MEDIERE

Locuri de munca in Germania urgent

locuri de munca in Germania urgent

Mulți oameni s-au săturat să se uite prin vitrine după mobila nouă și să se gândească că nu și-ar permite-o anul ăsta. Dacă te afli printre acești oameni, e cazul să schimbi situația și să cauți locuri de munca in Germania urgent. 

Un astfel de loc de muncă te va scăpa de multe griji pentru o perioadă îndelungată de timp. Locurile de muncă în Germania sunt plătite de 4 ori mai bine decât cele din România. 

Și cum știi și tu că un salariu minim la noi nu-ți ajunge nici să-ți cumperi un dulap de bucătărie decent, e cazul să iei atitudine și să-ți schimbi viața. Un loc de muncă în Germania este pasul corect în această direcție. În doar câteva luni vei avea banii să faci toate lucrurile pe care ți le-ai propus. 

De ce ar trebui să optezi pentru locuri de munca in Germania

Nu doar salariul este cel care ar trebui să te motiveze pentru a alege un loc de munca in Germania. Uite ce îi face pe români să plece la muncă în Germania:

  1. Salariul. Da, acesta este primul factor. În Germania vei câștiga de 4 ori mai mulți bani decât în România. Vei reuși să-ți duci la capăt toate proiectele legate de casă.
  2. Condițiile de trai. Chiar dacă pleci la muncă în altă țară, condițiile de trai sunt superioare celor din România. Mai mult decât atât, vei avea parte de cazare decentă și condiții excelente, la un preț minim. 
  3. Volumul de muncă. Chiar dacă vei fi plecat la muncă în altă țară și vei câștiga mult mai bine decât în România, volumul de muncă nu este cu mult diferit. Nu vei munci câte 15 ore pe zi, ci vei munci 8 ore pe zi. Sigur că volumul de muncă suplimentar este plătit în plus. 

Să lucrezi în Germania pentru câteva luni este o idee cât se poate de bună, mai ales dacă știi că nu te poți descurca cu salariul minim din România. Tocmai de aceea, Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție o varietate de locuri de muncă în Germania cu plecări imediate. 

Locuri de munca in Germania cu Lucicosm Mediere

Îți punem la dispoziție următoarele locuri de muncă:

Locuri de munca in Germania in depozit. Aici treaba este simplă: vei merge la împachetat diferite produse: șampoane, detergent, vinuri, ciocolată, anvelope (doar pentru barbăți), produse perisabile 4 grade (nu e abator) etc., în Germania. Plecare pe 8 octombrie 2021.

Locuri de muncă la SERA în Germania, la cules de plante aromatice cu plecari în lunile octombrie și noiembrie. Traseul este următorul: Suceava – Bistrita – Dej – Cluj – Satu Mare – Germania.

Locuri de muncă hală nouă, în Germania, pentru lunile noiembrie-decembrie 2021.

Locuri de munca la cules de leguminoase, rădăcinoase sau fructe. 

Facilități oferite de Lucicosm Mediere

Dacă te-ai hotărât să mergi la muncă în Germania, Lucicosm Mediere asigură un proces de colaborare rapid și transparent. Îți punem la dispoziție contract de muncă legal, pe o perioadă de minim 56 de zile. Contractul de muncă prevede și zilele de concediu, programul de lucru și vei avea și asigurare medicală, Pentru a fi mai familiarizat cu contractul de muncă, am scris un articol pe această temă pe blogul nostru. 

Vei avea parte și de cazare în apropierea locului de muncă, la un preț de aproximativ 7 euro/zi. Cazarea îți pune la dispoziție pat, lenjerie, bucătărie utilată și dulapuri. Încăperea este încălzită și luminată, prin urmare vei avea parte de toate condițiile necesare. 

Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție și consultanță pe toată durata colaborării. Indiferent de nelămuririle pe care le ai, noi suntem alături de tine pe toată durata colaborării cu răspunsuri și soluții. 

Locurile de munca in Germania au locuri limitate, așa că te invităm să ne contactezi chiar acum pentru a-ți rezerva locul de muncă. Te poți înscrie la 0758276994 sau 0743532563, de Luni până Vineri, în intervalul orar 08.00-16.00. Dacă nu răspundem imediat, revenim la tine cu un apel. Urmărește-ne pe facebook si pe blog-ul nostru, pentru mai multe informații relevante legate de locul de munca in Germania.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top