MEDIERE

De ce să apelezi la o agenție de ocuparea forței de muncă

ocuparea forței de muncă

Să pleci la muncă în Germania fără o agenție pentru ocuparea forței de muncă poate fi una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ai făcut. Dacă te gândești să mergi în Germania ca să faci mai mulți bani, sigur nu ți-ar plăcea ca cineva să te „fure” doar pentru că n-ai apelat la o firmă. 

Site-urile de profil anunțuri și chiar paginile de facebook sunt pline de persoane fizice care promit că-ți oferă un loc de muncă în Germania. Acest lucru se întâmplă contra unui comision pe care îl plătești. Dacă nu există nici un acord legal scris, dacă taxa pentru servicii nu e înregistrată pe bon sau factură, atunci poți pierde mai mulți bani decât să câștigi. 

Mai mult, cum ai garanția că vei lucra legal acolo și că îți vei primi salariul la final de lună, așa cum ți s-a promis? Sunt o mulțime de țepari pe internet, așa că e cazul să fii atent cu cine colaborezi și să iei în considerare să apelezi la o agenție pentru ocuparea forței de muncă. 

Dacă vrei să mergi la muncă în Germania, apelează la o agenție. Garantat vei avea un loc de muncă, un spațiu de cazare, contract de muncă și transport. Chiar dacă poate fi greu să găsești de muncă în străinătate, o agenție face acest efort pentru tine în cel mai scurt timp posibil. Ea are posibilitatea să te angajaze începând chiar de peste câteva zile. Ca să ai garanția că decizia ta e cea mai bună pe care poți să o iei, uite de ce ar trebui să apelezi la o agenție pentru ocuparea forței de muncă.

Agenție pentru ocuparea forței de muncă: Lucicosm Mediere

Dacă te gândești să pleci la muncă în Germania, sigur vrei să ai un statut financiar mai stabil. Vrei să ai bani pentru toate nevoile tale și vrei să-ți duci toate planurile la bun sfârșit. Vrei să știi că nu trăiești de pe o lună pe alta și că ai suficienți bani încât să-ți permiți să mai bei și o cafea în oraș din când în când. 

Dacă te gândești serios la acest lucru, Lucicosm Mediere are nenumărate avantaje pentru tine. Suntem o agenție pentru ocuparea forței de muncă din Suceava care îți pune la dispoziție joburi în Germania la alegere. 

În cazul nostru, experiența își spune cuvântul. Dacă vrei să mergi la sigur, apelezi la Lucicosm. De peste 5 ani, o mulțime de oameni au ales să colaboreze cu noi în mod constant. Oferim încredere, seriozitate, transparență și o colaborare sigură. Pe lângă asta, catalogul nostru îți pune la dispoziție mai multe joburi din care poți alege. 

Vorbim despre locuri de muncă în agricultură, la cules de leguminoase și rădăcinoase, în hală sau în seră. Ocazional, obținem pentru tine locuri de muncă la diverse ferme din Germania, pe care le anunțăm pe pagina noastră de facebook. Ca să fii primul care le prinde, te invităm să apreciezi pagina Lucicosm Mediere.

Știm că plecarea în Germania poate fi un adevărat stres, așa că ne-am ocupat de toți factorii importanți: căutarea jobului, încheierea contractului, cazare și transport. 

Da, Lucicosm Mediere îți asigură și cazare în apropierea locului de muncă. La locul de cazare dispui de spațiu de dormit, bucătărie și toate facilitățile necesare în condiții decente. Ca pachetul de servicii pe care ți-l oferim să fie complet, îți oferim și transport până în Germania. 

Ca să concluzionăm, uite ce îți oferă Lucicosm Mediere:

  • un loc de muncă în Germania la alegere în agricultură, hală sau seră;
  • contract de muncă legal pe o perioadă de minim 56 de zile;
  • salariu de peste 9, 50 euro/oră;
  • transport până în Germania, la locul de muncă;
  • cazare în apropierea locului de muncă la 7 euro/zi
  • consultanță pe toată durata plecării tale.

Avantaje ale unei agenții de plasare a forței de muncă

Dacă încă ești în dubii și nu știi dacă ar trebui sau nu să apelezi la o agenție pentru ocuparea forței de muncă, uite câteva motive în plus pentru care ar trebui să faci asta.

O astfel de agenție îți oferă mai multe job-uri ca tu să-l alegi pe cel care ți se potrivește. La Lucicosm îți prezentăm doar joburile pe care ai vrea să le ai și care se potrivesc personalității și așteptărilor tale. Cum suntem o firmă cu caracter legal, acționăm doar în conformitate cu legislația din România și Germania.

Atunci când ajungi în străinătate, nu rămâi singur. Vei avea parte de consultanță constantă, sfaturi și ajutor în cazul în care întâmpini o problemă. Să apelezi la o agenție pentru plasarea forței de muncă are doar avantaje. Ia-ți și tu chiar acum locul de muncă în Germania. Sună-ne la numărul de telefon afișat pe site și hai să stabilim detaliile plecării tale. Pentru mai multe informații, blogul Lucicosm Mediere îți stă la dispoziție.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top