MEDIERE

Te-ai înscris la munca in Germania 2023? Ce trebuie să faci

munca in Germania 2023

Cauți locuri de munca in Germania 2023? Dacă vrei un loc de muncă sigur, legal, cu contract de muncă, citește articolul până la capăt. 

Afli cum să obții un astfel de loc de muncă și ce îți oferim la Lucicosm Mediere.

Pentru că tot mai mulți oameni întreabă cum pot să obțină rapid un loc de muncă în Germania, echipa Lucicosm Mediere îți explică punctual în acest articol.

Pentru început, e important să știi că ești sănătos fizic și apt de muncă. O dată ești sănătos, nu-ți rămâne decât să suni la unul dintre numerele de telefon disponibile pe site. Sau, dacă îți dorești să vorbești cu noi personal, te invităm la sediul nostru din Suceava. Găsești detalii despre adresă la secțiunea Contact de pe site. 

Aici îți prezentăm oferta de locuri de muncă disponibile pentru 2023. Tu alegi locul de muncă care îți place și perioada în care pleci. Perioada este aleasă și în funcție de nevoile firmei la care vei fi angajat. 

Apoi, nu mai urmează decât să semnezi contractul. Procedura de angajare în Germania este super ușoară și este la îndemâna oricui.  

Odată ce te-ai decis procesul de angajare se face super ușor. 

Ce mai trebuie să știi despre munca in Germania 2023

Ca să te înscrii la un loc de muncă în Germania pentru 2023 este important să ai toate documentele valide. Asigură-te că nu sunt nici pe cale de a expira în următoarele luni. 

Alege job-ul dorit, află toate detaliile de care ai nevoie și -gata- te-ai înscris la muncă în Germania.

Cum este la munca in Germania 2023

Așa cum ți-am mai spus, un loc de muncă în Germania nu este diferit față de un loc de muncă din România. Vei lucra cu foarte mulți români, așa că te vei simți ca acasă. În plus, locurile de muncă pe care ți le punem la dispoziție au program normal, de 8-10 ore pe zi, în funcție de cerere. 

Vei avea pauze de masă, dar și zile libere. În plus, ai o zi specială în care poți merge la cumpărături. Vei putea face asta săptămânal sau ori de câte ori ai nevoie. 

Câți bani vei primi în 2023 la munca în Germania

Partea bună este că salariile au crescut considerabil în Germania pentru muncitorii străini. 

Indiferent de locul de muncă pe care-l alegi din catalogul nostru, vei primi 12 euro în mână/ net. Acesta va fi salariul tău. Pe lângă asta, mai ai o mulțime de alte beneficii asigurate, dacă alegi să colaborezi cu Lucicosm Mediere. 

Îți asigurăm contract de muncă legal, pe o perioadă minimă de 56 de zile. Vei putea sta în Germania maxim 79 de zile, însă un simplu calcul îți arată că este mai mult decât suficient să strângi o sumă considerabilă de bani. 

Pe lângă asta, îți asigurăm și transport până în Germania la locul de muncă. Acolo vei avea și cazare decentă, la prețul de 7,5 euro pe zi. Adică în jur de jumătate de oră lucrată pe zi va costa cazarea. 

Ai acces la bucătărie complet utilată, așa că nu trebuie să aduci cu tine tot felul de ustensile și accesorii.  Pentru că vei lucra legal, vei avea și asigurare medicală garantată.

În plus, la finalul perioadei de angajare te ajutăm să recuperezi impozitul și alocația pentru copii, dacă este cazul. 

Pentru că avem o experiență de peste 12 ani în domeniu, am câștigat încrederea unei comunități uriașe de oameni care colaborează periodic cu noi. Prin urmare, vei putea avea un loc de munca in Germania periodic, pentru o perioadă nelimitată de timp. 

Dacă și tu cauți un loc de munca in Germania pentru 2023, sună-ne  la 0758276994 sau 0743532563.

.

Share

Scroll to Top