MEDIERE

Locuri de munca Germania la seră: ce înseamnă și cum te poți angaja

locuri de munca Germania

Dacă urmărești îndeaproape blogul Lucicosm Mediere, știi deja că sunt uriașe căutările pentru locuri de munca Germania.

Totuși, dacă și tu îți dorești să lucrezi în Germania, trebuie să știi ce te așteaptă și care sunt posibilitățile acolo. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l reții atunci când îți dorești să lucrezi în Germania e că ai nevoie să colaborezi cu o firmă. 

E de la sine înțeles de ce nu ar trebui să pleci în Germania cu persoane fizice, necunoscute și care desfășoară activitate ilegală. Totuși, uite care sunt principalele avantaje în a colabora cu o firmă:

  • primești locul de muncă pe care ți-l dorești. La Lucicosm avem o listă de job-uri pe care ți le oferim, iar alegerea este a ta. Tu decizi ce vrei să lucrezi în Germania.
  • primești un contract de muncă. Orice firmă de mediere care desfășoară activitatea în mod legal, trebuie să-ți ofere un contract de muncă. Lucicosm Mediere îți oferă un contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile.
  • primești asigurare medicală. Poate unul dintre cei mai importanți factori, având în vedere costul serviciilor medicale. Indiferent de problema de sănătate pe care o ai, poți să o tratezi în Germania.
  • primești consultanță pe toată durata colaborării. Ce faci în Germania dacă nu știi unde să mergi, cu cine să vorbești sau cum e programul tău? Sau cum te descurci dacă nu știi deloc limba germană? În acest caz, intervine firma de mediere care te ajută pe toată durata procesului. La Lucicosm Mediere suntem alături de tine până la întoarcerea în țară. Indiferent de care sunt nevoile tale, noi suntem aici să te ajutăm să le rezolvi.

Ce înseamnă un loc de muncă la seră

În principiu, este un loc de muncă mult mai ferit decât cel în agricultura de câmp. Asta înseamnă că ploaia nu te va afecta în niciun fel și nici soarele. 

Munca în seră presupune plantarea, îngrijirea plantelor și culegerea fructelor, în funcție de anotimp. Este un loc de muncă lejer, iar partea bună e că te poți întoarce la el în orice perioadă a anului, în afara lunilor de iarnă. 

Așa cum te-ai aștepta este un loc care nu te solicită foarte mult și care vine cu numeroase avantaje. Este potrivit deopotrivă femeilor și bărbaților, dar și tinerilor și studenților care vin să lucreze pe perioada verii.

Așa cum ți-am prezentat și în articolele precedente, nici acest job nu este unul solicitant. Vei munci cam la fel de mult pe cât o faci în Suceava deja, însă salariul va fi mult mai mare.

Vei avea ziua de duminică liberă, o oră pauză la amiază în timpul zilelor de lucru și posibilitatea de a merge la cumpărături o dată pe săptămână. Și, cum încă suntem în contextul pandemic, toate regulile de limitare a răspândirii coronavirusului sunt respectate.

Înscrie-te pentru locuri de munca Germania la seră

Așa cum te-am obișnuit, îți oferim un set numeros de locuri de muncă în Germania. 

Îți punem la dispoziție locuri de muncă la seră, în hală, în agricultură la leguminoase, rădăcinoase sau la zmeură. 

Pentru a afla mai multe detalii legate de toate aceste job-uri, intră la Oferte de muncă Lucicosm Mediere. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în Germania care să-ți aducă independență și siguranță financiară, Lucicosm e aici pentru tine. 

Îți oferim colaborări pe termen lung și ne angajăm să te susținem pe toată durata colaborării. Lucicosm Mediere îți garantează transparență, seriozitate, dar și siguranța locului de muncă.

Printre facilitățile oferite de Lucicosm Mediere se află și transportul până în Germania la locul de muncă. Îți punem la dispoziție serviciu de transport din Suceava până în Germania. 

De asemenea, îți reamintim că toate regulile împotriva răspândirii noului coronavirus sunt respectate. Îți punem la dispoziție dezinfectant la intrarea în autocar, iar șoferii noștri poartă masca de protecție. 

Te invităm să respecți regulile de protecție și să porți masca de protecție în interiorul autocarului. Pentru locuri de muncă Germania la seră îți oferim contract de muncă pentru o perioadă de maxim 79 de zile, asigurare medicală și consiliere pe toată durata plecării tale. 

Da, în toată perioada în care vei fi plecat în Germania, vei avea parte de consilierea noastră. Dacă vei întâmpina nelămuriri sau probleme la locul de muncă, te poți baza pe noi. 

Îți punem la dispoziție și cazare în apropierea locului de muncă la un preț de aproximativ 7 euro pe zi, iar salariul tău va fi de 9,35 de euro pe oră.

Află mai multe detalii sau înscrie-te acum la numerele de telefon 0758276994 și 0743532563. Programul se desfășoară de luni până vineri între orele 08-16. 

Înscrie-te pentru locuri de munca Germania la seră la Lucicosm Mediere Suceava. Blogul nostru îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie legate de locurile de muncă. Urmărește-ne și pe pagina de facebook, pentru a fi la curent cu actualizările legate de job-uri.

Share

Scroll to Top