MEDIERE

Locuri de munca in Germania. Cum să aplici cu Lucicosm

locuri de munca in Germania

Cauți locuri de munca in Germania? Lucicosm Jobs are o experiență vastă în plasarea și recrutarea forței de muncă, prioritatea noastră fiind satisfacția clienților și colaboratorilor prin oferirea de locuri de muncă bine plătite și condiții decente. 

Pentru cei care doresc să aplice pentru un astfel de loc de muncă, este important să cunoască procesul de aplicare și să știe cum să se pregătească pentru potențiala angajare. 

În acest articol, vom explora pașii necesari pentru a aplica pentru un loc de muncă cu Lucicosm Jobs.

Locuri de munca in Germania cu Lucicosm Jobs

Lucicosm Jobs este o agenție de recrutare cu o experiență de peste 11 ani în plasarea și recrutarea forței de muncă. 

Prioritatea noastră a fost întotdeauna satisfacția clienților și colaboratorilor. Oferim condiții decente, locuri de muncă bine plătite și asigurăm un mediu de lucru agreabil. 

Pe site-ul nostru vei găsi numeroase oportunități de angajare, în funcție de ce anume îți dorești. Oferta de locuri de muncă disponibile este vastă și poate fi verificată aici: Oferte de munca exclusiv in Germania | Lucicosm Mediere

Aici vei găsi descrierea locului de muncă și calificările necesare pentru a putea obține jobul respectiv. 

Lucicosm Jobs oferă o gamă largă de oferte de muncă în Germania, care acoperă diverse domenii, cum ar fi agricultura, lucrul la câmp. În plus, ocazional postăm și locuri de muncă pentru șoferi sau îngrijitori. 

Toate aceste locuri de muncă sunt destinate lucrătorilor necalificați. Față de alte firme prezente pe piață, oferim salarii competitive și condiții bune de lucru. 

La Lucicosm Jobs, colaborăm doar cu companii de top din Germania. Așa ne asigurăm că oferim cele mai bune locuri de muncă, în medii prospere și cu o echipă bună. 

Echipa noastră este gata să te ajute să găsești locul de muncă potrivit și care să îndeplinească toate cerințele legale pentru a lucra în Germania. 

Dacă ești în căutarea unei oportunități de muncă în străinătate, verifică oferta de locuri de muncă de pe site-ul Lucicosm Jobs și aplică pentru unul dintre posturile disponibile.

Cum obții locul de munca in Germania dorit

Odată ce ai găsit locul de muncă dorit, nu-ți mai rămâne decât să ne suni. Un membru al echipei noastre te va îndruma mai departe. În principiu, pentru angajare nu este nevoie decât de câteva documente, printre care copie act de identitate. 

Aplicarea pentru un loc de muncă cu Lucicosm Jobs poate fi un proces simplu și eficient. Odată ce ai ales locul de muncă dorit, nu-ți rămâne decât să ne suni și să stabilim împreună plecarea. 

Firma noastră asigură și transport dus întors, România-Germania, astfel că acoperim orice nevoie ai. 

În plus, oferim și consultanță pe toată durata colaborării noastre, astfel că vei avea parte de sprijin constant pe toată durata plecării tale. 

Lucicosm Jobs oferă numeroase beneficii printre care și:

  • 12 euro/ oră salariu în mână;
  • contract legal de muncă, cu o perioadă contractuală cuprinsă între 56 și 79 de zile;
  • cazare la doar 10 euro pe zi;

În plus, beneficiezi și de asigurare medicală garantată, indiferent de problemele pe care le întâmpini. Vei avea acces la bucătărie complet utilată și la magazin alimentar. 

Apoi, colaborarea cu Lucicosm îți permite să recuperezi și impozitul sau alocația pe toată durata de muncă, la finalul contractului. 

Dacă și tu îți dorești un loc de muncă stabil, sigur și colaborare periodică, te invităm să ne contactezi. Ai libertatea de a alege oricare dintre locurile de muncă pe care le punem la dispoziție. 

Te invităm să ne urmărești și pe pagina de facebook Lucicosm Mediere. Postăm zilnic locurile de muncă pe care le avem la dispoziție, dar și salariul pe care îl primești și beneficiile pe care le obții. 

În final, pe blogul nostru găsești informații actualizate despre locurile de muncă oferite de Lucicosm Mediere și de facilitățile și beneficiile pe care le asigurăm clienților noștri. 

Înscrie-te pentru un loc de muncă în Germania la unul dintre numerele de telefon: 0758276994 | 0743532563

Share

Scroll to Top