MEDIERE

Locuri de muncă la câmp în Germania

muncă la câmp

Lucicosm Mediere a dat drumul campaniei de înscriere la locuri de muncă la câmp în Germania pentru anul 2022. Dacă 2021 n-a început așa cum ne-am dorit, sigur soarta va fi alta pentru noul an. Asta pentru că ți-am pregătit o serie de noi locuri de muncă bine plătite la câmp în Germania.

Munca la câmp este, așa cum știi, o muncă fizică. Dar, cu toate că pare a fi dificilă, munca la câmp nu este pe cât de grea pare. Totuși, nu te lăsa păcălit de aparențe și pregătește-te pentru un efort fizic susținut. Dacă ești muncitor necalificat sau chiar dacă ești casnică, știi ce înseamnă munca fizică. 

Iar efortul depus în România pentru treburile casnice nu este cu mult diferit de efortul pe care îl depui la un loc de muncă la câmp în Germania. Chiar dacă numărul de ore muncite poate fi mai mare, efortul nu este unul imens. Cu toate acestea, așteaptă-te la un loc de muncă care-ți va cere ceva energie. 

Uite care sunt calitățile de care ai nevoie la muncă la câmp în Germania

Nu e nevoie să fii filosof ca să obții un astfel de loc de muncă, ci trebuie să fii dornic să câștigi cel puțin 1500 de euro pe lună. Un loc de muncă la câmp cere o minimă putere fizică și capacitatea de a lucra în echipă. Pe lângă asta, este important să fii dornic să-ți îndeplinești atribuțiile. Munca la câmp presupune culegerea de legume și rădăcinoase. Poți opta pentru un loc de muncă la cules de ridichii, ceapă, salată sau la foliat și organizat cultura. În funcție de ce-ți dorești, poți alege chiar tu locul de muncă la Lucicosm Mediere.

Ține cont că munca fizică nu este opțională. Nu e nimic mai greu decât orice alt job care presupune efort, totuși. Mai mult, nu uita că vei lucra în aer liber, așa că vei avea nevoie de echipament special precum pelerină pentru ploaie sau pălării pentru soarele puternic. 

Pe blogul Lucicosm Mediere vei găsi câteva articole care te vor ajuta să-ți faci bagajul doar cu lucrurile de care ai neapărată nevoie. 

Este important să nu ai probleme cu imunitatea sau cu coloana vertebrală. De asemenea, este important să fii într-o stare generală bună. Dacă vei avea probleme de sănătate, îți va fi dificil să-ți îndeplinești atribuțiile și să strângi banii de care ai nevoie. 

Ce-ți poate aduce un loc de muncă în Germania

Românii pleacă într-un număr foarte mare la muncă în Germania și asta din cauza (sau datorită) banilor. În România, salariul minim este foarte mic pentru a satisface nevoile de bază ale unei familii. 

În Germania, salariul pe care îl primești pentru același volum de muncă pe care îl depui în România poate fi chiar și de patru ori mai mare. Un loc de muncă în Germania îți poate asigura independență financiară. Poți câștiga toți banii de care ai nevoie pentru proiectele mari ale casei tale precum renovare, remobilare sau chiar construcții noi.

Lucicosm Mediere îți asigură contract de muncă și asigurare de sănătate, plus cazare și transport în Germania. Uite ce alte beneficii îți asigură Lucicosm:

  • salariu de 9, 60 euro/oră;
  • transport de la cazare la locul de muncă;
  • contract legal de muncă pe o perioadă de cel puțin 56 de zile;
  • cazare decentă și utilată la prețul de 7,5 euro/zi.

Având în vedere contextul pandemic în care încă ne aflăm, te informăm că la toate locurile de muncă pe care le mediem se iau măsuri speciale pentru igienă, pentru protecție și prevenție împotriva Sars-Cov-2.

Locurile sunt limitate, așa că te invităm să te înscrii cât mai repede. Ia-ți acum un loc spre independența financiară și câștigă, în doar câteva luni, banii care te pot întreține pe tot parcursul anului 2022. 

Ca să afli mai multe păreri despre activitatea noastră, te invităm pe pagina de facebook Lucicosm Mediere, acolo unde clienții noștri ne recomandă prin comentarii și recenzii. 

Mai mult, blogul nostru e la dispoziția ta cu informații despre locurile de muncă din Germania, cazare și alte necesități. Poți afla mai multe detalii sau te poți înscrie și la numerele de telefon 0758276994 sau 0743532563. Programul este de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00.

Share

Scroll to Top