MEDIERE

Ghid complet pentru plecarea la munca in Germania

sera munca

Dacă te-ai hotărât să pleci la munca in Germania cu Lucicosm Mediere, această decizie e una importantă și plină de oportunități. Nu doar pentru tine, ci și pentru mulți alți muncitori români necalificați. 

În acest articol vom vorbi despre toate aspectele esențiale pentru a pleca la munca in Germania, de la documente și până la cazarea în Germania și mediul de lucru.

Munca in Germania: ce documente sunt necesare 

În funcție de locul de munca ales și de cerințele angajatorului, pentru a începe munca în Germania, vei avea nevoie de următoarele documente:

  1. Act de identitate: Un pașaport valabil sau o carte de identitate.
  2. Certificat de naștere: Este posibil să ți se ceară și un certificat de naștere.
  3. Certificat de căsătorie (dacă este cazul): În cazul în care ești căsătorit, acest document poate fi necesar.
  4. Cazier judiciar: Uneori, doar pentru anumite locuri de muncă, este necesar să demonstrezi că nu ai antecedente penale.

Cum are loc procesul de selecție pentru un loc de munca in Germania la Lucicosm

Procesul de selecție pentru locurile de muncă în Germania este simplu și eficient. Doar contactează Lucicosm Mediere și aplică pentru unul dintre locurile de muncă disponibile în portofoliul nostru. Găsești aceste locuri de muncă și pe site, la secțiunea Oportunități de muncă, sau pe pagina noastră de Facebook.

După ce ai ales un loc de muncă potrivit ție și abilităților tale, nu mai urmează decât să semnezi contractul și să te pregătești de plecare. 

Cum te pregătești pentru plecarea la munca in Germania

După ce ai semnat contractul, trebuie să te pregătești pentru plecare. Iată câteva sfaturi utile:

  1. Bagajul: Asigură-te că împachetezi toate lucrurile necesare. Include haine potrivite pentru muncă și pentru vremea din Germania, pelerină, medicamente, documentele importante și obiectele personale esențiale.
  2. Cazarea: Lucicosm Mediere îți asigură și cazare complet utilată chiar în apropiere de locul de muncă. 
  3. Transportul: Cu Lucicosm Mediere vei avea și transport în Germania și înapoi acasă. 

Alături de tine pas cu pas

Lucicosm Mediere este alături de tine în fiecare pas al acestui proces. Echipa noastră oferă suport constant, de la primele discuții și până la integrarea ta completă în Germania. Oferim consultanță gratuită pentru a-ți răspunde la toate întrebările și pentru a te ghida prin întregul proces. Ne ocupăm de organizarea transportului și îți asigurăm o cazare decentă și confortabilă.

Lucicosm Mediere este partenerul tău de încredere în această călătorie, oferindu-ți tot sprijinul necesar pentru a avea succes și pentru a te simți bine în noua ta viață din Germania. Nu ezita să ne contactezi pentru a descoperi toate beneficiile pe care le poate aduce munca în Germania

Share

Scroll to Top