MEDIERE

Unde să mergi la munca in Germania fără să știi germana

munca in Germania

De multe ori, dacă vrei să mergi la munca in Germania trebuie să te adaptezi sistemului german. Însă nu toate joburile necesită cunoașterea limbii germane. 

Așa cum știi deja, nu toți românii care lucrează acolo știu limba germană, mulți se adaptează din mers. Sau, pur și simplu, jobul nu necesită cunoașterea limbii. 

Dacă îți faci griji legate de acest aspect și îți dorești un job în străinătate, la Lucicosm îl poți avea, chiar dacă nu ai nici un fel de experiență anterioară. Sigur că dacă vrei să lucrezi ca ospătar sau recepționer la un hotel, e absolut necesară cunoașterea limbilor germană și engleză. Însă în alte cazuri, precum muncitor în agricultură sau la seră, cunoașterea limbii germane nu e obligatorie. 

Prin urmare, și tu îți poți găsi un job în Germania chiar dacă știi doar limba română. Germania este bine cunoscută pentru importul de forță de muncă, iar România pentru exportul pe care-l practică încă de la căderea comunismului. De mai bine de 30 de ani, românii aleg să plece în străinătate pentru un trai mai bun și pentru o condiție financiară mai diferită.

În orice caz, în căutarea personalului calificat inexistent în Germania, țara a început să treacă cu vederea cunoașterea limbii germane. Criza de forță de muncă de acolo nu este o noutate, așa că tot mai multe firme caută angajați chiar dacă aceștia nu știu limba germană. 

Și chiar dacă nu ai avut nici o tangență cu această limbă până acum, află că ea se învață destul de repede. În contextul de acolo, inevitabil vei învăța expresii și cuvinte noi care te pot ajuta să te adaptezi. 

Chiar și așa, există numeroase locuri de muncă la care poți activa având doar cunoștințe de limba engleză.

La munca in Germania fără să cunoști limbi străine 

Da, se poate. Nici măcar limba engleză nu este obligatorie. Poți să lucrezi în Germania știind doar limba română. Acest lucru este posibil deoarece multe firme au doar angajați români. Prin urmare, vei lucra doar cu cetățeni români, iar cunoașterea limbii este pur opțională.

Spre exemplu, la joburile pe care Lucicosm Mediere ți le pune la dispoziție nu este necesară cunoașterea unei limbi străine. Poți lucra în Germania chiar dacă nu ești cunoscător al limbii germane sau engleze. 

Joburile pe care ți le punem la dispoziție sunt la firme care angajează doar forță de muncă din România, alături de Polonia sau alte țări. 

Majoritatea colegilor tăi vor fi români și chiar o parte dintre managerii de echipe. Peste tot lucrează români, iar asta nu e o noutate. Dacă îți vei întreba cunoscuții, vei afla că sunt locuri de muncă frecventate de familii sau chiar de comunități întregi. 

Chiar și la Lucicosm, clienții sunt deseori rude unii cu alții sau chiar consăteni. Fapt care nu poate decât să-ți ușureze munca peste hotare. 

La munca în Germania cu Lucicosm

Ești în căutarea unui job în străinătate? Ai nevoie de el cât mai rapid și fără bătăi de cap? Lucicosm Mediere te poate ajuta. Îți oferim locuri de muncă în Germania fără să fie necesare cunoașterea limbii engleze și experiența. 

Indiferent de perioada în care vrei să pleci, aici îți găsești locul de muncă. Mai mult, toate operațiunile sunt realizate transparent, astfel încât tu să știi tot ce se întâmplă pe durata contractului. Îți punem la dispoziție locuri de muncă în agricultură, la leguminoase și rădăcinoase, în hală și în seră. 

Toate sunt desfășurate în deplină legalitate. Tu ne spui care este locul pe care vrei să îl ai și ce perioadă ești dispus să muncești, iar noi întocmim contractul de muncă. Partea bună la noi e că tu decizi toate aspectele: ce loc de muncă vrei să ai, când vrei să pleci și cât vrei să stai. 

Îți punem la dispoziție contract de muncă, asigurare medicală și cazare în apropierea jobului. Mai mult, cu Lucicosm Mediere beneficiezi și de transport până în Germania. 

Indiferent de alegerea pe care o faci, vei primi o sumă de peste 9 euro/oră. Cazarea costă undeva la 7 euro/zi. Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție o colaborare transparentă, bazată pe seriozitate și angajament. 

Suntem lângă tine cu sfaturi și îndrumări încă de la începutul colaborării și până la întoarcerea ta în România. Cu Lucicosm Mediere ai parte de un job sigur, legal și care să-ți aducă echilibrul financiar de care ai nevoie.

Intră pe pagina de contact, sună-ne și hai să stabilim detaliile plecării tale. 

Pentru alte informații legate de joburi, cum va fi în Germania sau cum să-ți gestionezi banii, intră pe blogul Lucicosm Mediere Suceava.

Share

Scroll to Top