MEDIERE

5 motive să mergi la muncă în Germania cu Lucicosm

muncă în Germania

Semne bune anul are? Ei bine, majoritatea românilor n-ar fi de acord. Locurile de muncă în Germania sunt tot mai căutate în ultima vreme, iar motivele sunt evidente: creșterea prețurilor la energia electrică, creșterea prețului la combustibil și scumpirea alimentelor de bază. Dacă acum câțiva ani puteai spune că poți trăi decent în România, astăzi nu mai e așa. Un salariu minim de bază este 1.500 lei, însă din cauza creșterii prețurilor din ultima perioadă, acest salariu nu mai poate susține nici măcar o un cuplu. 

Locurile de muncă în Germania scapă românii de grija banilor. Le oferă un trai mai liniștit și siguranță financiară. De peste 10 ani, Lucicosm asigură aceste lucruri clienților săi. 

Suntem o firmă care are sediul în Suceava și care îți pune la dispoziție o varietate de locuri de muncă în Germania. Dacă și tu ești în căutarea unui job bine plătit, Lucicosm îți oferă mai multe opțiuni din care să alegi. 

Experiența în medierea unor astfel de locuri de muncă ne ajută să-ți oferim toate condițiile necesare ca tu să te simți cât mai confortabil la noul loc de muncă. 

De ce să apelezi la Lucicosm pentru locuri de muncă în Germania

Oamenii au încredere în noi. Până acum, fiecare client care a ales să colaboreze cu noi a fost mulțumit. Cel mai important aspect în orice colaborare este încrederea, iar echipa Lucicosm a făcut tot posibilul să ofere o colaborare prosperă și mulțumitoare. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, recenziile de pe pagina noastră de facebook sunt dovada. Oamenii sunt mulțumiți de locurile de muncă pe care le oferim și își doresc să revină în fiecare sezon. „Seriozitate, încredere, respect”, așa ne caracterizează Doina G. în secțiunea de recenzii a paginii noastre de facebook. 

Iulian recomandă activitatea Lucicosm pentru că „se acordă o șansă de a avea un job bine plătit și fără stres, fără obligații contractuale, cu condiții de cazare mai bune ca în Romania cu un personal foarte sociabil și înțelegător.”

Îți oferim toate formele legale de colaborare. Profesionalismul nu lipsește din colaborările noastre. Ca să îți oferim toate beneficiile ca angajat al statului german, îți asigurăm contract legal de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile și asigurare medicală. Toate acțiunile pe care le facem în colaborarea noastră au un temei legal. Îți primești salariul la timp și ai parte de toate beneficiile unui angajat german. 

Lucicosm îți oferă transport în Germania

Transport până în Germania. Firma Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție transportul până în Germania și înapoi. Autocarele pe care le folosim îți asigură comoditate și o călătorie plăcută. Ele sunt dotate cu centuri de siguranță, cu scaune confortabile și rabatabile, cu sisteme audio-video și cu suficient spațiu pentru a te relaxa. 

Vei ajunge în timp util la locul de muncă pe care îl alegi. Mai mult, având în vedere contextul pandemic, toate mijloacele de transport folosite sunt igienizate și dezinfectante constant. Respectăm toate măsurile legale în vigoare pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Cazare. Indiferent de job-ul pe care îl alegi la Lucicosm Mediere, vei avea parte de cazare decentă în apropierea locului de muncă. Spațiul de cazare dispune de aragaz, frigider, paturi, dulapuri și sisteme de încălzire. Cazarea costă 7,5 euro/zi.

Posibilitatea de a alege. Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție mai multe locuri de muncă, iar tu îl poți alege pe cel pe care ți-l dorești. 

Lucicosm a deschis sezonul de muncă în Germania

Înscrierile pentru anul 2022 au început. Dacă vrei un alt statut fianciar și ai planuri pe care vrei să le duci la capăt, înscrie-te la muncă în Germania. Îți oferim locuri de muncă la hală, în seră, în agricultură. 

Tu poți alege locul de muncă care ți se potrivește. Indiferent de alegerea ta, vei câștiga peste 9, 50 euro/oră. Programul de muncă este unul lejer, care include aproximativ 8 ore de muncă, de luni până sâmbătă.

Găsești informații despre locurile de muncă pe care le oferim pe blogul Lucicosm sau pe pagina de contact. 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top