit. 

La fel ca în orice domeniu, și în acest caz poți rămâne fără bani după ce ai contactat pe cineva pentru locuri de munca in Germania. 

Prin urmare, uite ce trebuie să faci ca să fii sigur că nu ești păcălit.

Locuri de munca Germania: ce să faci?

Pentru început, nu căuta pe internet persoane dubioase care să te ducă la munca Germania. În foarte multe cazuri ești păcălit, ți se iau comisioane și pierzi mai mulți bani decât ai câștiga. 

Apoi, munca legală de plasare pentru joburi în străinătate este desfășurată doar de persoane juridice. Cele fizice nu au această calitate legală. Din nefericire, mulți oameni au căzut în capcană și și-au pus speranțele în oamenii greșiți. 

Este important să apelezi la o agenție care se ocupă cu astfel de treburi. Și, ca să fii sigur că agenția este reală și legală, într-un articol am notat câteva puncte pe care ar trebui să le bifezi. De ce să apelezi la o agenție pentru ocuparea forței de muncă.

Cum poți să afli dacă o agenție pentru locuri de munca Germania lucrează legal

Să alegi să mergi la muncă în Germania poate fi înfricoșător.Însă să știi că este o alegere bună. Ai o mulțime de avantaje și nu-ți vei mai face griji de bani. 

Totuși, atunci când începi căutările pentru locuri de munca Germania nu căuta persoane fizice. 

Nu este indicat nici să cauți pe net la întâmplare. Asta pentru că anunțurile dubioase sunt multe. Din nefericire, sunt puține persoanele care sunt informate cu privire la activitatea unei firme de mediere.

De aceea cei care cad în plasa minciunilor sunt mulți.

Cel mai potrivit este să apelezi la o firmă specializată. Ea îți poate asigura toate serviciile: de la găsirea jobului potrivit și până la transport și cazare. 

Alege să fii informat înainte de toate

Sunt mai multe condiții legislative pe care o agenție de mediere trebuie să le îndeplinească. 

Pentru început, așa cum îți scriam mai sus, doar o persoană juridică poate desfășura o astfel de activitate. Persoana juridică trebuie să se înregistreze la Inspectoratul Teritorial de muncă în raza căruia are sediul de activitate.

O altă importantă condiție pe care trebuie să o îndeplinească o persoană juridică pentru a avea activitate de plasare este încheierea de contracte de muncă. Aceste contracte trebuie să aibă oferte de locuri de muncă din Germania. Sau oricare alt stat care are calitate de angajator. 

După ce ai intrat în contact cu o astfel de firmă, este important să ți se pună la dispoziție un contract de mediere. Firma nu trebuie să perceapă nici un fel de comision sau taxe pentru mediere. Activitatea de plasare este gratuită.

Ce este important să verifici după ce ai aplicat pentru locuri de munca Germania

Pentru început, verifică dacă firma la care ai apelat este înregistrată la ITM. Poți face aste lucru simplu și rapid. Trebuie doar să intri pe site-ul ITM din județul în care se află firma. 

Citește cu atenție contractul pe care îl semnezi și verifică oferta locului de muncă, cu atenție. Poți să verifici și adresa și existența angajatorului din străinătate. Avantajul online-ului este că majoritatea firmelor sunt existente în acest mediu. Astfel, verificarea poate fi făcută foarte ușor. 

Lucicosm Mediere este o firmă care se ocupă cu plasarea la locuri de munca Germania. De asemenea, întrunește toate condițiile prezentate mai sus.

Dacă ești în căutarea unui job sigur și care să-ți aducă independență financiară, Lucicosm Mediere îți oferă aceste lucruri, Mai mult ai câteva beneficii majore:

  1. contract de muncă legal pe o perioadă de cel puțin 56 de zile;
  2. cazare decentă în apropierea locului de muncă, la doar 7,5 euro pe zi;
  3. transport către locul de muncă; 
  4. asigurare de sănătate;
  5. transparență în luarea deciziilor și în întreg procesul de colaborare cu Lucicosm Mediere.

Îți oferim șansa la independență financiară în mod legal. Echipa Lucicosm Mediere îți stă la dispoziție cu informații și sprijin permanent. 

Pe site găsești joburile pe care ți le punem la dispoziție și nu-ți rămâne decât să-l alegi pe cel potrivit pentru tine. 

Înscrierile pentru locuri de munca Germania pentru anul 2021 sunt în plină desfășurare. Sună-ne la numerele 0758276994​ și 0743532563. Iar noi îți oferim informațiile de care ai nevoie.

Intră pe blogul Lucicosm Mediere pentru a afla mai multe detalii despre locuri de munca in Germania, despre cum te putem susține și care sunt beneficiile tale. Ești interesat de locuri de munca in Germania? Ai gijă unde cauți, pentru că sunt șanse să fii păcălit.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top