MEDIERE

Mergi la munca in Germania? Îți punem la dispoziție și transportul

munca in Germania

Te-ai înscris pentru un loc de munca in Germania? Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție și transportul.

Da, ai scăpat și de această grijă. Ne-am propus încă de la început să-ți oferim un pachet complet de servicii, tocmai pentru ca experiența ta să fie una cât mai plăcută. Doar ca să știi, uite care este pachetul despre care îți vorbeam:

  1. Îți oferim consultanță pentru a găsi locul de muncă potrivit pentru tine. Te-ai hotărât să pleci în Germania? Vino la noi și-ți găsim locul de muncă care să ți se potrivească și care să-ți aducă satisfacție financiară. Îți punem la dispoziție o serie de locuri de muncă în seră, în hală sau în agricultură. Tu îl alegi pe cel care ți se potrivește, iar apoi povestim despre ce se va întâmpla acolo și care vor fi responsabilitățile tale. 
  2. Îți oferim șansa de a alege locul de muncă potrivit. Cum știm că nu toată lumea își dorește același lucru, punem la bătaie un întreg portofoliu de locuri de muncă. În funcție de capacitățile tale, tu îl alegi pe cel care ți se potrivește. 
  3. Îți oferim carte de muncă legală plus asigurare de sănătate. Știm că piața este plină de oameni care-ți promit joburi mărețe în Germania, dar omit aspecte importante: cartea de muncă și asigurarea. În timp ce, dacă alegi să colaborezi cu acei oameni, vei fi singur în Germania, fără nici un ajutor, cu Lucicosm ai parte de mediere pe toată durata plecării tale. Prin urmare, toată activitatea noastră este legală. Îți oferim un contract de muncă plus asigurare de sănătate. 
  4. Îți oferim cazare. Da, cu noi chiar ai acoperit toate nevoile tale la jobul din Germania. Îți punem la dispoziție și cazare în apropierea locului de muncă, la un preț de cca 7 euro/zi. Asta în condițiile în care câștigul tău va fi de peste 9 euro/oră. Cazarea va avea spațiu de dormit plus lenjerie, bucătărie utilată, dulapuri. Și, desigur, în anotimpul rece spațiul este încălzit. 

Toate nevoile tale sunt acoperite într-un mod avantajos

Iar dacă te gândești că prețul pentru astfel de servicii trebuie să fie unul pe măsură, află că nu este așa. Toate serviciile pe care ți le oferim NU sunt la prețuri diferite față de media pieței. Cu Lucicosm ai toate nevoile acoperite într-un mod avantajos. Acum, mai rămâne doar problema transportului. 

Dacă cele mai multe firme te lasă pe tine să te descurci, Lucicosm a găsit o modalitate prin care să-ți fie de folos și în acest sens. Prin urmare, îți oferim și posibilitatea de a merge în Germania cu Lucicosm.

Practic, toate problemele la care te-ai putea gândi legate de plecarea ta în Germania au fost rezolvate. 

Transport la munca in Germania cu Lucicosm

O dată ce te-ai hotărât să pleci la muncă în Germania pare că mai ai o sumedenie de probleme pe care trebuie să le rezolvi. Trebuie să te ocupi de acte, de bagaj, să rezolvi problemele cu banii și să-ți lași casa în ordine pentru o bună perioadă de timp. Unde mai pui că n-ai cu cine să-ți lași pisica sau cățelul? 

Tocmai de aceea este o idee bună să apelezi la o firmă care poate să-ți fie de folos cu toate problemele pe care le poți întâlni. Lucicosm Mediere pune la dispoziția ta și serviciu de transport sigur și modern. În contextul pandemiei, vrem să te informăm că toate măsurile legislative în vigoare sunt respectate. 

Astfel, dezinfectăm și igienizăm periodic spațiile destinate lucrului. Angajații noștri poartă mască la fiecare întâlnire și respectă regulile sanitare. La fel și autocarele noastre sunt dezinfectate și igienizate periodic. 

Serviciile de transport pe care ți le oferim sunt opționale. Însă, ca să știi, sunt accesibile și sigure, așa că te invităm să afli mai multe detalii despre ele.

Între timp, îți reamintim că poți oricând să te înscrii sau să afli mai multe detalii despre un loc de munca in Germania. 

Găsești toate joburile pe care ți le punem la dispoziție pe site-ul nostru, alături de detalii legate de salariu, cazare și condiții de muncă. 

Share

Scroll to Top