MEDIERE

Cauți de munca in Germania? 9 garanții pe care ți le oferim

munca in Germania

Fiind o agenție de recrutare pentru munca in Germania cu experiență, garanțiile pe care ți le oferim sunt mai multe. 

Totuși, dacă există îndoieli în legătură cu decizia ta de a merge la muncă în Germania, acest articol te va convinge.

Având în legătură mai multe locuri de muncă, Lucicosm Mediere are posibilitatea de a alege în funcție și de preferințele tale. Prin urmare, în funcție de posibilitățile fizice sau de ce îți dorești tu, poți alege un loc de muncă dintre cele pe care ți le punem la dispoziție.

Lucicosm Mediere este o firmă cu peste 9 ani experiență în domeniul plasării forței de muncă. În tot acest timp, activitatea noastră a devenit mai complexă, iar noi mai capabili să-ți oferim serviciile de care ai nevoie. Încă de la început, focusul nostru a fost asupra siguranței pe care ți-o oferim. Prin urmare îți oferim o colaborare sigură și locuri de muncă serioase. 

Ca orice firmă serioasă, ne-am angajat să-ți oferim o colaborare curată, transparentă și sigură. Colaborarea cu Lucicosm este o colaborare bazată pe sinceritate și pe livrare la timp. Respectăm la literă contractul pe care îl semnăm și promisiunile pe care ți le facem.

Uite ce garanții îți oferă Lucicosm Mediere:

Garanții oferite pentru munca in Germania

Locuri de muncă sigure. Știm că în România există multe metode prin care oamenii sunt înșelați în legătură cu locurile de munca in Germania. 

Dacă îți faci griji în acest sens, află că suntem firmă înregistrată și că activitatea noastră este legală. Mai mult, în acest sens am scris un articol care îți arată cum să eviți astfel de escrocherii. Îl poți găsi aici

Locurile de muncă oferite de noi sunt sigure și toate detaliile le cunoști dinainte. Dacă vei fi de acord cu ele, atunci colaborarea noastră continuă. În cazul în care nu ești de acord cu locul de muncă ales sau cu alte detalii legate de job, poți oricând să închei colaborarea. 

În această ecuație, tu ești cel mai important. Confortul tău nu e discutabil, așadar ești liber să iei deciziile cele mai bune pentru tine. 

Contract de muncă. O altă practică în România este plecarea la munca in Germania fără contract de muncă. NU face greșeala asta cu altă persoană fizică/juridică. 

Contractul de muncă este obligatoriu pentru desfășurarea activității în termeni legali. Prin urmare, Lucicosm Mediere îți oferă contract de muncă legal pe minim 56 de zile. Asta înseamnă că vei primi toate beneficiile sociale care vin o dată cu un contract de muncă. Taxele vor fi plătite acolo și vei primi asigurare în caz de probleme. 

Contractul de muncă este standard și te sfătuim să-l citești înainte de a-l semna, pentru a fi sigur că ești de acord cu toate datele. Salariul pe care-l vei primi, indiferent de job-ul ales, este de 9,35 euro/oră.

La Lucicosm Mediere primești cazare la locul de munca in Germania

Lucicosm îți oferă serviciile complete și îți asigură și cazare în apropierea locului de muncă din Germania. Cazarea este decentă, iar prețul este unul mic, în jur de 7 euro pe zi. 

Nu-ți face griji, ai toate facilitățile la cazare: aragaz, frigider, dulapuri, pat. Ai nevoie doar de câteva tacâmuri și bagajul tău pentru job obișnuit și ești gata de cazare. 

Partea frumoasă e că ai șansa să întâlnești oameni noi și chiar alte culturi. Spre exemplu, în Germania lucrează mulți polonezi și ai șansa să descoperi care este tiparul lor național.

Asigurare și transport

Așa cum știi, Lucicosm Mediere îți oferă și transport până în Germania și înapoi. Nu trebuie decât să ne suni, să stabilești data plecării și să-ți iei jobul în Germania. Ca la orice alt loc de muncă, ai parte și de asigurare medicală. 

Amintește-ți că ai posibilitatea să te întorci în țară în orice moment vrei. Mai mult, acolo nu ești singur. În cazul în  care întâmpini dificultăți de orice fel, vei avea parte de suport din partea echipei Lucicosm.

Îți reamintim că toate aceste activități sunt desfășurate în mod legal de către Lucicosm Mediere. 

Ia-ți acum locul de munca in Germania

Ai nevoie de bani? Vrei să renovezi sau ai o investiție mai serioasă de făcut? Sau pur și simplu te-ai săturat să rămâi fără bani? Lucicosm Mediere îți oferă un loc de muncă în Germania. Poți câștiga o sumă mare de bani și poți să fii stabil financiar. 

Dacă și tu îți dorești să câștigi mai bine, atunci contactează-ne 0758276994 și 0743532563. Între timp, blogul nostru îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top