MEDIERE

Cele mai multe beneficii la muncă în Germania

muncă în Germania

Sezonul 2022 de înscriere la muncă în Germania a început. Dacă și tu vrei să obții un loc de muncă peste hotare, în acest articol găsești toate garanțiile pe care ți le oferă Lucicosm Mediere. 

Cum vei fi plecat pentru o perioadă îndelungată într-o țară străină, este important să fii sigur cu cine colaborezi. Prin urmare, ca să te înscrii la muncă în Germania, trebuie să colaborezi cu o firmă și nu cu o persoană juridică. Asta pentru că o firmă își desfășoară activitatea perfect legal, oferindu-ți contract de muncă, garanții și documente justificative. Astfel, indiferent de problemele pe care le vei întâmpina, vei avea pe cineva care să te ajute să le depășești.

Cine suntem noi

Lucicosm Mediere este o agenție pentru recrutarea forței de muncă. Activăm pe piață de peste 10 ani, timp în care am avut mii de clienți mulțumiți. Sute de oameni au păstrat legătura cu Lucicosm Mediere și pleacă periodic la muncă în Germania. 

Aici, ți-am pregătit un portofoliu cu mai multe locuri de muncă în următoarele domenii: agricultură, hală, seră. Activitatea noastră a fost constant îmbunătățită, astfel încât astăzi îți oferim un pachet complet de servicii de mediere. 

Vei avea parte de o colaborare bazată pe profesionalism și corectitudine. Indiferent de nevoia pe care o ai, echipa noastră îți poate oferi sprijin. La noi găsești o multitudine de joburi în Germania, toate legale și bazate pe contracte de muncă. În funcție de aptitudinile tale, poți alege job-ul care ți se potrivește. 

De ce noi? Pentru că Lucicosm Mediere se angajează să fie alături de tine încă de la semnarea contractului și până la întoarcerea ta în România. Echipa noastră va fi alături de tine pe întreg parcursul colaborării, oferindu-ți sfaturi și sprijin. Uite ce garanții îți oferă Lucicosm Mediere:

Locuri de muncă în Germania sigure

Sunt o mulțime de metode prin care oamenii sunt înșelați în legătură cu locurile de muncă. Fie ți se iau banii, fie timpul, fie nu primești salariul, mulți oameni au trecut prin astfel de înșelăciuni. Acesta este principalul motiv pentru care n-ar trebui să ai încredere în persoane fizice și ar trebui să apelezi doar la firme specializate. Lucicosm Mediere este o firmă înregistrată și care desfășoară activitate în conformitate cu legile române. Ca să fii sigur că nu vei fi păcălit, uite cum te poți păzi de țepari: Țeapă la muncă în Germania | Lucicosm Mediere (lucicosmjobs.ro)

E chiar simplu să-ți iei un loc de muncă în Germania. La Lucicosm, îți oferim toate detaliile dinainte și doar cu acordul tău colaborarea continuă. Vei alege locul de muncă potrivit ție și vei alege momentul în care colaborarea se încheie.

Lucicosm Mediere îți asigură contract de muncă

Sunt multe firme care nu oferă contract de muncă angajaților, lăsându-i descoperiți și cu posibilitatea să nu-și primească salariul. Lucicosm îți oferă contract de muncă legal pe o perioadă de minim 56 de zile. 

Vei avea toate beneficiile pe care le oferă statul german: alocație pentru copii, asistență, asigurare medicală. Contractul de muncă este standard și, așa cum spune legea, îl primești pentru a-l citi dinainte. Vei primi un salariu de 9,35 euro pe lună. 

Vei avea cazare în apropierea locului de muncă în Germania

Așa cum îți ziceam la începutul acestui articol, îți oferim un pachet de servicii complet. Prin urmare, vei avea asigurată și cazare în apropierea locului de muncă. 

Cazarea beneficiază de toate utilitățile: frigider, dulapuri, aragaz, pat. Vei avea nevoie să iei cu tine doar haine și câteva tacâmuri. Cazarea costă aproximativ 7 euro/zi.

Înscrie-te acum pentru un loc de muncă în Germania

Ca să-ți fie cât mai ușor, îți oferim și transport până în Germania și înapoi în România. Înscrierile pentru 2022 au început deja, iar tu poți să-ți rezervi locul de muncă. Sună-ne la numerele afișate pe site și află mai multe detalii.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top