MEDIERE

De ce să aplici pentru locuri de munca Germania

locuri de munca Germania

Să aplici pentru locuri de munca Germania vine cu o mulțime de avantaje, mai ales dacă ești cetățean român. Găsirea unui nou loc de muncă promițător pentru a avea siguranță financiară este unul dintre cele mai populare motive pentru care românii aleg această țară ca următoare destinație. 

Rata șomajului în Germania este în acest moment de doar 3,6%. Comparativ cu rata de 7,6% a Uniunii Europene este ușor de observat că economia Germaniei este în plină expansiune.

Mai mulți oameni aleg să meargă în Germania pentru oportunități și beneficii – de la absolvenți de facultate până la lucrători aproape de pensionare.

Disponibilitate și salarii la locuri de munca Germania

Germania are multe beneficii pentru angajații ei. În primul rând, se preconizează că salariul minim din Germania va crește de-a lungul anilor, datorită faptului că Germania are cea mai mare economie din Europa. 

Economia Germaniei are un succes profund pe piața internațională, ceea ce înseamnă că există locuri de muncă bine plătite peste tot în țară. Aceasta este o veste bună pentru oricine, de la absolvenți proaspăt ieșiți din facultate care își caută primele locuri de muncă, până la lucrătorii seniori care doresc să se mute, mai ales având în vedere numeroasele beneficii ale muncii mai târziu în viață. 

Nu este niciodată prea târziu să faci o schimbare de carieră sau să trăiești într-o altă țară, mai ales că experiența este de neegalat. 

În general, Germania îți pune la dispoziție locuri de muncă în toate domeniile. Fie că ești muncitor calificat sau necalificat, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău. Mai mult, salariile sunt cât se poate de atractive. De exemplu, la Lucicosm Mediere ai șansa să câștigi peste 9 euro pe oră, indiferent de locul de muncă pe care îl alegi. 

Legile germane pentru români

Legile germane privind ocuparea forței de muncă sunt, în general, cât se poate de favorabile românilor. Muncitorii au dreptul la concediu de maternitate plătit și la o plată medicală de până la 6 săptămâni. 

Muncitorii germani au și plățile pentru vacanță protejate de lege de cel puțin 4 săptămâni pe an. Prin această măsură, Germania este în fruntea națiunilor în ceea ce privește beneficiile pentru angajați.

În cazul Lucicosm Mediere, contractul de muncă cu noi îți aduce asigurare medicală, cazare în apropierea locului de muncă, zile libere atunci când ai nevoie. Prin urmare, îți oferim un pachet complet de beneficii necesare acomodării tale în Germania. 

Programul de lucru în Germania

Cele mai multe ore de lucru sunt limitate la zilele de luni până vineri-sâmbătă. În general, duminicile sunt zile libere pentru toată lumea. Ceea ce diferențiază Germania de alte țări este legea de închiriere a magazinelor. Legea spune că magazinele au perioade stricte în care sunt permise să fie deschise și închise, ceea ce înseamnă că angajații nu sunt suprasolicitați. Muncitorii germani sunt cunoscuți pentru că lucrează mai puțin, dar produc mai mult. 

La job-urile puse la dispoziție de Lucicosm Mediere programul de lucru este unul decent, normal. Având în vedere că job-urile sunt în agricultură, programul de lucru poate fi ușor mai mare, însă beneficiile sunt pe măsură. Ce trebuie să știi e că nu ești solicitat în nici un fel. 

Un alt aspect pozitiv al Germaniei este că cei cu vârsta de peste 13 ani pot să înceapă să lucreze, cu permisiunea părintească. Totuși, lor nu le este permis să lucreze în weekend sau să aibă locuri de muncă ce le pot pune în pericol sănătatea mentală sau fizică.

Motivele pentru care să mergi la muncă în Germania sunt nenumărate. Ai parte de un program flexibil, de un salariu de 4 ori mai mare decât cel din România, cazare și beneficii de excepție. Mai mult, acolo vei găsi o comunitate primitoare și de ajutor. 

Locuri de munca Germania cu Lucicosm Mediere

Lucicosm Mediere este o firmă de plasare a forței de muncă care-ți oferă toate avantajele unui loc de muncă în Germania. Îți punem la dispoziție locuri de muncă variate, la libera ta alegere. Mai mult, vei avea contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile. 

Pe lângă toate aceste beneficii, vei avea și cazare în apropierea locului de muncă, la un preț de puțin peste 7 euro pe zi. De asemenea, Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție și servicii de transport până la locul de muncă din Germania. Nu-ți rămâne decât să ne contactezi și să rezervi acum locul tău de muncă. 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top