MEDIERE

Recuperăm impozitele plătite de tine în Germania

Germania

Ai lucrat în Germania cu Lucicosm Mediere? Recuperăm pentru tine impozitele pe care le-ai plătit în Germania.

Ca să putem face acest lucru este important să fii cât se poate de atent și să păstrezi toate documentele primite de la angajator. Este vorba despre fluturaș de salariu, de stat de plată, contract de muncă, adeverințe de la muncă sau alte documente. 

Dacă și tu vrei să recuperezi banii din impozitele plătite de tine în Germania, contactează-te. Un membru al echipei noastre îți va spune ce documente îți trebuie pentru dosar. 

Ne poți suna la 0743532563.

Ce avantaje îți oferă Lucicosm Mediere

Pe lângă faptul că te ajutăm să recuperezi banii din impozite, Lucicosm Mediere îți oferă o mulțime de alte avantaje. 

Salariu competitiv și plătit în timp util. Toți angajații noștri primesc un salariu competitiv pentru munca prestată și toate plățile sunt făcute în timp util. În plus, ai parte de asistență completă pentru a lucra cât mai confortabil și favorabil în Germania. 

Lucicosm Mediere îți oferă și cazare la locul de muncă în Germania, dar și transport până acolo și înapoi în România, dacă este cazul. Locurile de cazare sunt agreabile și curate, dotate cu tot ce ai nevoie.

Vei avea parte și de asistență pentru înțelegerea și respectarea regulilor din cadrul firmei, inclusiv cele legate de securitatea muncii și protecție socială. Lucicosm asigură și o serie de beneficii suplimentare, precum asigurare medicală și consultanță pe toată durata colaborării noastre. 

Ce să iei în considerare dacă când urmează să alegi o firma de plasare a forței de muncă în Germania

Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când urmează să alegi o firmă de plasare a forței de muncă. Atunci când vrei să pleci la muncă în străinătate este important să alegi o firmă legală și care poate respecta toate promisiunile pe care le face. 

Sunt o mulțime de firme care păcălesc oamenii și care nu funcționează legal. Lucicosm Mediere are o activitate de peste 10 ani în domeniu. Lucrăm perfect legal pe toate domeniile, asigurând joburi atractive pentru clienții noștri. 

Ce să iei în calcul:

asigură-te că firma este licențiată și că are o bună reputație în plasarea forței de muncă.

poți chiar să cauți recenzii și comentarii ca să descoperi ce părere au oamenii care au lucrat cu acea firmă; află cum tratează angajații și dacă își respectă promisiunile. 

verifică dacă firma oferă beneficii suplimentare și transport plus cazare.

Este important să discuți cu angajații firmei despre procesul de recrutare și despre suportul pe care îl primești odată ce ești angajat. Asigură-te că firma are o bază solidă și că poate să-ți ofere mai multe oportunități de muncă. 

Atunci când apelezi la o agenție de plasare a forței de muncă economisești, de fapt, o mulțime de timp. Pentru că avem o bază mare de firme și de locuri de muncă, găsești rapid ce ai nevoie, fără să fii nevoit să pierzi timpul și în alte părți. 

În plus, ai și suport în procesul de recrutare, consultanță și un loc de muncă garantat. Iar în cazul unei dificultăți, firma de recrutare are bază legală să te ajute și să-și ofere maximul de beneficii.

Poți avea mai multe beneficii suplimentare precum asigurare medicală și socială, transport dus întors și contract legal de muncă. Cu Lucicosm Mediere poți beneficia și de alocații pentru copii și de recuperarea taxelor și impozitelor. 

Mai multe informații poți afla pe site-ul nostru sau la unul dintre numerele de telefon afișate pe site. Unul dintre colegii noștri va răspunde în cel mai scurt timp și-ți va oferi toate datele necesare.

Share

Scroll to Top