MEDIERE

Munca in Germania. Beneficii ale colaborării cu Lucicosm 

munca in Germania

Cauți locuri de munca in Germania? Lucicosm Jobs este o agenție de recrutare și plasare a forței de muncă cu o experiență de peste 11 ani pe piața muncii. 

În tot acest timp, ne-am remarcat prin servicii de calitate, prețuri competitive și o ofertă largă de locuri de muncă în Germania. 

Nu e nevoie să ne crezi pe cuvânt, uite ce spui doar câțiva dintre persoanele cu care am colaborat pe pagina noastră de facebook:

Marian Rusu: „Recomandat cu încredere, e o firma serioasa. Se fac bani frumoși, eu merg cu Lucicosm Mediere De 7ani.”

Burdujoc Nicoleta: „Recomand cu încredere o firma serioasa și se fac bani frumoși.”

Gabriela Viorel: „Recomand cu mare drag și încredere o firma serioasa și eficient de bănoasă”

Cele mai importante beneficii ale colaborării cu Lucicosm pentru munca in Germania

Uite care sunt cele mai importante beneficii pe care ți le oferim:

  1. Salarii atractive. 

Una dintre principalele preocupări ale Lucicosm Jobs este să ofere locuri de muncă bine plătite. Salariul oferit este de 12 euro/ora NET (în mână), iar plata se face la timp și în mod corect. În plus, se oferă un contract legal pentru o perioadă minimă de 56 de zile calendaristice.

  1. Cazare și mâncare

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lucrătorilor, Lucicosm Jobs oferă și servicii de cazare și mâncare. Cazarea este de calitate, cu condiții excelente și posibilitatea de a prepara hrana. Prețul pentru cazare este de doar 10 euro / zi. În plus, se fac cumpărături o dată pe săptămână pentru a asigura necesarul de alimente.

  1. Asigurare medicală și internet gratuit

Sănătatea lucrătorilor este o prioritate pentru Lucicosm Jobs. De aceea, se asigură o asigurare medicală pentru toți cei care aleg să colaboreze cu agenția. În plus, se oferă internet gratuit pentru a putea fi mereu conectat cu cei dragi.

  1. Timp de lucru și condiții de muncă optime

Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, astfel încât lucrătorii să aibă timp și pentru viața personală. De asemenea, condițiile de muncă sunt optime, iar angajații beneficiază de consultanță în cazul în care întâmpină probleme.

  1. Transport dus-întors România-Germania

Lucicosm Jobs oferă și servicii de transport dus-întors România-Germania. Astfel, lucrătorii nu trebuie să își facă griji în privința transportului până la locul de muncă. 

Colaborarea cu Lucicosm Jobs este o oportunitate excelentă pentru toți cei care doresc să lucreze în străinătate. Ne preocupam de bunăstarea lucrătorilor și oferim cele mai bune condiții pentru o experiență de succes.

Lucicosm Jobs oferă asistență și consultanță pentru a ajuta lucrătorii să se adapteze la noul mediu și să își îmbunătățească abilitățile. În cazul în care întâmpini dificultăți sau situații neprevăzute, un membru al echipei noastre te va sprijini și îndruma. 

Să alegi să mergi în Germania la muncă cu  Lucicosm Jobs ofera numeroase avantaje, cum ar fi salarii competitive, cazare buna si conditii excelente de munca, dar și oportunități de dezvoltare profesională. 

Mai mult decât atât, ești liber să alegi orice loc de muncă îți dorești din oferta noastră. Doar consultă pagina noastră de facebook și site-ul Lucicosm Jobs și descoperă ce oferte de muncă avem. Alege-l pe cel potrivit ție și nevoilor tale, sună-ne și înscrie-te la locul de muncă în Germania. 

Dacă ești în căutarea unui loc de munca sau dorești să beneficiezi de serviciile oferite de companie, nu ezita sa iei legatura cu Lucicosm Jobs sau sa explorezi site-ul nostru pentru mai multe informații.

Pentru înscrieri ne poți suna la 0758276994 | 0743532563, de luni până vineri, 8.00-16.00. În Suceava ne găsești pe strada Statiunii; Nr 2; Bl C6

Share

Scroll to Top