MEDIERE

Locuri de munca la sera Germania – 2023

Locuri de munca la sera Germania - 2023

Cauți locuri de munca la sera Germania pentru anul 2023? La Lucicosm Mediere deja au început înscrierile pentru plecările din luna martie. 

Alege acum din portofoliul nostru jobul care ți se potrivește și stabilește împreună cu noi plecarea. Lucicosm Mediere a pregătit pentru tine un portofoliu complet de joburi din care poți alege, în funcție de preferințele tale și de abilitățile pe care le ai. 

Ce trebuie să fac ca să mă înscriu la munca la sera Germania?

Procedura de înscriere la Lucicosm Mediere este una simplă. Nu trebuie decât să ne suni la unul dintre numerele de telefon disponibile pe site și să ne spui că vrei să lucrezi în Germania. Noi îți prezentăm locurile de muncă disponibile în seră, iar tu îl alegi pe cel care îți face cu ochiul. 

Urmează apoi să pregătești documentele, să afli toate informațiile de care ai nevoie și să semnezi contractul de muncă. Apoi, nu rămâne decât să te pregătești pentru plecarea la locul de muncă din Germania. 

Numerele de telefon la care ne poți suna sunt: 

  • 0758276994
  • 0743532563
  • 0748888036

De asemenea, ne găsești și la sediul nostru din Suceava, de pe strada Stațiunii nr 2. 

Ce voi face la muncă la seră în Germania

Mulți dintre oamenii care apelează la serviciile noastre preferă locurile de muncă la seră. Să lucrezi în seră este destul de ușor și chiar plăcut pentru cei mai mulți dintre clienți. 

Poți lucra la plantat, la strâns legume sau fructe sau la îngrijit culturile. În plus, atunci când lucrezi în seră ești într-un loc protejat de ploi, de vânt și de soare, indiferent de anotimpul în care alegi să pleci. 

Este un loc de muncă perfect normal, fără muncă exagerată sau activități prea obositoare. Pe pagina noastră de facebook dar și pe site-ul Lucicosm găsești câteva filmulețe făcute în timpul programului. Așa, poți să vezi ce înseamnă să lucrezi în seră și cât de solicitant este. 

Ce documente sunt necesare ca să mă înscriu la munca la sera Germania

Înainte de toate, e important să te asiguri că toate documentele pe care le ai sunt valabile și nu sunt în curs de expirare în următoarele luni. Apoi, ai nevoie de buletin și de adeverință cum că nu ești angajat undeva în țară. Urmează să ne ocupăm noi de toate procedurile de angajare și să-ți comunicăm dacă va mai fi nevoie de alte documente. 

Ce se întâmplă dacă nu pot respecta perioada contractuală

La Lucicosm Mediere contractul de muncă se încheie pe o perioadă de minim 56 de zile și maxim 79 de zile. În cazul în care, din diferite motive, nu poți respecta perioada contractuală, este în regulă. Nu vei fi taxat sau tras la răspundere în vreun fel. Înainte de toate, suntem oameni și înțelegem că situațiile neplăcute pot apărea. Prin urmare, nu se întâmplă nimic. Stabilim data întoarcerii tale în țară și desfacem contractul de muncă.

Ce beneficii am dacă lucrez cu Lucicosm

Dacă vrei să pleci la munca la sera in Germania cu Lucicosm, ai o mulțime de beneficii. Oferim contract legal de muncă, cu asigurare medicală și tot ce presupune acesta. 

În plus, asigurăm și transportul până în Germania și înapoi în România, atunci când este cazul. Lucicosm Mediere asigură un salariu de 12 euro pe oră. Programul de muncă variază în funcție de cerințele firmei din Germania și comenzile pe care le are, însă este de 8-10 ore pe zi. 

În plus, asigurăm și cazare la prețul de 7,5 euro pe zi. 

Pe toată durata colaborării noastre vei fi în contact direct cu unul dintre membri echipei noastre, astfel că îți răspundem la toate întrebările pe care le ai și căutăm soluții pentru problemele care apar. 

Contactează-ne la unul dintre numerele de telefon de mai sus ca să afli cum te înscrii și ce alte joburi mai poți alege.

Share

Scroll to Top