MEDIERE

Locuri de munca in Germania în 2022

munca in Germania

Cauți locuri de munca in Germania? La Lucicosm Mediere găsești locuri de muncă cu plecări în lunile noiembrie- decembrie 2022. 

Actualizăm periodic locurile de muncă pe care ți le oferim, astfel încât să găsești joburi cât mai rapid, în funcție de nevoile tale. 

Dacă ai nevoie de bani acum sau ai dificultăți financiare, îți oferim posibilitatea de a lucra în Germania în aproximativ o lună sau mai puțin. 

Plecările sunt sigure, așa că odată ce ai semnat contractul, locul de muncă este al tău.

Cum să mă înscriu pentru un loc de munca in Germania

Dacă îți dorești să lucrezi în Germania cât mai rapid, procedura este una simplă. Sună-ne la numerele de telefon disponibile pe site și întreabă de locurile de munca disponibile. 

Dacă ești din Suceava, vino la sediul nostru din Suceava, strada Stațiunii, nr 2. Aici îți vom prezenta toate locurile de muncă pe care le avem la dispoziție, care sunt condițiile contractuale și când sunt plecările. Mai apoi, poți alege locul de muncă care ți se potrivește. Urmează să stabilim documentele de care ai nevoie și să semnăm contractul. 

În principal, ai nevoie de acte care să nu fie expirate și nici să nu expire în următoarele luni. Pe blogul nostru vei găsi un articol scris despre documentele de care ai nevoie pentru a pleca în Germania. 

Nu rămâne decât să-ți faci bagajul și să pleci în Germania.  

Ce garanții oferă Lucicosm Mediere

În primul rând, ne asigurăm de transport. Noi venim să te luăm de acasă și te ducem până la locul de muncă din Germania.

Toate locurile de muncă pe care le oferim sunt cu contract legal de muncă. Perioada contractuală este de minim 56 de zile, maxim 79 de zile. Însă în cazul în care întâmpini probleme și nu poți respecta perioada stabilită în contract, nu este nici o problemă. 

Pe lângă contractul de muncă, vei avea și asigurare de sănătate. În Germania îți oferim cazare în apropierea locului de muncă. Cazarea este dotată cu toate facilitățile necesare: dormitor, dulapuri, masă și bucătărie.

În plus, Lucicosm Mediere asigură și consultanță pe întreaga durată a colaborării. Asta înseamnă că indiferent de problema pe care o întâmpini, un membru al echipei noastre este la dispoziția ta cu o soluție. Așadar, nu vei fi singur în Germania. Vei avea mereu parte de sprijin.

În mod obișnuit, vei împărți camera cu încă o persoană, în funcție de locurile disponibile. Cazarea costă 7,5 euro/zi. 

Salariul pe care îl vei avea, indiferent de locul de muncă pe care îl vei alege este de 12 euro/oră în mână. Vei lucra între 8-10 ore pe zi, în funcție de necesități.

Locurile de muncă pe care le punem la dispoziție în acest final de an sunt în agricultură în cea mai mare parte. Vei face activități de cules, sortat, curățat, spălat și ambalat în hală. În câmp și în seră activitățile sunt diferite, însă nu solicitante. 

Ce alte facilități îți oferă Lucicosm Mediere

Pe lângă cele enumerate mai sus, Lucicosm Mediere asigură și următoarele:

  • acces la magazin periodic și în funcție de nevoile tale;
  • acces la bucătărie complet utilată și modernă;
  • asigurare medicală;
  • contract de muncă în Germania;
  • transport asigurat la locul de muncă.

În plus, firma noastră se ocupă și de recuperarea taxelor și impozitelor la finalul contractului. Practic, vei primi alți bani în buzunar. În cazul în care ai copii care sunt minori, vei primi și alocație pentru ei.

Dacă rezonăm, atunci vei avea posibilitatea de a colabora periodic cu noi. Spre exemplu, printre clienții noștri se află oameni care merg în Germania de peste 5-10 ani cu noi. 

Având o experiență de peste 11 ani în acest domeniu, îți oferim servicii corecte, transparente și profesioniste. Suntem printre puținele firme care pot garanta un loc de muncă sigur și periodic. 

Dacă și tu îți dorești să lucrezi în Germania și vrei să pleci la muncă în 2022, sună-ne la unul dintre numerele: 758276994 | 0743532563.

Ca să afli mai multe informații despre activitatea noastră te invităm să intri pe blogul Lucicosm

Share

Scroll to Top