MEDIERE

Cum să-ți faci bagajul când pleci la muncă în Germania

muncă în Germania

Te-ai înscris pentru un loc de muncă în Germania cu Lucicosm Mediere? Ți-am pregătit câteva tips & trick despre cum să-ți faci bagajul cât mai eficient. Atunci când te pornești într-o călătorie, de cele mai multe ori, bagajul e cel care-ți dă bătăi de cap. Nu știi ce să iei, de ce ai neapărată nevoie și ce ai putea lăsa acasă. 

Partea proastă e că ți se pare că ai nevoie de absolut tot. Partea bună e că nu e așa și că, în Germania, te poți descurca cu un bagaj esențial. Ca să poți să alegi doar lucrurile de care ai nevoie, e important să-ți dai seama că nu prea poți să duci absolut toate hainele pe care le ai acolo. Pentru că, pentru început, munca în hală sau în câmp nu are nevoie de acei blugi buni sau de paltonul de iarnă. 

O selecție cât mai bună și cât mai riguroasă îți va fi de foarte mare folos, pentru că vei salva energie și timp. Această organizare este importantă pentru că vei avea un bagaj mic, compact și util.

Ce să faci înainte să te apuci de bagaj

Pentru început, nu uita să iei actele. Pune-le deoparte, într-un loc în care știi că nu le poți uita. Ia toate actele de care ai putea avvea nevoie în Germania. Mai apoi, ia-ți pastilele de carfe crezi că ai nevoie. 

Nu uita pastilele de dureri, de greață, de răceală și vitamine pentru sistemul imunitar. Uite ce alte lucruri mai trebuie să ai în bagaj: 

  • produse de igienă personală, printre care: gel de duș, șampon, unghieră, cremă de corp, cremă cu protecție solară pentru perioadele călduroase, deodorant, perie;
  • prosoape de corp și de față;
  • periuță și pastă de dinți;
  • ac, bold, foarfecă și ață;
  • lenjerie intimă.

E important să-ți iei toate aceste lucruri de acasă pentru că, în acest fel, vei economisi bani. Nu va trebui să cumperi din Germania unghieră și alte materiale care sigur îți vor trebui pe parcursul a celor 2 luni petrecute acolo. 

Alege o valiză mai mică

Ai fi surprins să afli că și într-o valiză mai mică îți încap toate lucrurile. Dacă o să iei cu tine o valiză mai mică, o să ai mai puțin de cărat. Valiza mai mică e mai mobilă și sigur nu-ți dă bătăi de cap la drum lung. 

Așa cum știi, în autocar poți să iei un rucsac cu tine, așa că ai grijă ce articole alegi să le iei în rucsac și pe care le lași în valiză. E indicat ca în rucsac să porți acte, câteva pastile și lucrurile de valoare. Nu uita să ai cu tine câteva șervețele și un rând de haine. 

Înainte de a pleca la muncă în Germania, alege cu grijă hainele pe care le iei cu tine. Dacă anotimpul este unul cald, ia-ți haine mai subțiri. Ține cont că, indiferent dacă e iarna sau vara, ai nevoie de o pelerină, de cizme și de niște geci ceva mai groase. Ia cu tine doar haine comode și de lucru.

Te-ai înscris la muncă în Germania?

 Dacă încă nu ți-ai rezervat locul de muncă în Germania, mai ai timp. Lucicosm Mediere a dat startul înscrierilor pentru anul 2022. Pe site-ul lucicosmjobs.ro afli mai multe detalii despre locurile de muncă pe care le poți alege și care este salariul de bază. Contactează-ne la unul dintre următoarele numere de telefon: 0758276994 și 0743532563.

Dacă încă nu ți-ai rezervat locul de muncă în Germania, mai ai timp. Lucicosm Mediere a dat startul înscrierilor pentru anul 2022. Pe site-ul lucicosmjobs.ro afli mai multe detalii despre locurile de muncă pe care le poți alege și care este salariul de bază. Contactează-ne la unul dintre următoarele numere de telefon: 0758276994 și 0743532563.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top