MEDIERE

Munca in Germania 2023 – locuri disponibile

munca in germania 2023

Cauți locuri de munca in Germania 2023? La Lucicosm Mediere ți-am pregătit mai multe locuri de muncă din care poți alege. 

Dacă și tu vrei să pleci din țară să lucrezi, însă cauți un loc de muncă sigur și profitabil, apelează cu încredere la Lucicosm Mediere. 

Suntem o firmă cu o activitate de peste 10 ani pe piața din Suceava. În tot acest timp, sute de oameni au colaborat cu noi și cea mai mare parte dintre ei încă ne sunt parteneri. 

Pentru că știm că ești în căutare de transparență și seriozitate, uite câteva dintre beneficiile pe care le ai dacă alegi să colaborezi cu noi. 

Munca in Germania 2023 – ce beneficii ai

Nu e ușor să fii plecat în altă țară cu atât mai mult la un loc de muncă unde nu te simți bine și nu ești plătit corespunzător. La Lucicosm Mediere tratăm cu transparență și profesionalism fiecare nou colaborator. Prin urmare, uite ce beneficii îți oferim:

Contract legal de muncă. Lucicosm Mediere asigură contract legal de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile.  Toată activitatea pe care o desfășurăm este legală, prin urmare ești acoperit din toate punctele de vedere. 

Asigurare medicală. Pentru că vei lucra doar pe baza unui contract de muncă, vei avea și asigurare medicală garantată. Asta înseamnă că în cazul unei probleme de sănătate, statul german îți oferă soluții gratuite. 

Transport până în Germania și retur. Pentru că oferim servicii integrate, îți asigurăm și partea de transport până la locul de muncă și înapoi. 

Loc de muncă sigur, în funcție de preferințele tale. Îți punem la dispoziție o varietate de locuri de muncă din care poți alege. Fie că vrei să muncești în agricultură, în seră sau în hală, la noi tu alegi ce loc de muncă vrei să ai. 

Munca în Germania 2023 – recuperarea impozitului

Suntem una dintre firmele care oferă posibilitatea de recuperare a impozitului. Prin urmare, primești mai mulți bani la încheierea contractului. Toți oamenii care lucrează cu noi au această posibilitate. În plus, în cazul în care ai copii minori, poți beneficia și de alocație pentru aceștia. 

Mai multe informații despre alocație și despre recuperarea impozitului am scris pe blogul nostru. 

Ce locuri de munca sunt disponibile în Germania 2023

Dacă vrei un loc stabil de muncă în Germania în 2023 la Lucicosm Mediere găsești locuri de muncă în agricultură, la legume și fructe, în seră sau în hală. Locurile de muncă pe care le oferim sunt actualizate pe site și pe pagina noastră de facebook. Ce oferim:

  • primești un salariu de 12 euro pe oră, în mână;
  • ai cazare decentă, cu tot ce ai nevoie, la 7,5 euro pe zi. 
  • primești contract de muncă semnat legal;
  • perioada contractuală este de minim 56 de zile și maxim 79 de zile;
  • așa cum îți spuneam mai sus, ai asigurare medicală garantată;
  • beneficiezi și de transport dus-întors în Germania, contracost;
  • se asigură și transportul la locul de muncă;
  • ai posibilitatea de a merge la cumpărături săptămânal;
  • ai acces la bucătărie echipată complet. 

Practic, la Lucicosm primești un loc de muncă în Germania 100% sigur și avantajos. Ai posibilitatea de a colabora periodic cu noi și să-ți recuperezi impozitul. 

Dacă și tu cauți un loc de muncă în Germania pentru anul 2023 sună-ne la unul dintre numerele de telefon:  0758276994 | 0743532563

Pentru că ne dorim să revii de fiecare dată la noi, asigurăm o experiență frumoasă și sigură, indiferent de perioada contractuală sau locul de muncă ales. Garantăm calitatea și profesionalismul, iar faptul că oamenii colaborează de atât de mult timp cu noi – este o dovadă în acest sens.

Share

Scroll to Top