MEDIERE

De ce e important să lucrezi cu contract de muncă în Germania

munca in Germania

Te gândești să mergi la muncă în Germania? Nu apela la oricine și oricum.

Dacă vrei să câștigi bani, să lucrezi legal și să ai parte de toate beneficiile unui angajat, e important să lucrezi cu contract de muncă.

Din nefericire, în ultima vreme au apărut foarte multe persoane fizice sau firme fantom care promit un job bine plătit. Însă fără carte de muncă, fără asigurare de vreun fel.

Totuși, astfel de soluții trebuie excluse din prima. Dacă lucrezi fără carte de muncă lucrezi, practic, la negru.

Cum controalele în Germania sunt riguroase, angajatorul primește amendă dacă este foarte descoperit. În plus, rămâi fără loc de muncă.

În plus, nu ai nici o siguranță că primești banii din eu. Dacă lucrezi fără forme legale, angajatorul nu are nici o obligație față de tine. Te poți trezi oricând fără job și fără bani.

Nu uita că dacă lucrezi fără carte de muncă ești exclus de la plata contribuțiilor către stat. Asta înseamnă că nu vei mai avea pensie plătită și nici asigurarea medicală și socială. În cazul unui accident sau a unei nevoi medicale, nu vei avea spitalizarea și medicamentația minimă acoperită.

Dacă ai dureri sau simptome dificil de suportat, nu vei primi nimic gratuit. În schimb, pe baza contractului de muncă asigurat medical. Astfel, o bună parte din nevoile tale medicale vor fi acoperite.

Să lucrezi cu contract de muncă este o obligație. Mai ales dacă și tu îți faci griji de aspectele menționate mai sus.

De ce este important să colaborezi cu o firmă care asigură contractul de muncă în Germania

Dacă vrei să mergi în Germania, sigur că ai găsit deja în mediul online sau mulțime de vezi și care îți promit vrut să nu se întâmple. Totuși, ca să fii sigur că nu ești păcălit, colaborează doar cu firme care sunt legale.

Evită persoane fizice deoarece nu pot oferi garanții legale și nu au baze contractuale. Prin urmare, toate promisiunile sunt doar vorbe în vânt. O persoană fizică nu garantează că ai un loc de muncă în Germania sau că vei fi plătit conform discuțiilor inițiale.

În schimb, dacă vei colabora cu o firmă, știi sigur că ai parte de toate beneficiile menționate. Firmele vă pot asigura un contract de muncă, unde este menționat salariul și beneficiile pe care le aveți. Dacă vrei să mergi la sigur cu locul de muncă în Germania, alege să colaborezi cu o firmă.

Ce beneficii îți oferă Lucicosm Mediere

Firma Lucicosm Mediere are o experiență îndelungată în ceea ce privește plasarea forței de muncă în Germania. Avem o bază de bună stabilitate de câțiva ani.

Oameni care colaborează periodic cu noi și aleg serviciile noastre de mediere datorită beneficiilor pe care le oferă. Printre acestea se numără:

  • contract legal de muncă pe o muncă de minim 56 de zile;
  • asigurare medicală cu tot ce include;
  • salariu pe oră, în funcție de jobul ales. Toate salariile depășesc 9,50 euro/oră;
  • transport până la locul de muncă în Germania. Te luăm de la adresă și te însoțim până la locul de cazare;
  • cazare în apropierea locului de muncă.
  • suport și consultanță pe toată durata contractului.

Cu noi mergi la sigur. Știi că ai garantat un loc de muncă în Germania, că ești plătit corect și că muncești în siguranță.

Locurile de muncă pe care le punem la dispoziție sunt în diferite domenii în funcție de disponibilitate: locuri de muncă la seră, în agricultură, la câmp sau în hală. În funcție de solicitări, găsești și alte locuri de muncă pe care le postăm pe pagina noastră de facebook.

Share

Scroll to Top