MEDIERE

Locuri de muncă Germania

locuri de munca Germania

Dacă cauți locuri de munca Germania ai ajuns în locul potrivit.
Din anul 2011 suntem cu acte în regulă agenție pentru ocuparea forței de muncă, cu precădere în germania.
Iar din anul 2016, pentru cei care aleg să beneficieze de serviciile noastre și să își găsească locuri de muncă în Germania recuperăm și taxe. Recuperarea pentru locurile de muncă în Germania se face printr-o colaborare cu UnionTax, o companie cu tradiție ce se ocupă cu recuperarea de impozite și taxe din Europa.

Locuri de muncă Germania

Germania este una dintre țările cu cele mai mari salarii din Europa. Sunt disponibile sute de locuri de munca în Germania 2022 pentru femei și bărbați, în numeroase și diverse domenii de activitate.

Locuri de munca Germania agricultura

Mana de lucru necalificata sau calificata este răsplătită pe măsură, iar multe dintre taxe sunt deductibile (adică pot fi recuperate). Poți găsi locuri de munca în Germania în agricultura, în depozite sau în construcții pentru necalificați. 

Locuri de munca în Germania în domeniul agriculturii se găsesc atât în sere sau solarii cât și direct în câmp deschis. 

Puteți găsi de la cules de napi, la cules de morcovi sau fructe precum ar fi căpșunii ori agrișele.

 Locuri de muncă cupluri în Germania fară a cunoaște limba

Cea mai mare teama a angajaților români atunci când vor să emigreze în Germania pentru un loc de muncă este limba.

Dar în depozite, fabrici ori în agricultură pot fi angajate de exemplu cupluri fară cerință obligatorie de a cunoaște limba.

Așa că dacă îți dorești să lucrezi în Germania împreună cu partenerul tău de viață poți merge în unul dintre aceste domenii, fără a îți face griji cu privire la conversațiile în limba Germană. 

La Lucicosm Mediere plasăm grupuri mari de muncitori pentru partenerii noștri din Germania, așa că vei fi printre români tot timpul, iar noi ne vom ocupa de relația dintre tine și angajator. 
Tot ce trebuie să faci este să fii muncitor, să îți faci norma și să fii integru.

Recuperare taxe locuri de munca în Germania

Dacă te-ai întors de la locul de muncă în Germania și dorești să soliciți recuperarea de alocație e necesar să faci un dosar.
Prima condiție este să nu fi trecut mai mult de 6 luni de la începutul contractului de muncă în străinătate.
Atenție, vorbim de începutul contractului de muncă și nu sfârșitul acestuia.

Dacă ai deja un dosar deschis deja, tot ce trebuie să faci este să ne dai un telefon ca noi să completăm în continuarea lui perioada pe care tu ai lucrat-o.

De asemenea, poți primi impozitul plătit în Germania, pe ultimii 4 ani înapoi.
Legislația Germană permite celor care au muncit acolo, dacă nu s-au stabilit și nu au rămas în țară, să primească impozitul pe ultimii 4 ani.
Pentru asta ai la fel nevoie doar de un dosar în care vom pune actele pe care tu le-ai făcut împreună cu angajatorul.
NOTĂ: Te rugăm să păstrezi toate actele pe care le primești de la angajator, indiferent de cât de importante sau neimportante par.
Acestea sunt întotdeauna o parte componentă la dosarul în care tu îți poți recupera impozitul pentru locul de muncă în germania.

Pentru recuperarea alocației sau a impozitului ne poți suna la 0743-532-563 
La începutul anului 2022 un oficial German declara că sunt peste 300.000 locuri de muncă vacante în Germania, pentru Imigranți.

„Astăzi avem 300.000 de noi locuri de muncă și ne așteptăm să ajungem la peste un milion”, a declarat Robert Habeck, liderul Partidului Verzilor, într-o conferință de presă. „Dacă nu reducem acest decalaj, vom avea probleme reale de productivitate”, a mai spus acesta, potrivit Reuters.

Germania a relaxat tot mai mult condițiile de acceptare a lucrătorilor străini în Germania, mai ales atunci când e vorba de țări care fac parte din Uniunea Europeană, așa cum este și România.

Așa că dacă îți dorești un loc de muncă în Germania pentru tine sau pentru tine și partenerul tău de viață, 2022 este un moment foarte bun pentru o astfel de decizie.

Share

Scroll to Top