MEDIERE

Locuri de munca in Germania 2023 – Suceava

munca in germania 2023

Ești din Suceava și cauți locuri de munca in Germania 2023? Pentru că știm că salariile sunt cu adevărat mici în Suceava, insuficiente pentru a susține traiul unei familii, oferim locuri de muncă sigure și profitabile în Germania. 

Având o experiență de peste 12 ani în domeniul plasării forței de muncă, la Lucicosm revin anual oameni cu care lucrăm încă de când am lansat această afacere. 

Seriozitatea și profesionalismul ne recomandă și n-o spunem noi, ci oamenii care ne sunt clienți și colaboratori. Ca să te asiguri că suntem o firmă profesionistă și serioasă, te invităm să răsfoiești recenziile celor care au ales să lucreze cu noi. 

Vei descoperi că promitem doar ce putem realiza și oferim doar locuri de muncă sigure și unde se pot câștiga bani. 

Anul 2023 vine cu posibilitatea unei crize care se adâncește și a unei situații europene și mondiale instabile. Dacă vrei să asiguri familiei tale un trai decent sau dacă vrei să ai un venit stabil și care să-ți permită să trăiești așa cum îți dorești, vino la muncă în Germania. 

Locurile pe care le avem disponibile sunt numeroase, iar partea bună este că tu poți alege ce vrei să faci. Alegi jobul cu care te simți confortabil și pe care știi că poți să-l faci. Pe lângă asta, la Lucicosm suntem transparenți și de ajutor. Indiferent de ce ai nevoie, un membru al echipei noastre îți va răspunde prompt la întrebări. 

Deja am anunțat câteva locuri de muncă în Germania pentru anul 2023 pe pagina noastră de facebook și pe site, la secțiunea Locuri de muncă. 

Dacă te întrebi cât durează până începi să lucrezi, ei bine, chiar și 2 săptămâni. De obicei, multe dintre locurile de muncă pe care le oferim sunt cu plecare rapidă. Asta înseamnă că dacă semnezi azi contractul cu noi, stabilim plecarea în aproximativ 2 saptamani 1 lună. Sigur, în funcție și de posibilitățile tale.

Locuri de munca in Germania 2023

Uite câteva dintre locurile disponibile pentru 2023 în Germania:

Agricultură: CÂMP – RIDICHI; Perioada: MARTIE și APRILIE 2023

Agricultură: HALĂ 2023, Perioada: MAI 2023

Agricultură: SERĂ – PLANTE AROMATICE. Perioada: APRILIE 2023

Agricultură: CÂMP – RIDICHI. Perioada: APRILIE 2023

 Agricultură: CÂMP SALATĂ 2023. Perioada: MAI 2023

Agricultură: HALĂ 2023, Perioada: APRILIE 2023

Agricultură: CÂMP – Foliat și organizat cultura de CEAPĂ pentru 2023. Perioada: MARTIE 2023

Agricultură: LA CÂMP organizat cultura de kalarepa.Perioada: MAI 2023

Ca să afli ce alte locuri de muncă mai avem disponibile pentru 2023, sună-ne la unul dintre numerele de telefon: 0758276994 sau 0743532563.

Ce asigură Lucicosm

Indiferent de locul de muncă pe care îl alegi, salariul tău va fi de 12 euro în mână. Lucrăm doar cu contract legal, pe o perioadă de minim 56 de zile și maxim 79 de zile. Lucicosm Mediere asigură și transport la locul de muncă. În plus, ai acces la bucătărie complet echipată și poți merge săptămânal la magazin ca să cumperi tot ce ai nevoie. 

pentru că lucrăm doar cu contract de muncă ai și asigurare medicală garantată. Cazarea este de 7,5 euro pe zi. 

Totodată, Lucicosm Mediere asigură și transport din Suceava în Germania și retur. 

Pentru că suntem o firmă deja validată de piață și cu o experiență îndelungată, printre avantajele tale se numără și posibilitatea de recuperare a impozitului și alocației pentru copii.

Mai multe informații despre munca in Germania 2023 găsești pe https://lucicosmjobs.ro/

Share

Scroll to Top