MEDIERE

Cele mai frecvente întrebări

munca in strainatate

Cauți locuri de muncă în străinătate? Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție locuri de muncă sigure în Germania. Cine suntem noi? Suntem Lucicosm Mediere și facilităm căutarea de joburi în străinătate. Dacă îți dorești să lucrezi în străinătate, să știi că ai nimenit unde trebuie. Prin intermeniul Lucicosm Mediere vei avea un contract de muncă pe o perioadă de cel puțin 56 de zile. Da, firma noastră asigură acest lucru, așa că nu va trebui să-ți faci griji în privința legalității. Vrei o experiență de calitate? Lucicosm Mediere este soluția. Oamenii care au ales să colaboreze cu noi spun că experiența este net superioară față de cele cu alte firme. Grija noastră principală ești tu și toate eforturile noastre sunt îndreptate spre o colaborare transparentă, sigură și de durată.

Cine suntem noi

Lucicosm Mediere este o echipă de oameni care are drept activitate plasarea și transportul oamenilor către locuri de muncă în Germania. Serviciile pe care ți le oferim sunt complete: asigurăm job-ul, cazarea și transportul dus-întors. Prin urmare, vei avea mai puține bătăi de cap deoarece ne vom ocupa noi de toate. 

Nu rămâne decât ca tu să alegi locul de muncă pe care îl preferi și să te înscrii. Deja au început înscrierile pentru 2021, așa că este cazul să te grăbești. Suntem o echipă cu o experiență de circa 15 ani în spate. Am învățat de la tine ce îți dorești și cum putem face în așa fel încât să îți îndeplinim nevoile. Am învățat cum să abordăm diferitele situații și știm cât de importantă este transparența pentru tine. Așa că, la doar un buton verde distanță ne poți găsi ( 0758276994​ și 0743532563) și-ți putem furniza informațiile de care ai nevoie.

 1. Este sigur? Da, este sigur. Suntem o firmă cu peste 15 ani de experien​ță, iar oamenii ne recomandă pentru profesionalismul de care dăm dovadă. Mai mult, suntem transparenți în fiecare acțiune pe care o facem, prin urmare, dacă ai întrebări nu ezita să le adresezi.
 2. ți bani mi se oferă? Lucicosm Mediere î​  ți asigură un job la care vei câștia 9,35 euro/oră net.
 3. Am contract de muncă? Da, Lucicosm Mediere asigură job în Germania cu​ contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile și maxim 75 de zile.
 4. Sunt în siguranță? Fără îndoială. Lucicosm Mediere oferă consultan​  ță și se îngrijește de toate aspectele ce țin de călătoria ta. Joburile sunt sigure 100%, iar singura diferență față de un job din România este salariul mult mai mare. 
 5. Unde găsesc cazare? Cazarea este asigurată chiar în apropierea locului de​ muncă și costă 7.5 euro/zi. Suma este mai mică decât salariul tău pe oră.

Mai mult, uite ce mai oferim:

 • asigurare medicală
  • se fac cumpărături o dată pe săptămână
  • se asigură transport la locul de muncă
  • se iau măsuri speciale de igienă, protecție și prevenție împotriva #Coronavirus.

Jobul din Germania nu este cu nimic diferit față de cel din România, iar dacă te întrebi ce ai câștiga dacă ai lucra în străinătate, ei bine, pentru început, mai mulți bani. În articolele anterioare ți-am explicat care sunt avantajele unui job în Germania:

 • stil de viață cel puțin decent în România;
  • siguranță financiară;
  • carte de muncă

Este un job perfect normal și nu este cu nimic mai dificil față de alte joburi din România. 

Dacă îți dorești să te înscrii la muncă în Germania, înscrierile pentru anul 2021 au început. Locurile sunt limitate, dar avantajele sunt multiple. Nu sta mult pe gânduri și dă-ne un telefon. Te vom ghida prin toată experiența și te vom ajuta să-ți alegi job-ul cel mai potrivit pentru tine. Mai mult, suntem transparenți și căutăm soluții numai în favoarea ta. De aceea, toate serviciile noastre nu fac decât să-ți îmbunătățească experiența. 

Uite ce joburi avem la Lucicosm Mediere:

 1. La cules de ridichi;
  1. La cules de ceapă;
  1. La cules de salată;
  1. La cules de morcov
  1. La cules de radacinoase
  1. Munca in hală
  1. Munca in seră

Indiferent de ce îți dorești, este un job pentru tine. Grăbește-te, știi că locurile sunt limitate pentru înscrierile din 2021. Pe site-ul nostru, lucicosmjobs.ro găsești informațiile de care ai nevoie, iar dacă te-ai hotărât sau ai nevoie de îndrumare, ne găsești la numerele de telefon notate mai sus. 

Meriți un trai mai bun și meriți să scapi de grija banilor de mâine. Nu mai sta pe gânduri și ia-ți jobul care te duce pe drumul către independența financiară.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top