MEDIERE

Cum să găsești un loc de munca in Germania bine-plătit: un ghid pentru muncitorii din Suceava

munca in Germania

Ești din Suceava și ești în căutarea unui loc de muncă bine plătit în agricultură? Te-ai gândit să lucrezi în Germania? Sectorul agricol german oferă o gamă largă de oportunități de angajare, iar agenția noastră de recrutare te poate ajuta să o găsești cea potrivită.

De ce să alegi Germania pentru locuri de muncă în agricultură?

Germania este unul dintre cei mai mari producători agricoli din Europa, iar sectorul este în plină expansiune. Ca urmare, există o cerere mare de muncitori în industrie. Beneficiile unui loc de munca in Germania sunt multe, inclusiv:

Salarii atractive: În Germania, salariile în sectorul agricol sunt mai mari decât în alte țări. Poți câștiga până la 2.000 EURO pe lună, în funcție de abilitățile și experiența ta.

Echilibrul între viața profesională și viața privată: legile germane stipulează că angajații trebuie să lucreze maximum 48 de ore pe săptămână. Acest lucru înseamnă că poți avea un echilibru mai bun între viața profesională și viața privată, cu mai mult timp de petrecut ca să te odihnești.

Siguranța locului de muncă: Majoritatea locurilor de muncă agricole din Germania sunt sezoniere, dar sunt și sigure. Te poți aștepta să lucrezi cel puțin șase luni pe an, iar contractele pot fi reînnoite.

Oportunități de formare: Dacă ești dispus să înveți, există multe oportunități de formare disponibile în sectorul agricol german. Poți dobândi noi abilități și poți să-ți îmbunătăți șansele de a obține un loc de muncă mai bine plătit.

De ce să apelezi la agenția noastră de recrutare pentru un loc de munca in Germania?

Găsirea unui loc de muncă în agricultură în Germania poate fi o provocare, mai ales dacă nu ești familiarizat cu legile și reglementările țării. Agentia noastra de recrutare are ani de experiența ajutand muncitorii necalificați din Suceava sa îsi gaseasca locuri de muncă în sectorul agricol german.

Iată câteva dintre beneficiile pe care ți le oferim:

Servicii personalizate: Lucrăm cu tine pentru a înțelege ce-ți dorești și pentru a găsi locul de muncă potrivit. 

Echipa de consultanță: Echipa noastră îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie, de la completarea formularului de cerere până la pregătirea dosarului și semnarea contractului de muncă.

Asistență cu actele: Te ajutăm cu toate actele și ne asigurăm că ai toate documentele necesare înainte de a începe munca.

Asistență continuă: rămânem în legătură cu tine chiar și după ce începi munca pentru a ne asigura că totul merge bine.

Alte beneficii oferite de Lucicosm pentru un loc de munca in Germania

La agenția noastră de recrutare, ne mândrim să oferim o gamă largă de beneficii angajaților noștri. Oferim un contract de muncă legal care te asigură că ești protejat de legile muncii din Germania. 

Oferim și asigurare medicală, astfel încât să ai liniște știind că sănătatea ta este acoperită în timp ce lucrezi în Germania. 

În plus, oferim cazare în Germania, astfel încât să nu îți faci griji că trebuie să găsești un loc unde să locuiești pe cont propriu. 

Oferim transport dus-intors din Germania în România, ceea ce înseamnă ca te poți întoarce cu usurinta acasă la terminarea contractului. În plus, oferim consultanță pentru a te ajuta cu orice probleme sau întrebări pe care le poți avea în timpul angajării. 

În fine, oferim un salariu competitiv de 10 euro/oră, care este mai mare decât salariul minim din Germania. Aceste beneficii asigură clienților noștri o experiență fără griji și se pot concentra asupra jobului și viitorului lor.

Găsirea unui loc de muncă bine plătit în agricultură în Germania poate fi o provocare, dar agenția noastră de recrutare te poate ajuta. Oferim un serviciu personalizat, o echipă de susținere și asistență cu documentele pentru a ne asigura că găsești locul de muncă potrivit. Dacă ești interesat să ai un loc de munca in Germania, contactează-ne!

Share

Scroll to Top