MEDIERE

Locuri de muncă în Germania cu Lucicosm Mediere

muncă în Germania

Care sunt rezoluțiile tale pentru anul 2022? Având în vedere creșterile imense de prețuri care ne tot lovesc în ultima perioadă, e lesne de înțeles că toată lumea vrea mai mulți bani. Cea mai ușoară modalitate de a câștiga peste 1500 de euro/lună (fără cheltuieli, în mână) e să te înscrii la Lucicosm pentru locuri de muncă în Germania. 

Încă e „în vogă” să pleci la muncă în Germania, acum mai mult decât niciodată. Românii caută o modalitate de a fugi de inflația galopantă din țară, de instabilitatea politică și de prețurile în creștere. Unde mai pui că salariul minim pe economie abia îți acoperă cheltuielile de bază de acasă?

Un loc de muncă în Germania este salvarea multora. Mai mult, să lucrezi în Germania îți poate aduce stabilitate financiară pentru o perioadă lungă de timp. 

Așa că, dacă lista ta de rezoluții pentru 2022 încă este deschisă, propunem să scrii și cum să faci mai mulți bani la început de an. Chiar dacă decembrie vine cu o presiune uriașă pe portofel, la început de an poți regla treburile. 

Așa că poți să le iei copiilor cadourile pe care le vor și puteți pleca cu toții la o cabană de Revelion. Nu uita să pui cozonacul preferat pe masa de sărbători și să nu-ți spui de prea multe ori NU atunci când vrei ceva.

Lucicosm Mediere a dat startul înscrierilor pentru 2022 la locuri de muncă în Germania. Uite ce locuri de muncă găsești la Lucicosm:

Locuri de muncă în Germania la câmp

Am dat startul tuturor înscrierilor! Pentru munca la câmp, avem locuri de muncă la cules de leguminoase, rădăcinoase sau fructe. 

Pentru plantat și cules de ceapă, plecările au loc în lunile martie aprilie 2022. Traseul este următorul: Suceava, Bistrița, Dej, Cluj, Satu Mare, Germania. 

Pentru plantat și cules de ridichi sau pentru cules gulii, în Germania, plecările au loc în lunile martie aprilie 2022, iar traseul este același. 

Pentru locuri de muncă la câmp, poți aplica și la foliat și organizat cultura. Plecările au loc doar în luna martie 2022. Uite ce beneficii ai, dacă alegi un loc de muncă la câmp:

 1. vei câștiga 9,60 euro/oră (în mână);
 2. vei avea asigurare medicală;
 3. cazare de 7,5 euro/zi, utilată, decentă;
 4. transportul la locul de muncă va fi asigurat;
 5. vei putea merge la cumpărături săptămânal;
 6. vei avea contract legal pe o perioadă de minim 56 zile calendaristice.

Locuri de muncă în Germania la o fermă de cai

Dacă îți dorești să câștigi mai mulți bani, îți punem la dispoziție locuri de muncă la o fermă de cai. Activitatea presupune îngrijire, curățenie, activități la grajduri și anexe. 

Plecările sunt programate pentru lunile ianuarie și februarie 2022. La acest loc de muncă este nevoie de cunoașterea limbii germană, engleză sau italiană la nivel conversațional. Uite care sunt beneficiile acestui loc de muncă:

 1. 11 euro/ora NET (în mână)
 2. asigurare medicală
 3. cumpărăturile se realizează o dată pe săptămână
 4. contract legal perioadă min 120 zile calendaristice
 5. cazare 7,5 euro pe zi

Locuri de muncă la hală și la seră

Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție locuri de muncă la hală, cu plecări în luna aprilie 2022. Aici, activitatea presupune asamblare caserole supe cu praz, morcov, țelină. 

Pentru locurile de muncă în seră, plecările au loc în lunile martie și aprilie 2022. Aici, vei planta și culege căpșuni. 

Pentru locurile de muncă în hală și seră, beneficiile tale sunt:

Se oferă:

 1. 9,60 euro/ora NET (în mână)
 2. se asigură transport la locul de muncă
 3. contract legal perioadă min 56 zile calendaristice
 4. asigurare medicală
 5. cazare 7,5 euro pe zi
 6. cumpărături o dată pe săptămână

Te informăm că la toate locurile de muncă se iau măsuri speciale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Locurile pentru joburile de mai sus sunt limitate, așa că te invităm să te înscrii cât mai repede la numerele 0758276994 și 0743532563. Alte detalii despre locurile de muncă de la Lucicosm, dar și sfaturi utile pentru plecarea în Germania găsești pe blogul nostru. Urmărește-ne pe pagina de facebook Lucicosm Mediere pentru a rămâne la curent cu ultimele locuri de muncă disponibile.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top