MEDIERE

De ce să NU cauți locuri de munca Suceava

locuri de munca Suceava

Dintotdeauna, oamenii au fost îngrijorați din cauza banilor. Dacă încă ești în căutare de locuri de munca Suceava, acest articol îți arată de ce ar trebui să te oprești. 

Banii n-au fost nicicând suficienți, însă mereu îți poți da seama atunci când sunt mai mulți sau mai puțini. Și oricum, e altceva să te plângi de bani atunci când ai un salariu mare, pe când atunci când ai un salariu mic, banii nu-ți ajung nici pentru traiul elementar: să fii cu facturile la zi și să-ți permiți o masă nouă în bucătărie.

Și știi bine, multe job-uri din Suceava nu-ți oferă posibilitatea de a crește. Dacă-ți dorești să-ți renovezi casa, dacă vrei o mașină nouă fără împrumut sau dacă vrei să oferi copiilor tăi educație superioară de calitate, dar ești muncitor necalificat, nu joburile din Suceava sunt soluția. 

Principalele motive pentru care ar trebui să NU cauți locuri de muncă Suceava

Venitul

Venitul este principala preocupare atunci când îți cauți un loc de muncă. Vrei să ai bani să-ți plătești facturile și utilitățile și vrei să ai suficienți bani cât să-ți permiți să mai bei o cafea în oraș din când în când. 

Ei bine, cu un job în Suceava nu prea poți face asta. Știi bine că nici 3.000 de lei pe lună nu sunt suficienți. Iar atunci când ești muncitor necalificat, nici banii ăștia nu-i câștigi. 

Venitul este cea mai mare motivație a angajatului, iar atunci când acesta nu este suficient, angajatul nu va mai avea nici performanța de care are nevoie angajatorul. 

Suceava este un oraș minunat, în care ai ocazia să crești profesional. Dar ce faci atunci când ai facturi de plătit sau casă de renovat? Un muncitor necalificat rareori va rămâne în Suceava să lucreze. Tocmai pentru că talentul nu-i este răsplătit suficient de bine.

Șansele de promovare

Să spunem că da, rămâi în Suceava să lucrezi. În cât timp vei avea ocazia să strângi banii de care ai nevoie? Dar să crești financiar și profesional?

Ca muncitor necalificat, ai nevoie de o perioadă lungă de timp să crești și să reușești să ajungi la venitul de care ai nevoie. 

Job-urile pe care le găsești

Dacă ai căutat locuri de munca Suceava, ai aflat deja că nu ai multe opțiuni. Cele care sunt poate nu-ți plac și nu ți se potrivesc. 

Nu e nevoie să optezi pentru ceva ce nu-ți place să faci, atunci când ai variante mai bune.

Oprește-te din căutări pentru locuri de munca Suceava

Alege să mergi la munca în Germania. Ai ocazia să-ți găsești un job care va fi de 3 ori mai bine plătit decât cel din România. Poți câștiga banii de care ai nevoie într-un timp foarte scurt. Totul în siguranță și legal. 

Un loc de munca în Germania îți aduce stabilitatea financiară de care ai nevoie, dar și facilități pe care nu le ai în România. Ai șansa să-ți duci la bun sfârșit planurile fără prea multe bătăi de cap și fără să aștepți o perioadă îndelungată de timp.

Lucicosm Mediere îți oferă un loc de muncă sigur și bine plătit

Lucicosm Mediere este o firmă de plasare a forței de muncă în Germania cu o activitate de peste 10 ani. De-a lungul timpului am învățat care sunt nevoile muncitorilor și cum putem să le venim în sprijin. 

Astfel, venim cu un pachet complet de servicii adaptat nevoilor tale. Îți punem la dispoziție o varietate de locuri de muncă în agricultură: la cules de leguminoase, rădăcinoase, muncă în hală sau în seră. Toată activitatea este legală și ți se oferă contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile. 

Mai mult, salariul pe care îl vei avea e de 9,35 de euro pe oră. Vei avea șansa să câștigi chiar și 2000 de euro pe lună. De asemenea, îți oferim și cazare în apropierea locului de muncă la un preț de aprox. 7 euro/zi. 

Job-ul vine la pachet și cu asigurare de sănătate, iar Lucicosm Mediere îți oferă și transportul până în Germania. Totul sigur, legal și transparent. 

Tu îți alegi locul de muncă și tot tu alegi perioada pe care o vei petrece în Germania. Alege acum să devii independent și să scapi de problemele financiare. Contactează-ne și află cum poți obține un loc de muncă în Germania. 

Sezonul înscrierilor pentru anul 2021 este în plină desfășurare, iar întregul proces este simplu și rapid. Sună-ne la numărul de telefon de pe site și îți oferim toate detaliile de care ai nevoie. 

Dacă încă nu știi ce te-ar putea aștepta în Germania, cum va fi acolo și care sunt avantajele unui astfel de job, intră pe blogul Lucicosm Mediere

Acolo vei găsi toate informațiile necesare, plus câteva sfaturi de ordin financiar și nu numai. 

Obține acum biletul către independența financiară. Contactează-ne și înscrie-te pentru un loc de muncă în Germania.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top