MEDIERE

7 motive sa apelezi la o agenție pentru ocuparea fortei de munca

126098477_739581096649459_4010778522399593598_o

Vrei să pleci la muncă în străinătate fără a apela la o agenție pentru ocuparea fortei de munca. Acest articol te va face să te răzgândești.

Și asta deoarece motivele pentru care ar trebui să apelezi la o agenție pentru ocuparea forței de muncă sunt mult mai multe decât 7. Dar noi ți le vom prezenta pe cele mai importante.  

ocuparea fortei de munca

Să găsești de muncă în străinătate de unul singur este fără doar și poate provocator. Și poate fi înșelător și dezamăgitor. Cu o experiență valoroasă de activități de ocupare a forței de muncă în Germania, Lucicosm Mediere poate să-ți asigure un job în afară așa cum ți-ai dori: bine plătit și sigur.  

Uite de ce ar trebui să colaborezi cu Lucicom Mediere, agenție pentru ocuparea fortei de munca:

 1. experiența își spune cuvântul. Mai mult, avem un număr de oameni care, de peste 5 ani, apelează constant la noi ca agenție pentru ocuparea forței de muncă. Asta înseamnă că suntem de încredere și că oamenii știu că la Lucicosm Mediere găsesc seriozitate și transparență.
 2. ofertă variată de locuri de muncă. Indiferent de ce anume vrei să faci, avem un job pentru tine în agricultură, la hală sau în seră.
 3. Agenția pentru ocuparea forței de muncă Lucicosm îți oferă pachetul complet de servicii. Ai cazare, transport și orice fel de suport de care mai ai nevoie. În cazul ăsta, nu-ți rămâne decât să apelezi la noi, nu?
 4. câștigi mulți bani. Da, salariile sunt frumoase la locurile de muncă pe care ți le punem la dispoziție. 

Uite de ce ar trebui să apelezi la o agenție pentru ocuparea fortei de munca:

 1. Îți propune doar job-uri care ți se potrivesc. Agenția pentru plasarea forței de muncă Lucicosm Mediere îți prezintă doar job-urile pe care ai vrea să le ai, care ți se potrivesc și care se ridică la nivelul așteptărilor tale din toate punctele de vedere. Lucrăm doar în conformitate cu legislația din România și din Germania și toate procedurile noastre sunt pentru a veni în ajutorul tău. 
 2. Îți oferim cazare în Germania. Da, ăsta este unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să apelezi la o agenție pentru plasarea forței de muncă. Îți oferim cazare și consultanță în orice fel de problemă pe care o întâmpini.
 3. Îți oferim transport. Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție și transport sigur către locul de muncă din Germania
 4. Alegi job-ul care ți se potrivește. După conversația pe care o vei avea cu noi, vei putea alege job-ul care-ți face cu ochiul și care îți convine cel mai mult. Job-ul este la libera ta algere și tu decizi ce anume vei lucra în Germania 
 5. Împreună, vom pune la cale plecarea ta în Germania. Costurile legate de transport vor fi suportate de tine, însă toată partea logistică va fi asigurată de Lucicosm Mediere. 
 6. Când ajungi în Germania, nu vei fi singur. Vei fi condus la cazare și vei fi mediat legat de job-ul tău, legat de ce și când ar trebui să faci.
 7. Găsirea job-ului tău va fi gratuită. Da, activitatea de consiliere pe care ți-o punem la dispoziție este gratuită. 

Alege o agenție cu experiență: Lucicosm Mediere 

Motivele pentru care ar trebui să apelezi la o agenție pentru ocuparea forței de muncă sunt numeroase. Experiența Lucicosm Mediere ne ajută să-ți punem la dispoziție cel mai bun loc de muncă, potrivit personalității și aptitudinilor tale.  

Să ai un job în Germania nu este atât de greu, însă trebuie să apelezi la organele competente.  

Dacă te gândești să apelezi la persoane fizice necunoscute pentru un job în Germania, cel mai bine ar fi să nu faci asta.  

Sunt mai multe motive, însă cel mai important ar fi că poți fi foarte ușor înșelat.

Vei lucra „la negru”, ți se vor percepe comisioane și taxe de plecare și sunt mari șanse să nici nu mai pleci.  

Nu este o modalitate sigură și legală, prin urmare cel mai bine e să apelezi la o agenție pentru ocuparea forței de muncă.  

Și dacă încă te gândești dacă să pleci la muncă în Germania, ți-am enumerat câteva motive pentru care să alegi un job în străinătate: 4 motive să mergi la muncă în străinătate.  

Și dacă te întrebi câți bani primești cu Lucicosm Mediere, la orice job pe care îl alegi primești minim 9,35 de euro/oră. Mai mult, tot cu noi ai și asigurare medicală, cazare decentă la un preț minim și contract legal de muncă. 

Da, îți oferim și contract de muncă pentru o perioadă de minim 56 de zile.

Suficient cât să strângi o sumă mare de bani care să te pună pe picioare din punct de vedere financiar.  

Nu mai sta pe gânduri și alege-ți acum locul de muncă din străinătate. Lucicosm Mediere a deschis sezonul 2021. Ne găsești la 0758276994 și 074353256

Share

Scroll to Top