MEDIERE

Lucicosm Mediere: oportunități de muncă în Germania

muncă în Germania

În contextul schimbărilor economice și a previziunilor pentru 2024, un număr tot mai mare de români sunt în căutarea oportunităților de muncă în Germania. Unul dintre jucătorii principali care facilitează această tranzacție este Lucicosm Mediere, o companie cu rădăcini în Suceava, specializată în plasarea forței de muncă din România în Germania.

Contextul economic în România și Germania

Conform ultimelor estimări, se preconizează că în 2024 economia României va continua să aibă provocări. Cu toate acestea, economia Germaniei, una dintre cele mai puternice din Europa, pare să ofere mai multe oportunități, atât în termeni de salarii, cât și de condiții de muncă. Această discrepanță între cele două economii a determinat o creștere a migrației forței de muncă din România către Germania. Și, cu siguranță, va determina aceeași migrație și în 2024.

Aici intervine Lucicosm Mediere. Cu o expertiză în domeniu și o înțelegere profundă a cerințelor pieței germane, compania servește drept pod între angajatori și potențialii angajați. Misiunea noastră nu este doar să găsească locuri de muncă pentru români, ci să se asigure că acestea sunt bine plătite, în condiții de siguranță și cu respectarea tuturor drepturilor angajaților.

Dacă intri pe site-ul nostru poți vedea cu ușurință toate ofertele și serviciile pe care le-am pregătit pentru tine. De la consultanță și până la asistențp la fața locului de muncă în Germania, suntem alături de tine de la început până la final. Asta demonstrează angajamentul nostru față de bunăstarea și succesul clienților noștri pe termen lung.

Ce condiții de muncă în Germania găsești la noi

Pe lângă plasarea în locuri de muncă stabile, Lucicosm Mediere oferă și consiliere în privința adaptării la noua cultură și asistență în ceea ce privește formalitățile administrative. Toate acestea ilustrează faptul că suntem alături de tine de la semnarea contractului de muncă și până la final. 

În contextul unui peisaj economic în continuă schimbare și cu provocările anticipate pentru 2024, companii precum Lucicosm Mediere joacă un rol esențial în a oferi românilor șansa de a accesa oportunități mai bune în străinătate.

Dacă intri pe site-ul nostru poți vedea cu ușurință toate ofertele și serviciile pe care le-am pregătit pentru tine. De la consultanță și până la asistență la fața locului de muncă în Germania, suntem alături de tine de la început până la final. Asta demonstrează angajamentul nostru față de bunăstarea și succesul clienților noștri pe termen lung.

La Lucicosm Mediere ai următoarele beneficii

  • Contract de muncă pentru o perioadă min 56 zile; contractul de muncă este legal și include asigurare medicală. 
  • Cazare: 7, 5 euro / ZI cu acces la bucătărie utilată complet;
  • Se asigură transport la locul de muncă.
  • Contract de muncă legal și Asigurare Medicală Asigurată;
  • Transport dus-întors contra cost;
  • Acces la magazin alimentar

Cu un angajament clar față de succesul și bunăstarea candidaților noștri, Lucicosm Mediere se profilează ca un lider în domeniul său, construind punți între muncitorii români și oportunitățile din Germania.

Află mai multe detalii despre locurile de muncă oferite pe site sau sună-ne la unul dintre numerele de telefon afișate. 

Share

Scroll to Top